Un simplu anunț i-a schimbat viața lui Fábio Assunção, alias Arthur din ”O Cenușăreasă la Rio”

Publicat pe 14.08.2019 la 10:49 Actualizat pe 10.10.2019 la 18:42

Pe Fábio Assunção îl puteți urmări de luni până vineri, la ora 12.00, la Happy Channel, în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, în rolul lui Arthur.

Fábio Assunção, cel care îl interpretează pe Arthur în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, a ajuns actor… în urma unui anunț. Pe când era student la marketing, Fabio a făcut mișcarea ce i-a schimbat total viața. Când a văzut un anunț despre cursuri de actorie la Fundação das Artes, din São Caetano do Sul, tânărul Fabio a decis să se înscrie. Apoi, la o săptămână după ce și-a trimis CV-ul la Rede Globo, Fábio Assunção este chemat pentru o probă de casting pentru un rol într-o telenovelă. Rol pe care l-a și primit.

Pe Fábio Assunção îl puteți urmări de luni până vineri, la ora 12.00, la Happy Channel, în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, în rolul lui Arthur.

Despre telenovela ”O Cenușăreasă la Rio”

Eliza are 18 ani și trăiește un cosmar alături de tatăl ei vitreg, care o hărțuiește. Eliza (Marina Ruy Barbosa) fuge de acasă cu ajutorul mamei sale, Gilda (Leona Cavalli), pentru a-și încerca norocul în marele oraș. Visul ei este de a oferi o viață mai bună mamei și fraților ei.

Dar, viața în marele oraș se dovedește a fi mai grea decât ea și-a imaginat. După ce a fost jefuită chiar în prima zi, Eliza ajunge să trăiască pe străzi. Așa se întâlnește cu Jonatas (Felipe Simas), un tânăr "antreprenor de stradă", cum îi place să i se spună. Ce face el? Ei bine, ”ocupă” de locurile de parcare și vinde bomboane la semafoare. Eliza începe să vândă flori pentru supraviețui. Cei doi dezvoltă o prietenie adevărată, ce se transformă, în timp, într-o frumoasă poveste de dragoste.

Destinul o aduce, din nou, față în față cu o veche cunoștință, din orașu natal, de unde Eliza fugise. Arthur (Fábio Assunção), un Don Juan veritabil, trăiește o relație cu Carolina (Juliana Paes), redactor-șef la celebra revistă de modă ”Total Dreamer”.

În ciuda faptului că are carieră ca prioritate de viață, Carolina este dornică să devină mamă - mai ales dacă ar însemna ca Arthur să fie tatăl său. Seducția și îndrăzneala joacă un rol-cheie în relația lor turbulentă. Cel mai recent joc de pariuri pe care îl angajează îl vede pe Arthur riscă să-și risipească agenția de modelare, Excalibur, preluând o misiune aproape imposibilă: transformând floarea zdrăngănitoare Eliza într-un model capabil să câștige concursul de frumusețe Total Dreamer. La revederea Elizei, Arthur pune un pariu cu Carolina: să reușească să o transforme pe Eliza dintr-o cerșetoare, într-o prințesă. Dacă el pierde, Carolina va primi agenția de modele pe care el o deține. Fără ca tânăra să bănuiască acest lucru, ea acceptă ”să fie ajutată” de cei doi. Doar că, după ce este aranjată, machiată și îmbrăcată ca o prințesă, Arthur se îndrăgostește pe loc de Eliza și începe să îi facă curte.

În articolul

Un simplu anunț i-a schimbat viața lui Fábio Assunção, alias Arthur din ”O Cenușăreasă la Rio”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x