Cautare: 601 rezultate dupa tagul "inchisoare"

Cu soțul în închisoare, Niculina Stoican a trăit un coșmar: „Trăiam cu atacuri de panică”

acum 900 zile

Niculina Stoican şi soţul ei au trecut prin momente crâncene în perioada în care bărbatul a stat în spatele gratiilor. Artista a mărturisit că i-a fost extrem de greu, însă faptul că a avut susţinerea publicului a ajutat-o să meargă mai departe.

Cristi Borcea a ieșit din închisoare în mare secret

acum 922 zile

Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare. Directorii penitenciarului în care se află i-au acordat permisie la începutul lunii decembrie, chiar înainte de ziua iubitei sale, Valentina Pelinel.

Instanța, decizie șoc în cazul lui Raoul! Artistul poate ajunge după gratii?

acum 923 zile

Credea că a scăpat, dar poate ajunge după gratii! Judecătorii au cerut pedeapsa cu închisoarea pentru Raoul.

Gigi Becali a fost refuzat la teologie

acum 924 zile

Dorința lui Gigi Becali de a deveni student a rămas la stadiul de intenție și asta pentru că reprezentanții Bisericii nu i-au dat binecuvântarea.

Dan Diaconescu revine în forță. Ce a găsit fostul patron de televiziune când a ieșit din închisoare

acum 940 zile

Dan Diaconescu este numit „omul senzaționalului”. Fostul patron de televiziune a pus în scenă adevărate telenovele. Acesta a fost eliberat din închisoare și vrea să revină în forță în televiziune.

Dan Diaconescu a ieșit din închisoare. Primele imagini

acum 950 zile

Dan Diaconescu a ieșit din închisoare

Declarațiile unui avocat despre arestarea Sandei Ladoşi

acum 951 zile

Sanda Ladoși și soțul au fost săltați de mascații DIICOT la ora 6 de dimineața. Avocatul Artin Sarchizian face declarații prin telefon legate de arestarea artistea.

Sanda Ladoși și soțul, săltați de mascații DIICOT la 6 de dimineața. Cei doi riscă închisoarea

acum 951 zile

Sanda Ladoși și soțul, săltați de mascații DIICOT la 6 de dimineața. Artista riscă închisoare cu suspendare, daca este găsită vinovata, iar partenerul de viață al artistei riscă închisoare cu executare.

Adevărul despre eliberarea lui Cristi Borcea

acum 954 zile

Cristi Borcea va mai rămâne cel puțin încă șase luni după gratii, motivul fiind unul destul de întemeiat. Instanța i-a respins cererea de eliberare.

Taximetristul care i-a vândut substanța toxică Mădălinei Manole, a ieșit din închisoare

acum 956 zile

Taximetristul care a vândut substanța toxică în urma căreia Mădălina Manole a murit, a fost eloberat după doi ani de închisoare cu executare, în urmă cu câteva zile.

Celebru artist Raoul a fost condamnat la închisoare. Judecătorii au dat sentința definitivă

acum 957 zile

Raoul a a fost prins în această vară conducând fără permis, iar acum a primit și sentința de la judecători. Aceștia l-au condamnat la un an și sase luni de închisoare.

Viața lui Laurette bate orice telenovelă Divorțează oare vedeta de soțul din închisoare

acum 961 zile

Viața lui Laurette este mai complicată ca orice telenovelă. Vedeta credea că și-a găsit fericirea, dar șotul acesteia a ajuns în închisoare.

Laurette, băgată în ședința de soțul din închisoare

acum 970 zile

Viaţa este foarte complicată pentru Laurette! Ghinionistă de când se ştie în dragoste, a anunţat zilele trecute că vrea să divorţeze. Soţul din închisoare a băgat-o însă de urgenţă în sedinţă!

Ce se intamplă intre Laurette și sotul din pușcărie. Apropiații lui Laurette fac dezvaluiri despre desparțire.

acum 972 zile

Am aflat adevărul despre divorţul lui Laurette. Ce se petrece de fapt între ea şi soţul din puşcărie? Apropiaţii lor au făcut dezvăluiri din intimitate.

Tolea Ciumac, distracție și dans împreună cu prietenii. Vedetei pare să nu-i pese de probleme

acum 972 zile

Tolea Ciumac şi-a făcut de cap după ce a ieşit din spatele gratiilor. A fost săltat de mascaţi, dar luptătorul nu pare deloc speriat de faptul că ar putea să ajungă în închisoare.

Georgiana, fosta iubită a lui Marian, face acuzaţii grave: "M-a dus cu forţa la produs"

acum 978 zile

Georgiana, fosta iubită a lui Marian, ceea pentru care bărbatul de 28 de ani a făcut puşcărie, face acuzaţii grave la adresa acestuia!

Gigi Becali a răbufnit chiar în fața bisericii: ”I-am dat două cruci care să îl ajute”

acum 979 zile

Naşul Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre finul Cristi Borcea! Acesta i-a facut cadou două cruciulițe finului pentru a îl ajuta în închisoare.

Pelinel, primele declarații după lovitura primită de Borcea: ”Îmi place să mă consult cu el, să am o aprobare, să fie totul ca la carte”

acum 984 zile

Valentina Pelinel, primele declaraţii după lovitura pe care Cristi Borcea a primit-o. Blondina a vorbit despre momentele de cumpănă prin care trec, după ce au aflat că afaceristul nu va fi eliberat din închisoare, aşa cum sperau.

Cristian Boureanu și Laura Dincă, pregătiri de nuntă! „Luăm partea bună din tot ce s-a întâmplat”

acum 984 zile

De când a ieșit din închisoare, Cristian Boureanu și Laura Dincă se gândesc din ce în ce mai mult la căsătorie. Cei doi au acordat recent un interviu, iar Laura a vorbit și despre rochia de mireasă.

«
6
7
8
9
10
»