Cautare: 74 rezultate dupa tagul "downton abbey"

Cât te costă să faci nunta la castel? La castelul din serialul ”Downton Abbey”

acum 176 zile

Cu o valoare de aproape 150 de milioane de lire englezești, Highclere Castle, impresionantul castel din serialul ”Downton Abbey”, este cât se poate de real.

Protagonistul din Downton Abbey, confundat cu actorul Colin Firth și cu majordomul Prințesei Diana

acum 193 zile

Protagonistul serialului ”Downton Abbey”, difuzat de Happy Channel în fiecare weekend, a mărturisit că se amuză teribil de fiecare dată când este confundat pe stradă.

Serialul britanic “Downton Abbey” a intrat în Cartea Recordurilor

acum 207 zile

Happy Channel difuzează serialul ”Downton Abbey” în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00, câte două epizoade pe zi.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica de film, cu Irina Margareta Nistor: La Gomera, Downton Abbey și O belea de cățel

acum 255 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: La Gomera, Downton Abbey și O belea de cățel.

Moment istoric pentru telespectatorii Happy Channel: Sâmbătă, ora 18:00, marele FINAL al serialului "Downton Abbey" - seria VI

acum 1113 zile

Telespectatorii Happy Channel vor putea asista sambata, ora 18:00, la finalul unei povesti premiate cu 3 Globuri de Aur.

Mamă și fiică în ”Dowton Abbey”, cântărețe de succes în afara platourilor de filmare

acum 1290 zile

Nu sunt doar actrite, ci si cantarete. Doua dintre protagonistele serialului ”Dowton Abbey” au formatii alaturi de care sustin concerte peste concerte.

Hugh Bonneville, protagonistul din Downton Abbey, desemnat ”fratele geamăn” al lui Colin Firth

acum 1290 zile

Happy Channel te invita in fiecare duminica sa patrunzi in inalta clasa din perioada primului razboi mondial.

Ce mai face distinsul Lord Grantham din "Downton Abbey"? În ce distribuţii poţi să îl urmăreşti

acum 1554 zile

Hugh Bonneville nu stă nicio secundă degeaba! Celebrul actor britanic a apărut în „Monuments Men”, film regizat de George Clooney, alături de faimoși actori de la Hollywood, precum Matt Damon, Bill Murray, Jean Dujardin.

Nu pot fi mai diferite! Lady Sybil - rebela familiei și Lady Edith - eterna burlăciță, surorile care tulbură liniștea din Downton Abbey

acum 1558 zile

Surorile Crawley sunt cât se poate de diferite unele de altele. Dacă Mary știe cum să farmece, este extrem de inteligentă și frumoasă dar adoră viața de aristocrat, Edith, sora mijlocie, nu stârnește interesul nimănui, în timp ce Sybil, cea mai mică dintre ele, este feministă, are inițiativă și nu se lasă dominată de mentalitatea vremii.

Tot ce trebuie să știi despre Daisy Robinson, cea mai naivă angajată de la "Downton Abbey"

acum 1558 zile

Daisy este ajutor de bucătar la Downton Abbey sub supravegherea strică a doamnei Patmore. Este naivă, bună și vrea să-ți depășească condiția socială.

De la o Regină la alta: Maggie Smith din „Downton Abbey” a devenit membră a Ordinului Companionilor de Onoare

acum 1559 zile

Regina Angliei i-a oferit renumitei actrițe Maggie Smith (contesa Violet Crawley în „Downton Abbey”) titlul de membră a Ordinului Companionilor de Onoare!

Oops, EROARE! Imagini de nepublicat, cu distribuția din serialul "Downton Abbey", au apărut pe Internet!

acum 1561 zile

Serialul, care spune povestea unor aristocrați, imediat după scufundarea Titanicului, se presupune că este un serial de epocă, în care elementele de modernism trebuie să lipsească.

"Lumea din Downton Abbey", un roman care te va introduce în atmosfera aristocrată de la castel

acum 1561 zile

"The World of Downton Abbey" (Lumea din Downton Abbey) este o carte ce oferă o perspectivă din spatele scenei, introducându-te în atmosfera erei în care povestea are loc.

Wow, such a lady! Cum arată în realitate Mrs. Hughes, șefa servitoarelor din Downton Abbey

acum 1561 zile

"În multe moduri, aş fi vrut să accept. Dar nu mai sunt o fată de la fermă. Am fost flatată, desigur, dar... m-am schimbat."

FOTO: Stilul elegantei Lady Mary. Cel mai scump costum din "Downton Abbey"+ 9 ţinute superbe

acum 1562 zile

Din 12 martie, vei observa că nobila familie Grantham nu face rabat la bun gust și stil, nici în cele mai grele condiții. Dintre toate fiicele Lordului Grantham, Mary este cea mai cochetă. Ea poartă cele mai distinse rochii și accesorii; nu e de mirare că cel mai scump costum din serial a fost croit pentru ea!

Highclere, castelul din spatele serialului Downton Abbey, ascunde o poveste fascinantă

acum 1562 zile

Cu o valoare de aproape 150 de milioane de lire englezești, castelul din spatele serialului Downton Abbey, poate fi acum ușor recunoscut ca locuința familiei Grantham. În realitate, acesta aparține lui Earl al VIII-lea și Contesei de Carnarvon.

Portretul lui Matthew Crawley, un bărbat desăvârșit și cea mai mare provocare a lui Lady Mary

acum 1562 zile

Matthew Crawley este bărbatul care vine să tulbure viața liniștită a familiei de la Downton Abbey. El este moștenitorul legal al întregii averi, lucru greu de acceptat de Earl dar mai ales de fiica sa cea mai mare, Mary.

Vrei să trăiești în atmosfera Downton Abbey? Savurează vinul cu același nume!

acum 1563 zile

Când Mr Carson scoate vinuri din cramă pentru servirea cinei la Downton Abbey, poți fi sigură că este un Bordeaux fin, alegerea naturală a nobilimii din Anglia acelor vremuri!

Un serial FENOMEN! Cele mai mari RECORDURI bătute de Downton Abbey!

acum 1563 zile

Happy Channel îți aduce din 12 martie cel mai de succes serial britanic. Pentru că vrem să fii happy!

De la cum este realizat machiajul, la ce mănâncă, de fapt, actorii! 5 secrete din culisele "Downton Abbey"

acum 1564 zile

Nu este deloc ușor să redai atmosfera secolului XX, o sută de ani mai târziu. În special, dacă te concentrezi pe viața unei familii de aristocrați din Anglia și a unui ansamblu de servitori cu interese diferite și secrete unul și unul.

1
2
3
4