Cautare: 602 rezultate dupa tagul "inchisoare"

Cristi Borcea rămâne în închisoare. Magistrații au respins cererea de eliberare

acum 995 zile

Magistraţii nu sunt îngăduitori cu Cristi Borcea. Omul de afaceri va rămâne în închisoare. Aflați când va putea fostul șef dinamovist să depună o altă cerere de eliberare.

Cristi Borcea, în lacrimi în faţa judecătorilor!

acum 995 zile

Conform unor surse judiciare, pe Cristi Borcea l-au înecat lacrimile în faţa instanţie care îi judecă cererea de eliberare condiţionată. Fostul acţionar dinamovist n-a putut să-şi stăpânească emoţiile atunci când a vorbit de cei 7 copii pe care îi are. Borcea speră să obţină...

Boureanu, mai îndragostit ca niciodată: "Cel mai frumos e cănd totul se întamplă spontan"

acum 998 zile

Laura Dincă și Cristi Boureanu, primul interviu după ce afaceristul a ieşit din închisoare. Fostul politician se declară mai îndrăgostit ca niciodată de iubita lui, dar nu are curaj să o ceară de nevastă.

Nicolae Bordașiu, coleg de celulă cu Arsenie Boca: "Părintele era închis din pricina faptului că m-a vizitat pe mine"

acum 999 zile

Nicolae Bordașiu, vorbește despre ce a simțit când l-a vazut pe Arsenie Boca în inchisoare. Acesta își amintește verile dar și iernile petrecute în penitenciar.

Nicolae Bordașiu, coleg de celulă cu părintele Arsenie Boca: "Mi-a spus că voi fi închis, dar nu voi muri în inchisoare"

acum 999 zile

Nicolae Bordașiu, coleg de celulă cu Arsenie Boca, vorbește despre închisoare și despre cum a știut că nu o să moară închis.

Alina Vidican se întoarce, de urgență, în România! Motivul principal este Cristi Borcea

acum 1012 zile

Alina Vidican a luat o decizie de ultimă oră și se întoarce de urgență în România! Se pare că motivul întoarcerii sale este chiar fostul său soţ, Cristi Borcea. Chiar dacă aceștia nu mai sunt împreună, fosta soție a lui Cristi vrea să fie alături de el în ziua eliberării.

Cristi Borcea ar putea fi eliberat

acum 1014 zile

Cristi Borcea află astăzi dacă va fi eliberat din închisoare sau nu. Avocatul milionarului le-a spus judecatorilor că acesta a încercat să aibă un comportament exemplar cu care să impresioneze și, mai mult decât atât, a urmat mai multe cursuri de reintegrare socială.

Andreea Antonescu, la un pas de puşcărie?

acum 1033 zile

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria muzicală românească suferă de o boală ce o poate băga în spatele gratiilor în orice moment. Din această cauză aproape toţi prietenii au ajuns în pragul disperari.

Cristian Boureanu, la un pas de depresie

acum 1082 zile

Răsturnare de situație în cazul lui Cristian Boureanu! Vestea că va rămâne în închisoare l-a dărâmat, însă fostul politician a mai primit o lovitură cruntă, la scurt timp după asta.

Un român, condamnat la șase ani de închisoare în Marea Britanie după ce a provocat moartea fiicei unui milionar

acum 1087 zile

Ion Rusu, în vârstă de 25 de ani avea o alcoolemie în sânge dublă față de limita permisă, atunci când a intrat cu mașina sa în decapătabila condusă de fiica unui magnat indian.

Laurette, prima reacție după ce a aflat că soţul ei a fost condamnat la 15 ani de închisoare

acum 1093 zile

După ce soţul ei a fost condamnat la 15 ani de închisoare, iată că a apărut şi prima reacţie a lui Laurette:"Iubesc, sunt iubită, respectată şi apreciată în fiecare zi de soţul meu. Mă simt împlinită că l-am întâlnit. Vreau să fim împreună şi la bine şi la greu. Este...

În timp ce Cristian Boureanu este la închisoare, iubita lui pozează provocator

acum 1096 zile

Laura Dincă pare să fi depăşit momentul dificil prin care trece. Tânăra şi-a găsit mai multe preocupări în timp ce iubitul ei, Cristian Boureanu, stă după gratii.

Laurette: ”Peste câteva luni, soțul meu ar trebui să iasă din închisoare”

acum 1104 zile

Laurette a vorbit la Agenția Vip despre soțul ei, dar și despre alte proiecte personale. ”Peste câteva luni, soțul meu ar trebui să iasă din închisoare”, a afirmat vedeta.

Cazul Boureanu, dezbătut la Xtra Night Show. Sergei Mizil: ”Boureanu poate să stea mult la închisoare”

acum 1121 zile

Scandalul a avut loc în noaptea de joi spre vineri. Fostul politician a fost arestat preventiv pe 10 iunie pentru 30 de zile.

Cristian Boureanu, lecții de Yoga, în închisoare!

acum 1124 zile

La aproape o săptămână de când a izbucnit scandalul între Cristian Boureanu şi câţiva poliţişti rutieri, au apărut noi imagini incredibile cu fostul politician în închisoare.

Mama Luminiţa, condamnată la 4 ani de închisoare pentru că s-a apărat de soțul ei: "Mi-a spart capul de am ajuns la spital plină de sânge"

acum 1138 zile

Bătută crunt şi înjurată zi de zi, oră de oră! Acesta ar fi tratamentul pe care îl primeşte mama Luminiţa, o femeie care a fost condamnată la 4 ani de închisoare şi asta pentru că s-a apărat de bărbatul ei.

TESTUL care a pus pe jar Internetul! 1 din 10 persoane oferă soluţia CORECTĂ! Tu poţi?

acum 1153 zile

Testul de mai sus îţi pune la încercare logica şi imaginaţia. Un prizonier vrea să evadeze, însă închisoarea este situată chiar în mijlocul unei insule. Deşi nu ştia să înoate, într-o zi, a reuşit. Nu avea nici barcă, nici colac de...

Drumul celebrităţii trece câteodată prin penitenciar

acum 1158 zile

Drumul celebrităţii trece câteodată prin penitenciar

George Stanca, singurul ziarist condamnat, pentru plagiat, la un an de închisoare cu suspendare

acum 1164 zile

Acum câțiva ani, presa a anunțat că George Stanca este singurul român condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru plagiat.

«
11
12
13
14
15
»