Cautare: 640 rezultate dupa tagul "iarna"

Neatza cu Răzvan și Dani. România, împărțită în două anotimpuri! Florinela Georgescu, director ANM: Zăpada se lasă așteptată

acum 1 zile

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Administratia Nationala de Meteorologie, a aflat de la Florinela Georgescu, director meteorologie operațională ANM, prognoza vremii pentru următoarele zile.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. De ce nu e bine să ieși la alergat iarna

acum 2 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un clip amuzant de pe net.

Neatza cu Răzvan și Dani. Nicola cântă piesa Iarna

acum 4 zile

Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Nicola cântă piesa Iarna.

Prognoza Meteo, 3 decembrie 2019 - Vreme autentică de iarnă

acum 8 zile

Începutul lunii decembrie aduce vreme rece în toată țara, mai ales dimineața și seara. Pe timpul zilei este posibil să plouă sau să ningă.

Meteo 24/11/2019

acum 17 zile

Unde o prinde primul Crăciun fără tată pe Carmen Şerban! "Vreau să fiu exact cum i-ar plăcea lui să mă vadă!"

acum 18 zile

Tot pe drum e şi Carmen Şerban! Cum reuşeşte artista să facă naveta peste hotare, dar şi cum resimte zi de zi prezenţa lui Dumnezeu în viaţa ei.

Meteorologii anunță schimbări severe! Vremea se răcește în toată țara

acum 22 zile

După o perioadă în care vremea a fost neobișnuit de frumoasă, iar temperaturile ne făceau să ne simţim de parcă era primăvară, meteorologii anunţă că iarna este foarte aproape. Mai mult, s-a emis şi un avertisment de vreme severă.

Prognoza meteo.Toamna cu temperaturi record în România! Florinela Georgescu, director ANM: Vin ploile

acum 29 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Administratia Nationala de Meteorologie, a aflat de la Florinela Georgescu, director meteorologie operațională ANM, prognoza vremii pentru următoarele zile.

Star Matinal. Cum se pregăteşte maşina pentru iarnă

acum 29 zile

Chiar dacă zăpada nu dă semne că va ajunge în zilele următoare în marile orașe, pregătirea mașinii pentru iarnă este o etapă extrem de importantă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Amenzi uriașe pentru șoferii fără anvelope de iarnă

acum 42 zile

Amenzile pentru șoferii fără anvelope de iarnă sunt de peste 2000 de lei. Cei care circulă pe drumuri cu zăpadă, gheață sau polei trebuie să aibă montate la mașină anvelope de iarnă.

Val de aer polar în România! Gabriela Băncilă, meteorolog ANM: Temperaturile scad cu 10 grade, la munte ninge!

acum 43 zile

Mădălina Vasile ,reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Administrația Națională de Meteorologie, a aflat de la Gabriela Băncilă, meteorolog ANM, vremea pentru următoarea perioadă.

Meteo 27/10/2019

acum 45 zile

E mereu fashion şi îşi alege ţinutele perfect! Ana Maria Ionescu, soţia lui Tudor de la Fly Project, te învaţă cum să te îmbraci în sezonul toamnă- iarnă

acum 55 zile

Invitată la "Star Matinal", Ana Ionescu, frumoasă soție a lui Tudor Ionescu de la Fly Project, te învaţă cum să te îmbraci în sezonul toamnă- iarnă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ziua internațională a întrebărilor stupide. Ramona Olaru: Unde se duc muștele iarna?

acum 72 zile

Răzvan Simion, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", de ziua internațională a întrebărilor stupide, a aflat ce curiozități are Ramona Olaru.

Acces Direct. Un bărbat își acuză soția că ar fi încercat să-l otrăvească: Îmi spunea din vară, că nu o să mă apuce sărbătorile de iarnă

acum 194 zile

Își acuză fosta soție că ar fi încercat să îl ucidă! Un bărbat susţine că femeia, infirmieră la un spital, i-ar fi pus medicamente foarte puternice în ceai, în mod repetat. Povestea ar fi început după ce bărbatul a ajuns la medic din cauza unor dureri, moment în care, acuză...

Raffy cântă, la Star Matinal, melodia „Iarna”

acum 281 zile

Raffy cântă, la Star Matinal, melodia „Iarna”.

Raffy feat. Connect-R - Iarna

acum 285 zile

Raffy și Connect-R cântă la Neatza melodia Iarna.

Smiley News. Ce faci când nu ai cauciucuri de iarnă și trebuie să treci o intersecție cu gheață pe jos

acum 296 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip inedit de pe internet.

Prognoza meteo, 18 februarie 2019. Vreme senină și caldă

acum 296 zile

Meteo 18 februarie 2019. Flavia Mihăşan, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne aduce cele mai bune vești meteo.

Ce pot face îndrăgostiții iarna la mare. Cât costă o mini-vacanță

acum 302 zile

Iată ce pot face îndrăgostiții iarna la mare. Cât costă o mini-vacanță de Ziua Îndrăgostiților.

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv