Ce a răspuns protagonista din ”O Cenușăreasă la Rio” la întrebarea ”Când vei face copii?”

Publicat pe 12.08.2019 la 11:05 Actualizat pe 16.10.2019 la 16:17

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Recent, Marina Ruy Barbosa (24 de ani), protagonista telenovelei ”O Cenușăreasă la Rio”, a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de finul ei, o dulceață de băiat, în vârstă de 6 luni.

Cum era de așteptat, actrița, pe care o puteți urmări și la Happy Channel, a fost întrebată de fani când va face și ea copil. Răspunsul ei a fost unul clar:

Deocamdată, am doar copii... animale. Câinii, pisicii și caii sunt copiii mei, momentan”.

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Despre telenovela ”O Cenușăreasă la Rio”

Eliza are 18 ani și trăiește un cosmar alături de tatăl ei vitreg, care o hărțuiește. Eliza (Marina Ruy Barbosa) fuge de acasă cu ajutorul mamei sale, Gilda (Leona Cavalli), pentru a-și încerca norocul în marele oraș. Visul ei este de a oferi o viață mai bună mamei și fraților ei.

Dar, viața în marele oraș se dovedește a fi mai grea decât ea și-a imaginat. După ce a fost jefuită chiar în prima zi, Eliza ajunge să trăiască pe străzi. Așa se întâlnește cu Jonatas (Felipe Simas), un tânăr "antreprenor de stradă", cum îi place să i se spună. Ce face el? Ei bine, ”ocupă” de locurile de parcare și vinde bomboane la semafoare. Eliza începe să vândă flori pentru supraviețui. Cei doi dezvoltă o prietenie adevărată, ce se transformă, în timp, într-o frumoasă poveste de dragoste.

Destinul o aduce, din nou, față în față cu o veche cunoștință, din orașu natal, de unde Eliza fugise. Arthur (Fábio Assunção), un Don Juan veritabil, trăiește o relație cu Carolina (Juliana Paes), redactor-șef la celebra revistă de modă ”Total Dreamer”.

În ciuda faptului că are carieră ca prioritate de viață, Carolina este dornică să devină mamă - mai ales dacă ar însemna ca Arthur să fie tatăl său. Seducția și îndrăzneala joacă un rol-cheie în relația lor turbulentă. Cel mai recent joc de pariuri pe care îl angajează îl vede pe Arthur riscă să-și risipească agenția de modelare, Excalibur, preluând o misiune aproape imposibilă: transformând floarea zdrăngănitoare Eliza într-un model capabil să câștige concursul de frumusețe Total Dreamer. La revederea Elizei, Arthur pune un pariu cu Carolina: să reușească să o transforme pe Eliza dintr-o cerșetoare, într-o prințesă. Dacă el pierde, Carolina va primi agenția de modele pe care el o deține. Fără ca tânăra să bănuiască acest lucru, ea acceptă ”să fie ajutată” de cei doi. Doar că, după ce este aranjată, machiată și îmbrăcată ca o prințesă, Arthur se îndrăgostește pe loc de Eliza și începe să îi facă curte.

În articolul

Ce a răspuns protagonista din ”O Cenușăreasă la Rio” la întrebarea ”Când vei face copii?”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x