Cautare: 740 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Liviu Vârciu, în lacrimi. Părinții vedetei i-au scris în timp ce el era plecat departe de țară

acum 679 zile

Liviu Vârciu, aşa cum nu l-am văzut niciodată! Prezentatorul a vărsat şiroaie de lacrimi la Asia Expres, în timp ce citea o scrisoare emoţionantă de la părinţii lui.

Olivia Steer, interviu în lacrimi: „Sora mea a descoperit că are cancer în timp ce era însărcinată”

acum 679 zile

Olivia Steer, în lacrimi! Vedeta a vorbit despre cele mai grele încercări: pierderea tatălui şi a surorii sale! Fosta prezentatoare tv a povestit despre cât de greu i-a fost când a aflat de boala care a măcinat-o pe sora ei, dar şi de lupta grea pe care a dus-o.

Olivia Steer, în lacrimi: „Din păcate, tratamentul nu a vindecat-o pe sora mea”

acum 680 zile

Olivia Steer, în lacrimi. Jurnalista povestește cea mai grea perioadă din viața ei: „Sora mea a descoperit că avea cancer cand era însărcinată, și a murit când copilul ei avea cinci ani”.

Olivia Steer, în lacrimi: „Sora mea a descoperit că avea cancer când era însărcinată, și a murit când copilul ei avea cinci ani”

acum 680 zile

Olivia Steer, în lacrimi. Jurnalista povestește cea mai grea perioadă din viața ei: „Sora mea a descoperit că avea cancer cand era însărcinată, și a murit când copilul ei avea cinci ani”.

Liviu Vârciu, așa cum nu l-ați mai văzut. A început să plângă ca un copil

acum 684 zile

Liviu Vârciu, aşa cum nu l-am văzut niciodată! Prezentatorul a vărsat şiroaie de lacrimi la Asia Expres, în timp ce citea o scrisoare emoţionantă de la părinţii lui.

Lidia Buble, confesiune emoționantă, în lacrimi. Dezvăluiri din suflet despre cel mai drag om

acum 689 zile

A recunoscut că îi vine să plângă des și că, uneori, simte că și-a pierdut calea. Provine dintr-o familie închegată, dar a lăsat totul în urmă, doar ca să îşi urmeze visul. Nu a fost deloc simplu, dar a reuşit. De departe, însă, cel mai greu i-a fost să stea departe de...

Emoții și lacrimi pentru Diana Munteanu! Mama sa primește un buchet de flori din partea echipei de la Prietenii de la 11

acum 689 zile

Diana Munteanu este foarte emoționată în momentul în care Marian Duță merge acasă la mama sa.

Lacrimi de iubire! Mama lui Theo Rose și a Ralucăi Burcea: ”Am un nod în gât. Îmi place să fac cu ele orice, nu contează ce”

acum 689 zile

Nina Diaconu, mama lui Theo Rose și a Ralucăi Burcea, a intervenit telefonic la Neatza și a vorbit despre fiicele ei și nu numai.

"Sărut-mâna, mamă". Luiza, mesaj emoționant: "Este o eroină. Nu a renunțat la mine, deși nimeni nu-i da nicio speranță"

acum 690 zile

Înscrie-te cu o fotografie având tema “Eu și mama” și cu un mesaj de dragoste pentru aceasta. Cele mai emoționante mesaje vor fi premiate la Neatza.

"Sărut-mâna, mamă". Lorena, mesaj emoționant și lacrimi: "Le mulțumesc părinților mei că m-au luat în sânul familiei și au avut grijă de mine"

acum 691 zile

Înscrie-te cu o fotografie având tema “Eu și mama” și cu un mesaj de dragoste pentru această. Cele mai emoționante mesaje vor fi premiate la Neatza.

Lidia Buble, în lacrimi în faţa mamei!

acum 695 zile

Lidia Buble, în lacrimi în faţa mamei. După ce a lansat o melodie cu un mesaj emoţionant, artista i-a mai făcut o surpriză celei care i-a dat viaţă.

Cea mai importantă femeie din viața lui Marcel Pavel. Gestul care îți aduce lacrimi în ochi

acum 697 zile

Marcel Pavel ţine enorm la mama lui! Pentru artist, acesta este o eroină! Nu s-a dat bătută niciodată şi a luptat din răsputeri ca să îl facă om mare. De ziua ei, artistul i-a dedicat un mesaj special.

Lacrimi de durere pentru Lora, după o cădere violentă de pe bicicletă! Iubitul cântăreței: ”Am văzut-o tipând, urlând. M-am speriat foarte tare”

acum 698 zile

Într-o cursă umăr la umăr pe teren accidentat, Lora va cădea și va avea nevoie de intervenția medicilor, iar evenimentul nefericit îl va face pe Ionuț Ghenu să se afle la un singur pas de a renunța la competiție: ,,Când am văzut că a căzut m-am speriat foarte tare. Eu am o...

Lacrimi și emoție la iUmor! Dan Țuțu, număr impresionant de stand up comedy

acum 700 zile

Dan Țuțu face un număr genial de stand up comedy pe scena de la iUmor. Jurații și publicul nu se pot abține din râs.

Alex și Bella, povești de viață impresionante: ”Muzică este viața mea”

acum 705 zile

Fostul golgheter al naţionalei, Gabi Balint a făcut declaraţii uimitoare despre copilăria sa. Cu ochii în lacrimi, fostul fotbalist a vorbit despre una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa sa.

Lacrimi și emoție la Asia Express! Lora și Ionuț Ghenu găsesc hotel unde să doarmă

acum 713 zile

Lora și Ionuț Ghenu reușesc să găsească un loc de dormit, chiar reușesc să găsească și de mâncare.

”Nu prea, nu prea!” Râzi cu lacrimi! Akan Cosmin (Ionuț Coman), ultimul personaj care a cucerit Facebookul: ”Iubita mea nu prea știe de mine. I-am pus numele Nicoleta, dar nu prea știe. Nici nu prea mă salută!”

acum 719 zile

Akan Cosmin (Ionuț Coman) este ultimul personaj care a cucerit Facebookul. ”Iubita mea nu prea știe de mine. I-am pus numele Nicoleta, dar nu prea știe. Nici nu prea mă salută!”, a spus acesta.

Maria Buză, în lacrimi: „Când s-au închis ușile liftului, am văzut-o ultima dată pe sora mea, apoi ea a murit”

acum 734 zile

Maria Buză, în lacrimi! Ar fi trebuit să-şi serbeze sora, însă destinul i-a răpit-o în urmă cu doar câţiva ani, după ce abia s-au regăsit.

Maria Buză, sfâșiată de dor: „Sora mea ar fi împlinit ieri 64 de ani”

acum 734 zile

Maria Buză, în lacrimi! Ar fi trebuit să-şi serbeze sora, însă destinul i-a răpit-o în urmă cu doar câţiva ani, după ce abia s-au regăsit.

Sufletul îi plânge cu lacrimi grele de dor! Maria Constantin își vrea copilul lângă ea

acum 738 zile

După ce a scăpat de vâltoarea divorțului, Maria Constantin are planuri mari. Artista își dorește să stea mai mult timp alături de copilul ei.

«
11
12
13
14
15
»