Cautare: 688 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Monica Tatoiu, în lacrimi: ”Eu mi-aș trimite copilul să moară pentru țară. Am și vorbit cu el”

acum 588 zile

Monica Tatoiu, cu ochii în lacrimi, vorbește despre România. ”Eu mi-aș trimite copilul să moară pentru țară. Am și vorbit cu el”, a spus cunoscuta femeie de afaceri.

Gina Pistol, în lacrimi: ”Părinții mei s-au despărțit când eram mică. Mama era ocupată cu munca și...”

acum 588 zile

Gina Pistol, cu ochii în lacrimi, vorbește despre copilăria ei. ”Părinții mei s-au despărțit când eram mică. Mama era ocupată cu munca și...”, spune vedeta.

Cu gândul la fiica lui, Liviu Vârciu izbucnește în lacrimi: "A dormit pe mâna mea și nu m-am mișcat absolut deloc, de frică să nu o trezesc. Mort-copt, eu fără copilul meu nu mai stau"

acum 589 zile

Profund impresionat de micuții pentru care muncește, Liviu Vârciu își amintește în fiecare moment de fetița lui, Carmina. El mărturisește cu această ocazie că nu mai suportă să stea departe de copila lui.

Anastasia Lazariuc, interviu în lacrimi: ”Cel mai mare noroc în viața mea au fost părinții mei”

acum 595 zile

Anastasia Lazariuc ne-a vorbit, în lacrimi, despre momentele frumoase, dar şi despre încercările la care a supus-o viaţa. A reuşit să treacă peste toate, dar nu singură. Artista ne-a povestit cine sunt persoanele speciale care i-au fost alături şi de la care a învăţat tot ce ştie.

Prima semifinală ”Chefi la Cuțite” s-a lăsat cu lacrimi. Concurenții buni au fost eliminați din competiție

acum 596 zile

Prima semifinală Chefi la Cuțite s-a lăsat cu lacrimi. Doi concurenți cu potențial au fost eliminați iar chefii s-au enervat.

Lacrimi și emoții pentru Cătălina Ponor, la ultimul concurs din carieră

acum 597 zile

Lacrimi și emoții pentru Cătălina Ponor, la ultimul concurs din carieră. Sportiva s-a retras în mod oficial din sport după o carieră stralucită. În cadrul concursului din Mexic, sportiva a caștigat doua din trei probe.

Copil cu lacrimi de om mare! La opt ani, Alina e îngerul fraților părăsiți: "Îmi doresc și eu o mămică bună"

acum 599 zile

Părăsiți de cea care le-a dat viață, 3 frați, cu ochii precum marea, își duc traiul de pe o zi pe alta, așa cum pot. La doar 8 anișori, Alina e cea care îi veghează și îi îndrumă, ca un om mare, pe mezinii familiei, pentru că fiecare are rolul lui în casă, atunci când tatăl...

Alexandru Arșinel, în lacrimi: "A murit ea, am murit și eu"

acum 600 zile

Îndrăgita actriță Stela Popescu a murit. A fost găsită în curtea casei sale fără suflare. După primele informații, artista ar fi făcut stop cardio-respirator.

Natalia, în lacrimi! Prezenatoarea a trăit spaima vieții și a cerut ajutorul părinților

acum 602 zile

Natalia a trăit spaima vieţii! A fost pusă la pământ şi târâtă de poliţişti. Ce s-a întâmplat cu vedeta și de ce s-a ajuns atât de departe?

Lacrimi de fericire în platoul matinalilor. La mulți ani, Ralu!

acum 608 zile

Sărbătorita matinalilor este Ralu. Prezentatarea a primit cea mai frumoasă cel mai frumos cadou din partea colegilor. Aceștia i-au pregătit un videoclip emoționant cu toate amintirile pe care le au împreună.

Lacrimi și durere pentru familia Alinei Puşcaş

acum 614 zile

Alina Puşcaş trece prin momente cumplite după ce tatăl ei s-a stins din viaţa la vârsta de 57 de ani. Un prieten vechi al familiei a vorbit despre ultimele clipe ale bărbatului şi despre suferinţa pe care a îndurat-o în ultimii ani.

Georgian Enache, purtător de cuvânt Jandarmerie, despre copilul luat pe sus: "Nu s-a întâmplat nimic grav din punctul meu de vedere"

acum 614 zile

La doar 13 ani, un băiețel a fost luat pe sus de jandarmi. Copilul a ajuns în duba jandarmeriei dintr-o greșeală! O greșeală care l-a făcut să plângă cu lacrimi amare pe băiatul care s-a speriat cumplit pentru că pur și simplu nu înțelegea ce i se întâmplă.

Lacrimi și durere pentru familia Alinei Pușcaș

acum 614 zile

Alina Puşcaş trece prin momente cumplite după ce tatăl ei s-a stins din viaţa la vârsta de 57 de ani. Un prieten vechi al familiei a vorbit despre ultimele clipe ale bărbatului şi despre suferinţa pe care a îndurat-o în ultimii ani.

Ministrul de Finanțe, Ionuț Mișa, în lacrimi la TV

acum 614 zile

Situaţie stânjenitoare pentru ministrul de Finanţe. Invitat la Sinteza zilei, acesta a început să plângă în momentul în care vorbea despre măsurile adoptate de Guvern.

Ministrul de Finanțe, în lacrimi la TV. Lacrimile de crocodil din politică

acum 614 zile

Situaţie stânjenitoare pentru ministrul de Finanţe. Invitat la Sinteza zilei, acesta a început să plângă în momentul în care vorbea despre măsurile adoptate de Guvern.

O tânără și mama sa, amenințate pentru 15 mii de lei: "Am zis că mor, m-a luat un tremurat de nu mai puteam"

acum 615 zile

"Vreau să se facă dreptate!" Este strigătul unei mame, spus printre lacrimi de. neputinţă. Neputinţa de a-şi ajuta copilul aflat în pericol, din cauza unei greşeli stupide. Povestea lor parcă este desprinsă dintr-un film de acțiune, cu gangsteri și amenințări terifiante.

Florin Vasilică, în lacrimi: "Pentru mine a fost foarte greu să-i îmbrac pe Lidia și Pepe, în costumul tatălui meu"

acum 620 zile

Florin Vasilică i-a îmbrăcat pe Lidia Buble și Pepe în costtumele tatălui său, Liviu Vasilică. Artistul a decedat acum 13 ani.

Mirela Vaida, cu ochii în lacrimi! Prezentatoarea de la Acces Direct a fost sensibilizată de situaţia a patru frăţiori din Neamţ

acum 620 zile

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi! Prezentatoarea de la Acces Direct a fost sensibilizată de situaţia a patru frăţiori care trăiesc în condiţii greu de imaginat!

Denis Alibec, în lacrimi pe teren! Fotbalistul a fost schimbat, iar fanii l-au huiduit

acum 621 zile

Denis Alibec a avut parte de un moment traumatizant. Fotbalistul a izbucnit în lacrimi pe teren după ce a fost schimbat, iar supporterii l-au huiduit până pe banca de rezerve.

«
11
12
13
14
15
»