Cautare: 690 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Maria Buză, sfâșiată de dor: „Sora mea ar fi împlinit ieri 64 de ani”

acum 544 zile

Maria Buză, în lacrimi! Ar fi trebuit să-şi serbeze sora, însă destinul i-a răpit-o în urmă cu doar câţiva ani, după ce abia s-au regăsit.

Sufletul îi plânge cu lacrimi grele de dor! Maria Constantin își vrea copilul lângă ea

acum 548 zile

După ce a scăpat de vâltoarea divorțului, Maria Constantin are planuri mari. Artista își dorește să stea mai mult timp alături de copilul ei.

Gabi Enache, în lacrimi! Nu a mai rezistat și a plâns în văzul tuturor

acum 548 zile

După aproape un an de scandal, Gabi Enache a cedat. Fotbalistul a izbucnit în lacrimi în faţa tuturor. După o lungă perioadă în care a fost pus la zid şi analizat pe toate părţile, controversatul fotbalist a spus adevărul.

”îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi. Pupici”. Liviu Vârciu, în lacrimi la despărțirea de copii

acum 563 zile

”îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi. Pupici”, este mesajul unei fetițe pentru Liviu Vârciu. Artistului îi dau lacrimile la despărțirea de copii.

Giani Kiriță, înduioșat până la lacrimi de o fetiță care cânta despre România: ”Eu plâng o dată la câțiva ani, însă copilașul ăsta mi-a mers la suflet...”

acum 563 zile

Giani Kiriță este înduioșat până la lacrimi de o fetiță care cânta despre România. ”Eu plâng o dată la câțiva ani, însă copilașul ăsta mi-a mers la suflet...”, a spus dinamovistul.

Tatăl Denisei Răducu, momente sfâşietoare! Bărbatul şi-a petrecut seara de Revelion în cimitir, la mormântul fiicei sale

acum 564 zile

Tatăl Denisei Răducu, momente sfâşietoare! Bărbatul şi-a petrecut seara de Revelion în cimitir, la mormântul fiicei sale. Nu a fost singur, ci alături de alături de soţie. Împreună, au curăţat mormântul, au aprins lumânări şi s-au rugat pentru liniştea sufletului fiicei lor....

Mama Ilenei Ciuculete, în lacrimi: „Anii trecuți, de Crăciun stăteam cu toții”

acum 572 zile

Pentru alţii însă, în loc de cadouri şi fericire, Crăciunul înseamnă multe lacrimi şi suferinţe. Mama Ilenei Ciuculete nu se poate bucura de sărbători. Nu când îşi aminteşte că în urmă cu un an petrecea cu iubita ei fată, iar acum poate doar să o jelească.

Speak, aniversare cu surprize pentru Ștefania

acum 572 zile

Dublă aniversare pentru Speak şi libelula! Astăzi sărbătoresc Crăciunul, dar şi ziua de naştere a Ştefaniei. Speak a făcut-o pe Ştefania să plângă de ziua ei.

Cătălina Ponor, lacrimile unei campioane! Cât de dură e lupta cu succesul

acum 573 zile

A adus României sute de medalii şi a vărsat lacrimi de fiecare dată când a urcat pe podium şi a auzit imnul ţării. Cătălina Ponor ne-a acordat un interviu, în exclusivitate! Marea gimnastă ne-a dezvăluit cine este omul care a ajutat-o să facă performanţă!

Lacrimi și emoție pe chipurile copiilor din tabăra lui nea Mărin! Cei mici primesc cadouri din partea echipei Poftiți pe la noi!

acum 578 zile

Vedetele din această ediție a emisiunii „Poftiți în vacanță” muncesc din greu pentru a oferi unor copii din medii defavorizate o amintire de neuitat!

Bucurie multă! Copiii s-au emoționat până la lacrimi: ”N-am văzut niciodată în viața mea așa ceva. Îmi vine să plâng. Totul este atât de frumos!”

acum 578 zile

Vedetele ediției de săptămâna aceasta a show-ului ”Poftiți în vacanță”, Rona Hartner, Brigitte Sfăt, Șerban Copoț, Virgil Mănescu și Liviu Vârciu au făcut tot posibilul ca cei mici să petreacă momente de neuitat.

Alexandru Arşinel, în lacrimi, după operație

acum 579 zile

Alexandru Arşinel, primul interviu după ce a făcut infarct şi a fost operat de urgenţă pe inimă. Cum a apărut marele actor, dar şi ce spun medicii despre problemele lui de sănătate.

Râzi cu lacrimi! Flavia Mihăşan și-a pierdut vocea

acum 579 zile

Flavia Mihăşan, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a băgat spaima în Răzvan și Dani, după ce și-a pierdut vocea.

Angelia Jolie, în lacrimi. Vedeta a clacat în public

acum 581 zile

Vedeta a participat la un eveniment în care numeroase personae și-au împărtășit clipele grele. Vedeta a fost profund emoționată și le-a mulțumit pentru sinceritate și curaj.

Anton Banaghan, lacrimi și supărare

acum 582 zile

Anton Joseph Banaghan, tânărul de origine română pentru care ”X Factor” nu a însemnat doar curajul de a urca pe o scenă, ci și de a-și înfrunta tot trecutul, are și el o nouă ocazie de a impresiona jurații X Factor.

Tată în lacrimi. Bunica: ”Mama nu vorbește cu mine pentru că nu am vândut pământul”

acum 589 zile

În timp ce tata Marian era în drum spre casă, spre familia lui, iubita și fiica au dispărut de acasă cu doi bărbați misterioși. Cel puțin asta spune bunica, femeia care locuia în aceeași casă cu Iuliana și Raluca.

În greva foamei, la doar 16 ani! Ionela: O să mămânc doar când o să fie fetița mea alături de mine!

acum 590 zile

Dacă nu-și strânge fiica în brațe, nu mai mănâncă! La doar 16 ani, mama Ionela e pregătită să-și dea viața ca să o recâștige pe fiica ei. Fetița care până acum 3 luni era în pântecele sale. Cu lacrimi în ochi, tânăra susține că a fost nevoită să fugă de acasă, pentru...

«
6
7
8
9
10
»