Cautare: 796 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Declarațiile lui Bogdan au distrus-o pe Hannelore: „Am trăit în minciună șapte ani”

acum 657 zile

Declarațiile lui Bogdan au distrus-o pe Hannelore. Aceasta s-a ascuns în baie și nu și-a mai stăpânit lacrimile. Mari a venit să-i fie alături: „Am trăit în minciună șapte ani”.

Hannelore, în lacrimi după ce a văzut primele imagini cu Bogdan: „Nu meritam să fiu umilită”

acum 657 zile

Ceremonia focului scoate la iveală noi adevăruri. Hannelore a izbucnit în lacrimi după ce a văzut primele imagini cu Bogdan. „Nu meritam să fiu umilită”, a spus aceasta printre lacrimi.

Cu nevasta la detectorul de minciuni!

acum 666 zile

Este drama prin care trece un bărbat, după ce a aflat că femeia care i-a fost ca o soţie, vreme de 13 ani, ar avea un amant.

De două săptămâni, nea Nelu plânge fără oprire. Soția s-ar fi îndragostit pe Facebook și a fugit de acasă!

acum 667 zile

Plâng copiii, plânge şi el! Dorul de femeia care îi este soţie de mai bine de 11 ani, îl omoară încet, încet pe tata Nelu. Suspină şi tânjeşte după dragostea celei care i-a oferit 4 copilaşi frumoşi. Suferă enorm după femeia care l-a. părăsit. Pe el, dar şi pe copilaşii pe...

Lacrimi și emoție pe chipul lui Mihai Bendeac! ICS este noul membru al echipei X Factor: "Când l-am văzut, m-am înmuiat tot"

acum 669 zile

Emoții mari pentru Mihai Bendeac. Prezentatorul găsește un cățeluș pe care îl duce la un adăpost pentru animale. Actorului îi este foarte greu să se despartă de el.

Lacrimi și durere pe chipul mamei Silvia, femeia care a crescut-o pe Ioana: "M-am chinuit 20 de ani să fac om din ea"

acum 670 zile

Mugurii de ură pentru părinţii care au luat-o de la orfelinat au început să încolţească în inima Ioanei, în adolescenţă, când fata a crezut că şi-a găsit jumătatea. Din rodul iubirii lor a luat naştere o minune de băieţel, Andrei. Copilaşul însă nu s-a bucurat prea mult de...

Hannelore, în lacrimi de dorul iubitului ei: „Vorbesc toată ziua despre el”

acum 676 zile

Hannelore a clacat și a izbucnit în lacrimi de dorul iubitului ei. „Vorbesc toată ziua despre el”, a declarat aceasta la interviu.

Lacrimi de bucurie la Acces Direct! Marian își vede mama pentru prima dată, după 40 de ani

acum 681 zile

Marian Păun, unul dintre supravieţuitorii din orfelinatul groazei de la Siret, ajuns azi la vârsta de 40 de ani ne-a spus că are aceeaşi dorinţă încă de când a venit pe lume. Să-şi cunoască mama. Să o îmbrăţişeze, măcar o dată.

Stephan Pelger, despre coșmarul prin care a trecut: "Plangeam cu lacrimi si lesinam de durere"

acum 682 zile

Stephan Pelger încă trăieşte o adevărată traumă după ce a fost bătut crunt la Cannes. Cunoscutul designer va trece cu greu peste tot ce a păţit. Invitat în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", a povestit despre tot ce i s-a întâmplat cu lux de amănunte.

Brigitte Sfăt l-a părăsit în lacrimi pe Ilie Năstase!

acum 689 zile

Brigitte Sfăt și-a refăcut viața lângă un tinerel, dar rănile din relația eșuată cu celebrul tenismen Ilie Năstase provoacă dureri în continuare. Astăzi, bruneta a părăsit casa în care a locuit alături de cel pe care îl credea a fi bărbatul vieții ei și, cu ochii în...

Nea Mărin, lovitură sentimentală pentru Vârciu. Din câteva vorbe, l-a făcut să izbucnească în lacrimi

acum 696 zile

Nu mai e un secret pentru nimeni că Nea Marin și Liviu Vârciu sunt mai ceva ca șoarecele și pisica. Însă după numeroase conflicte și tachinări, ce credeţi? Nea Marin a făcut pasul cel mare pentru împăcare! Iar declaraţia lui l-a lăsat pe Liviu Vârciu cu ochii în lacrimi.

Carmen Grebenișan, în lacrimi în fața fanilor: „Știu cum e să trăiești fără mamă și fără tată”

acum 698 zile

Toată lumea îi urmăreşte orice mişcare, dar nimeni nu ştia asta despre ea! O bloggeriţă celebră a izbucnit în lacrimi, în faţa fanilor! Vedeta a facut mărturisiri dureroase despre trecutul ei şi despre familia în care a crescut!

Marlena a izbucnit în lacrimi, în bucătărie: „Eu așa nu mai pot”

acum 705 zile

Marlena și Mama Jeni au izbucnit în lacrimi, în bucătărie. „Eu așa nu mai pot”, a declarat Marlena.

Lacrimi și emoție la Next Star! Alex Grama își revede mama plecată în Anglia să muncească

acum 707 zile

În a opta ediție a sezonului 9 "Next Star", Alex Grama își revede mama plecată în Anglia să muncească.

Mihaela, poveste de viață impresionantă: "Mami, iartă-mă că te-am lăsat în lacrimi și am fugit!"

acum 709 zile

Mihaela a venit să-l cunoască pe Claudiu. Tânăra are o poveste de viață impresionantă, la vârsta de 16 ani a fugit de acasă.

Alex Velea și Antonia, vacanță în lacrimi!: ”Mai mult a plâns ea, eu mai puțin. Nu am vrut să se vadă...”

acum 718 zile

Alex Velea și Antonia au vorbit despre vacanța lor în străinătate. ”Mai mult a plâns ea, eu mai puțin. Nu am vrut să se vadă...”, a declarat artistul

Lacrimi și emoție la "Next Star"! Alexandra Șerban cântă senzațional la toacă, alături de celebrul Nicolae Voiculeț

acum 721 zile

Lacrimi și emoție în a șasea ediție a sezonului nouă "Next Star"! Alexandra Șerban cântă senzațional la toacă, alături de Nicolae Voiculeț, celebrul cântăreț la nai.

Lacrimi și emoție la "Te iubesc de nu te vezi"! Povestea de viață a Anei Maria a impresionat pe toți din platou

acum 722 zile

Lacrimi și emoție la "Te iubesc de nu te vezi"! Povestea de viață a Anei Maria a impresionat pe toți din platou

Alina a venit să îl cunoască pe Claudiu. Povestea ei de viață a făcut-o pe Gabriela să izbucnească în lacrimi: „Fiul meu a murit când avea doi ani”

acum 730 zile

Alina a venit să îl cunoască pe Claudiu. Povestea ei de viață a făcut-o pe Gabriela să izbucnească în lacrimi. „Fiul meu a murit când avea doi ani”, a declarat tânăra.

Marlena varsă lacrimi amare. Povestea ei tristă de viață nu o lasă să se bucure de fiecare moment frumos

acum 732 zile

Marlena varsă lacrimi amare. Povestea ei tristă de viață nu o lasă să se bucure de fiecare moment frumos. Finalista „Chefi la cuțite” și-ar fi dorit să fie cântăreață și să aibă o familie fericită.

«
6
7
8
9
10
»