Cautare: 280 rezultate dupa tagul "inselat"

"Totul pentru dragoste" - A fost înşelat de iubită cu "fratele" lui, dar le doreşte tot binele din lume! Ştefan Simion: "Dacă mă vor chema la nuntă îi voi onora cu prezenţa"

acum 569 zile

A fost înşelat de iubită cu "fratele" lui, dar le doreşte tot binele din lume! Mentalistul Ştefan Simion spune că dacă va fi invitat la nunta lor va merge cu cea mai mare plăcere!

"Totul pentru dragoste" - Înşelat de iubită cu cel mai bun prieten! Ştefan Simion slăbise 11 kilograme în două luni! "Mi s-a spus că vor să mă omoare"

acum 569 zile

În ediția de astăzi a emisiunii ”Totul pentru dragoste” cu Mirela Vaida, a venit în platou și un cunoscut mentalist, Ștefan Simion, care a suferit enorm din dragoste, după ce a aflat că femeia pe care o iubea avea o relație cu cel mai bun prieten al lui.

"Totul pentru dragoste" - Mentalistul Ștefan Simion, înşelat de iubită cu cel mai bun prieten al lui

acum 569 zile

În ediția de astăzi a emisiunii ”Totul pentru dragoste” cu Mirela Vaida, a venit în platou și un cunoscut mentalist, Ștefan Simion, care a suferit enorm din dragoste, după ce a aflat că femeia pe care o iubea avea o relație cu cel mai bun prieten al lui.

Ce slăbiciuni are Dorian Popa. Pe câți bani și-ar înșela artistul iubita

acum 593 zile

O fi călcat sau nu strâmb? Dorian Popa a vorbit despre înşelat, dar a rostit şi numele vedetei pe care ar vrea să o aibă ca soţie. Şi nu e deloc simplu căci la mijloc este şi o sumă mare de bani.

Gheoghe Turda a dezvăluit adevărul despre femeile pe care le-a înşelat: "Dacă nu sunt căsătorit, nu se poate numi înșelat"

acum 594 zile

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu 17.30, la "Star Chef", pe Antena Stars!

Care sunt semnele că partenerul te înșală. Certitudini sau suspiciuni nefondate?

acum 600 zile

Care sunt semnele clare că partenerul te înșală. Specialistul vorbește despre cele mai des întâlnite semne care pot confima acest lucru.

Soția e în Dubai, amanta e în România? Cum a fost prins Dan Petrescu cu mâța-n sac

acum 613 zile

Şocul zilei vine de la Dan Petrescu! În timp ce soţia e în Dubai, antrenorul a petrecut alături de o blondă, la hotel? A înşelat-o pe mama copilului său?

El sau ea? Cine a călcat strâmb? Imaginile care spun mai mult decât o mie de cuvinte

acum 618 zile

Cine a călcat strâmb în primul cuplu din showbiz destrămat în acest an. Chiar dacă nu au vrut să spună nimic, paparazii Spynews.ro au aflat totul! Cum a fost surprins Kamara

Iubire interzisă! Soțul înșelat: ”El este bolnav mintal. L-am bătut, îl omoram cu mâna mea! Îl bat iar”

acum 641 zile

El are 50 de ani, ea 30. Amândoi sunt căsătoriți cu altcineva, dar se iubesc nebunește! E pregătit să-şi dea viaţa pentru ea. pentru femeia care timp de 2 ani i-a fost doar amantă. Amantă pe care acum, la 50 de ani, Nicu a ajuns s-o iubească nebuneşte.

Romelia Elena Dragu, mama celor doi copii părăsiți: "Recunosc că l-am înșelat. Eu îmi vreau doar copiii"

acum 648 zile

Iata ce a declarat mama copiilor, Romelia Elena Dragu, femeia acuzată că şi-a înşelat soţul şi l-a lasat să crească singur micuţii!

Înșelat cu amantul-paznic și lăsat să crească singur doi copii mici

acum 648 zile

A prins-o pe mama copiilor săi cu alt bărbat, după care femeia a fugit de acasă! Acuză Ionuț. Înşelat, părăsit şi lăsat să crească singur doi copii mici, la numai 28 de ani, Ionuţ este nevoit să ţină loc şi de mamă şi de tată pentru îngeraşii săi, de când cea care i-a...

Râzi de te prăpădeşti! Ana-Maria Calița: ”Mi-am înșelat iubitul cu un turc, am avut și orgasm. O limbă străină face diferența!”

acum 649 zile

Ana-Maria Calița vine pe scena iUmor, iar jurații sunt un delir. ”Mi-am înșelat iubitul cu un turc, am avut și orgasm. O limbă străină face diferența!”, spune aceasta.

Ei le înșală și își trăiesc viața la maximum. Alexandra Stan, periculos de sinceră

acum 656 zile

Ei le înșală și își trăiesc viața la maximum. Acestea sunt vedetele care își înșală partenerii, dar și oamenii care le dau nenumărate șanse.

Jay-Z a recunoscut că a înselat-o pe Beyonce: ”Cel mai greu lucru este să vezi durerea pe care i-ai provocat-o tu”

acum 657 zile

Jay-Z şi Beyonce sunt cel mai influent cuplu din industria muzicală, dar cu toate astea şi ei au probleme! Rapperul american a recunoscut că şi-a înşelat soţia.

Elena Gheorghe, 13 ani de dragoste necondiționată: „Niciodată nu m-am găndit că m-a înșelat”

acum 666 zile

Elena Gheorghe este una dintre cele mai fericite artiste. Vedeta ne-a marturist cum îşi menţine relaţia armonioasă dar şi cine a făcut primul pas în relaţia ei cu Cornel.

Elena Merișoreanu despre motivele pentru care bărbații înșală: ”Îți părăsești soțul doar atunci când nu-și vede de familie”

acum 670 zile

Elena Merișoreanu face dezvăluiri incendiare. Vedeta știe că soțul a înșelat-o cu colegele de teatru, dar a ignorat acest fapt deoarece bărbatul din viața ei avea grijă de casă/

Elena Merişoreanu îşi acuză soţul de infidelitate

acum 670 zile

Elena Merişoreanu îşi acuză soţul de infidelitate! Ba mai mult, artista ştie chiar şi cu cine a înşelat-o. Celebra interpretă de muzică populară a dezvăluit tot!

Ce femeie a reușit să-i sufle logodnicul modelului Mădălina Ghenea. Adevărul despre despărțire

acum 671 zile

În cadrul emisiunii Dosarele VIP se vorbește despre Mădălina Ghenea și motivul despărțirii de Matei Stratan. Se pare că bărbatul a înșelat-o pe vedetă iar aceasta a aflat.

Mădălina Ghenea, prima apariție publică după ce a fost înșelată: ”Fetița seamănă cu Matei”

acum 673 zile

Mădălina Ghenea, prima apariţie la un eveniment monden după anunţul că a fost înşelată. Bruneta ne-a vorbit despre comoara vieţii ei, fetiţa care i-a schimbat total existenţa

Nicoleta Voica, viață marcată de dramele personale. A fost înșelată de cei trei soți

acum 673 zile

Nicoleta Voica a vorbit despre cele trei căsnicii euşuate. A avut şansa să trăiască visul american, dar a ales România. Cei trei soţi au înşelat-o, dar artista e gata să iubească din nou.

1
2
3
4
5
»