Cautare: 1459 rezultate dupa tagul "mancare"

Chefi la Cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa circului Bellucci, încântată de preparatele din farfurie: Se vede că au muncit

acum 48 zile

A sosit momentul jurizării invitaților, la Chefi la Cuțite, iar echipa circului Bellucci degustă din toate preparatele. Iată ce au spus aceștia despre mâncarea din farfurii.

Chefi la Cuțite. Emoții și tensiune la cote maxime. Chef Cătălin Scărlătescu muncește cot la cot cu concurenții

acum 48 zile

Emoții și tensiune la cote maxime în bucătăria Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu mucește cot la cot cu concurenții, după ce și-a folosit ultima amuletă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători

acum 48 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o clinică din București, alături de medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, ne explică cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ceaiuri pentru stimularea digestiei

acum 48 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Dr. Carmen Nonn, medic cu competențe în apifitoterapie, a venit să vorbească despre cum putem stimula digestia cu ajutorul ceaiului.

Amalia Bellantoni, în lacrimi după ce a părăsit competiția "Chef la Cuțite"

acum 49 zile

Amalia Bellantoni este în lacrimi după ce a părăsit competiția "Chef la Cuțite". "Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva", a spus concurenta eliminată.

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

acum 49 zile

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor gătite la proba de duel. ”Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară”, a spus Chef Dumitrescu.

Avem dovada clară! Andreea Raicu a fost prinsă în fapt! Nu a putut rezista!

acum 49 zile

Silueta de indiviat, talie de viespe, abdomen cu pătrăţele, Andreea Raicu le are pe toate. Dar ştiţi cum reuşeşte să se menţină? Nici prin minte nu vă trece care este alimentul secret care îi consumă şatena pentru a arăta atât de bine. Iar cum paparazzilor nu le scapă nimic, au...

Neatza cu Răzvan și Dani. Cozonacii, vestitorii sărbătorilor de iarnă.

acum 49 zile

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o cofetărie din București, ne prezintă care sunt preferații românilor în materie de cozonaci.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să dai mâncare la găini sub formă de inimă: Eu sunt cocoșul, nebuna mea!

acum 52 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum să dai mâncare la găini sub formă de inimă.

Chefi la Cuțite. Emoţiile la proba individuală! Cine a gătit cea mai bună pizza?

acum 55 zile

Emoții și tensiuni mari la jurizarea preparatelor de la proba individuală. Cei trei chefi au degustat fiecare preparat în parte: Unul a fost neinspirat deloc!

Chefi la Cuțite. Emoţiile la proba individuală! Sorin Bontea, la jurizarea preparatelor: Asta e, cine greșește pleacă acasă!

acum 56 zile

Emoții și tensiuni mari la jurizarea preparatelor de la proba individuală. Cei trei chefi au degustat fiecare preparat în parte: Unul a fost neinspirat deloc!

Agenția VIP. Ornela Pasăre are parte de cele mai ciudate delicatese pe care trebuie să le guste!

acum 60 zile

Provocatoare şi provocată, în direct! "Ce-am în gură?" challenge continuă şi face încă o victimă! Ornela Pasăre are parte de cele mai ciudate delicatese pe care trebuie să le guste, fără să stea pe gânduri.

Neatza cu Răzvan și Dani. Pericolul din mâncare de post. Semnalul de alarmă de la nutriționiști

acum 60 zile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Piața Domenii, alături de nutriționistul Cristian Mărgărit, ne prezintă ce putem consumă sănătos în perioada postului fără să ne îngrășam.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ce să mănânci între mese ca să nu te îngrași

acum 61 zile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o clinică din București, alături de medicul nutriționist Ruxandra Pleșa, ne explică ce trebuie să mâncăm între mese că să nu ne îngrășăm.

Ce face foamea din om! Adrian Alexandrov, gest surprinzător, în văzul tuturor

acum 61 zile

Adrian Alexandrov a fost surprins de paparazzii Spynews.ro într-o staţie de autobuz, spre uimirea tuturor. Gestul surprinzător pe care l-a făcut logodnicul Elenei Udrea i-a lăsat pe toţi cu gurile căscate.

Lidia Buble nu ţine cont de nimic atunci când vine vorba de mâncare

acum 65 zile

Ce face omul atunci când îi este foame şi e în trafic? Lidia Buble o ştie cel mai bine! Vedeta nu mai ţine cont de nimic atunci când vine vorba de mâncare.

Star Matinal. Andreea Bănică, o gospodină desăvârşită

acum 65 zile

Pe lângă faptul că este un artist complex, Andreea Bănică este o mămică grijulie, o soţie devotată şi o gospodină foarte bună. Ce să mai, femeia perfectă! Cum a ajuns acasă de la sală, vedeta a început să gătească conopidă, dar şi alte bunătăţi.

Neatza cu Răzvan şi Dani. Prima dezlegare la pește din postul Crăciunului. Care sunt preparatele vedetă

acum 67 zile

Prima dezlegare la pește din postul Crăciunului. Iată care sunt preparatele vedetă.

A avut 93 de kilograme! Cum a slăbit Andrei Ştefănescu

acum 68 zile

Ei bine, simpaticul prezentator a mărturisit că s-a întors din cea mai dură competiţie cu. 93 de kilograme. Însă cum a scăpat de kilogramele în plus şi dacă ţine sau nu vreo cură de slăbire îl las pe el să vă spună.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ospăț pe cinste ca la curțile regale, la Curtea de Argeș

acum 68 zile

Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani a plecat în Curtea de Argeș și a ajuns într-un loc destinat gurmanzilor.

1
2
3
4
5
»