Cautare: 15 rezultate dupa tagul "fábio assunção"

Telenovela ”O Cenușăreasă la Rio” ajunge la final

acum 212 zile

După terminarea telenovelei cu Marina Ruy Barbosa în rolul principal, din 6 noiembrie, pe tronsonul orar 12.00-14.00, la Happy Channel puteți urmări serialul turcesc ”A doua Șansă”.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 229 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Felipe Simas vorbește despre cel mai important rol al său: ”Nimic nu este mai important decât...”

acum 247 zile

Actorul Felipe Simas, cel care îl interpretează pe Jonatas, în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, spune că a fi tată este de departe cel mai important rol pentru el. Cum vede el acest rol? Iată:

Felipe Simas, din ”O Cenușăreasă la Rio”, va deveni tată a treia oară

acum 250 zile

Pe Felipe Simas îl puteți urmări în rolul lui Jonatas, în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 12.00

Iată de ce refuză protagonista din ”O Cenușăreasă la Rio” să își schimbe culoarea părului cu vopsea permanentă

acum 264 zile

Marina Ruy Barbosa, frumoasa protagonistă a serialului brazilian ”O Cenușăreasă la Rio”, este mândră de podoaba ei capilară.

Alături de marile staruri de la Hollywood. Protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio” a participat la cel mai mare festival de modă

acum 266 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în rolul principal din serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Audiență record pentru telenovela ”O Cenușăreasă la Rio”: peste 39 de milioane de telespectatori

acum 288 zile

Telenovela ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 12.00, a stabilit un record de audiență în Brazilia.

Un simplu anunț i-a schimbat viața lui Fábio Assunção, alias Arthur din ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 294 zile

Pe Fábio Assunção îl puteți urmări de luni până vineri, la ora 12.00, la Happy Channel, în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, în rolul lui Arthur.

Juliana Paes, din ”O Cenușăreasă la Rio”, a fost declarată ”Cea mai sexy femeie din lume”

acum 295 zile

Pe Juliana Paes o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni pânnă vineri, de la ora 12.00.

Ce a răspuns protagonista din ”O Cenușăreasă la Rio” la întrebarea ”Când vei face copii?”

acum 296 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Protagonista din ”O Cenușăreasă la Rio” a trebuit să învețe suedeza ca să fie o prințesă

acum 299 zile

De la debut și până în prezent, actrița în vârstă de doar 22 de ani a jucat în peste 25 de filme și seriale și în două spectacole de teatru.

A vrut să fie fotbalist, nu actor! Cum a ajuns Felipe Simas, din ”O Cenușăreasă la Rio”, să joace în filme

acum 300 zile

Pe Felipe Simas îl poți vedea în rolul lui Jonatas, în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 12.00.

Marina Ruy Barbosa le-a dat fanilor o veste tristă. După 17 ani de iubire necondiționată, Ruth a părăsit această lume

acum 301 zile

Marina Ruy Barbosa este protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 12.00.

Pentru rolul din ”O Cenușăreasă la Rio”, actrița Juliana Paes a luat lecții de jurnalism

acum 301 zile

Pe Juliana Paes o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni pânnă vineri, de la ora 12.00.

”O Cenușăreasă la Rio” revine la Happy Channel

acum 302 zile

Happy Channel difuzează serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, de luni până vineri, de la ora 12.00. Producția a fost nominalizată, în 2017, la Premiile EMMY, la categoria ”Cea mai bună telenovelă”.