Cautare: 24 rezultate dupa tagul "ioana blaj"

”Hmm, grea deczie”, a mărturisit Ioana Blaj la emisiunea ”CulTOUR”

acum 28 zile

”Ce-ai alege” este unul dintre jocurile ce îi pune, pe alocuri, în dificultate pe invitații emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel. Ce alegeri a făcut Ioana Blaj? Iată câteva dintre acestea:

Ioana Blaj: ”Sunt fericită când sunt la filmări, chiar dacă trebuie să mă scol la 5 dimineața”

acum 31 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, actrița a povestit și despre una dintre jucăriile din copilărie pe care o are și acum.

Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR” că voia să devină polițistă

acum 31 zile

Ioana Blaj, actrița care o interpretează pe Irina, în serialul ”Sactificiul”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a jucat "Continuă fraza...".

Ioana Blaj, la CulTour. Jocul "Ce ai alege între..."

acum 32 zile

Ioana Blaj, actrița din serialul Sacrificiul, a acceptat provocarea "Ce ai alege între..." Vezi ce răspunsuri a dat vedeta.

Cultour. Ioana Blaj, interviu de senzație: Sunt fericită când sunt la filmări

acum 32 zile

Ioana Blaj, actrița din serialul Sacrificiul, răspunde la cele 61 de întrebări puse de reporterii de la Cultour.

Ioana Blaj la CulTour. Jocul "Continuă fraza..."

acum 32 zile

Ioana Blaj, actrița din serialul Sacrificiul, a oferit un super interviu la Cultour.

Sacrificiul, episodul 10. Relu (Marian Râlea), găsit bătut măr de Gheorghe Apetrei (Cristi Iacob)

acum 39 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 10, Irina (Ioana Blaj) și Gheorghe Apetrei (Cristi Iacob) îl găsesc pe Relu (Marian Râlea) plin de sânge, după ce a fost atacat în curtea casei.

Sacrificiul, episodul 4. Irina (Ioana Blaj) îl face să plângă pe Relu (Marian Râlea): ”Îmi amintesc, de aceea mă doare, tată!”

acum 60 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 4, Irina (Ioana Blaj) îl face să plângă pe Relu (Marian Râlea), explicându-i motivul pentru care nu îl poate ierta că a plecat după o pâine și s-a întors abia după cinci ani.

Primele episoade din ”Sacrificiul”, în seara asta și mâine seară!

acum 68 zile

Produs de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Radu Grigore şi Simona Macovei, echipa Sacrificiul însumează peste 100 de persoane implicate, dintre care 40 sunt doar actori. Pentru că zilele de filmare sunt întotdeauna lungi, peste 7000 de cafele au fost băute în cele 13 săptămâni de când a început proiectul.

Ioana Blaj, la CulTOUR: ”E cea mai tare experiență pe care eu am trăit-o vreodată!”

acum 91 zile

Ioana Blaj a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Cum este Ioana, dincolo de camera de filmat, dincolo de micul ecran, aflați din acest interviu.

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

acum 96 zile

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Ioana Blaj, portret din 61 de întrebări la CulTour (2)

acum 97 zile

Ioana Blaj, actriţa din serialul Fructul Oprit, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Ioana Blaj, portret din 61 de întrebări la CulTour (1)

acum 97 zile

Ioana Blaj, actriţa din serialul Fructul Oprit, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Oana Zăvoranu și Conrad Mericoffer formează un cuplu în serialul ”Sacrificiul”

acum 103 zile

Diva (Oana Zăvoranu) este o cunoscută prezentatoare de televiziune care s-a retras din viața socială și trăieşte din câteva afaceri mici, dar care datorită renumelui ei sunt un adevãrat succes. Iubitul ei este mai tânăr decât ea și o iubeşte enorm.

Iată cum va arăta Oana Zăvoranu în ”Sacrificiul”, noul serial produs de Ruxandra Ion

acum 109 zile

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama' cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Ana Ciontea și Marian Râlea sunt familia Popescu, în serialul ”Sacrificiul”

acum 112 zile

Sacrificiul serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, care va avea premiera în această toamnă, prezinta poveștile excepționale a trei familii cu destine memorabile, una din ele fiind familia Popescu.

Actrița Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, ce a însemnat serialul ”Fructul Oprit” pentru ea

acum 148 zile

Iar Ioana Blaj, cea care a interpretat-o pe Iza, a spus, la emisiunea ”CulTOUR”, că în ultima zi de filmare a fost atât de nostalgică.

CulTour. Ce a însemnat serialul Fructul Oprit pentru actrița Ioana Blaj: E locul în care ne-am readunat puterile

acum 150 zile

Actrița Ioana Blaj ne-a dezvăluit, într-un interviu emoționant, ce a însemnat serialul Fructul Oprit pentru ea.

Bihter vorbește despre planul său de răzbunare: ”O să-i distrug pe toți! Sângele nu se spală cu apă”

acum 215 zile

Într-o discuție cu Iza (Ioana Blaj), Bihter vorbește despre planul său de răzbunare: „O să-i distrug pe toți! Sângele nu se spală cu apă. Sângele se spală tot cu sânge”. Răsturnări de situație, emoție, întâmplări neașteptare, astăzi, în continuarea sezonului 2.

Ioana Blaj, portret în 61 de întrebări la CulTour: Mi-e frică de omul rănit din mine!

acum 250 zile

Ioana Blaj, actriţa din serialul Fructul oprit, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

1
2