Cautare: 280 rezultate dupa tagul "inselat"

Mădălina Ghenea vorbește despre bărabatul misterios. Prima reacție după ce a fost surprină în compania unui nou pretendent?

acum 675 zile

Mădălina Ghenea vorbește despre bărabatul misterios cu care a fost surprinsă. Vedeta a oferit câteva clarificări cu privire la bărbatul cu care a fost surprinsă.

Matei Stratan, cu o altă femei la braț: ”S-ar putea ca persoana respectiva să lucreze unde lucrează el”

acum 675 zile

Toate bune şi frumoase, se iubeau ca-n prima zi, până când au apărut probleme între ei. Ba mai mult, Mădălina a spus că a fost înşelată. Iar noi avem informaţii în exclusivitate despre femeia din viaţa lui Matei. Femeia pentru care se pare că a lăsat-o pe Mădălina

Relația Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan, punct critic: ”Totul s-a rupt între cei doi”

acum 675 zile

Relația Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan a ajuns într-un punct critic. Se bănuiește că celebrul afacerist a înșelat-o pe Mădălina cu o colegă de muncă.

Detalii de ultimă oră despre Mădălina Ghenea! Amănunte incredibile ies la iveală! Cine pe cine a înșelat

acum 675 zile

Mădălina Ghenea a fost surprinsă pe teresa unui club alături de un bărbat cu părul vopsit. Se presupune că și Matei Stratan are pe cinevă, iar acesta este motivul separării celor doi.

Cine este femeia cu care Matei Stratan o înşală pe Mădălina Ghenea. Bărbatul nu a declarat nimic

acum 676 zile

O singură întrebare este pe buzele tuturor, Cine este femeia cu care Matei Stratan o înşală pe Mădălina Ghenea? Până acum, Matei Stratan nu a ieșit să facă declarații.

Mădălina Ghenea vorbește despre infidelitate. A înșelat-o Matei Stratan pe mama copilului lui

acum 676 zile

Mădălina Ghenea a vorbit deschis despre infidelitate. Acesta să fie motivul pentru care şi-a luat fetiţa şi a plecat din România? A înşelat-o Matei pe mama copilului său?

Ronaldo și-a înșelat iubita însărcinată? „M-a sedus și m-a abandonat”

acum 678 zile

Cristiano Ronaldo se află în mijlocul unui scandal! Fotbalistul este acuzat că şi-ar fi înşelat iubita gravidă cu o altă bombă sexy, care a spus tot despre relaţia lor.

Vedetele au fost supuse unui test fulger. Momentul adevărului pentru staruri

acum 681 zile

Vlad Mogoş a supus câteva vedete la un test fulger. Au fost întrebate dacă sforăie, dacă au minţit, au înşelat sau dacă au furat.

Răzvan, înșelat de grădinari: ”Până la urmă, după ce am băgat mulți bani, am vopsit brazii cu verde!”. Află aici de ce

acum 687 zile

Răzvan explică cum a fost înșelat de grădinari atunci când și-a cumpărat brazi pentru grădină. ”Până la urmă, după ce am băgat mulți bani, am vopsit brazii cu verde!”, a afirmat dezamăgit prezentatorul tv.

Jay-Z recunoaște ca a înșelat-o pe Beyonce. Cum a reacționat artista când a aflat

acum 689 zile

Jay-Z isi deschide sufletul si recunoaste ca sotia lui s-a maturizat mult mai repede si ca el nu era pregatit pentru o casnicie

Speak și Stefania, detalii din intimitatea cuplului. Artistul recunoaște că a înșelat în relație

acum 690 zile

Speak și Stefania oferă detalii din intimitatea cuplului. Artistul vorbeşte de asemenea despre faptul că în trecut a înşelat.

Soția suspectată că a înșelat de mai multe ori se apără: ”M-a agresat!”

acum 694 zile

Ea este Georgiana. Femeia acuzată de infidelitate. Mama care şi-ar fi lăsat copilul la greu, pe patul de spital, doar doar să meargă la amanţi. Susține Ionel, pentru că ea are o cu totul altă variantă.

Soția cu amanți?! Soțul: ”M-ai înșelat sau nu?! Vreau să aflu adevărul!”

acum 694 zile

M-a înșelat sau nu?! Aceasta este întrebarea care nu-i dă pace lui Ionel. Bărbatul de 45 de ani se simte trădat de femeia cu care a fost căsătorit mai bine de 20 de ani.

Semnele care îți arată că pertenerul de viață te înșală: „Îți acordă mai puțină atenție”

acum 708 zile

Cora Niculescu-Mizil ne vorbește despre primele semne că suntem înșelațăi. Partenerul de viață nu mai este atent cu noi, găsește scuze în orice, este mult mai preocupat de el, stă tot timpul plecat de acasă.

Cum a aflat Sorana că este înşelată: "Lăsăm stresul de la serviciu să intervină între noi"

acum 725 zile

Momentul în care a aflat că soţul o înşală a fost doar începutul celei mai grele perioade din viaţa ei. Sorana Darcle a vorbit despre cum a aflat că în viaţa partenerului ei există o altă femeie.

Brigitte Sfăt l-a înşelat pe Ilie Năstase! "Mă simt ca o prizonieră cu el. Am avut şi o altă relaţie"

acum 727 zile

Brigitte Sfăt nu mai are sentmente petru Ilie Năstase, aşa că acum ceva timp l-a înşelat şi a ieşit cu un alt bărbat. Nu i-a fost uşor, însă în viaţă ea şi doreşte şi iubire, dar şi bani.

Război în showbiz! Alex Velea și soțul Andreei Bănică, la cuțite!

acum 729 zile

Alex Velea a fost trădat și păcălit de soțul Andreei Bănică. Vedeta l-a dat în judecată pe fostul său impresar, Lucian Mitrea, pentru ca nu și-ar fi primit onorariul pentru un concert care ar fi avut loc acum câțiva ani.

Gianluca, înșelat de noua iubită cu Maluma?

acum 729 zile

Gianluca Vacchi a fost înşelat cu celebrul artist Maluma? Se pare că iubita afaceristului şi cântăreţul au fost surprinşi pe un iacht.

Marcel Toader: ”Maria m-a înșelat și cu un alt bărbat celebru”

acum 737 zile

Marcel Toader afirmă că Maria Constantin l-ar fi înșelat și cu un alt bărbat celebru, conform unei știri mondene.

Alexandra Stan și-a înșelat iubitul. Artista l-a trădat pe Bogdan chiar la începutul relației

acum 739 zile

Par că au relaţia perfectă şi sunt nedespărţiţi, dar lucrurile n-au stat mereu aşa. Când erau la începutul relaţiei, blondina s-ar fi întâlnit şi cu un alt bărbat şi i-ar fi povestit actualului iubit despre acea escapadă.

1
2
3
4
5
»