Cautare: 1459 rezultate dupa tagul "mancare"

Gazda Perfectă. Concurenții se întâlnesc pentru prima oară! Se leagă prietenii sau... tensiuni strașnice?

acum 105 zile

Paula Manta, director fundație, este Gazdă Zilei, pentru Adriana Preda, Bogdan Nițu, Florica Pițură și Cristian Anghel.

Paula Manta, "Gazda Perfectă" din această ediție. Ce meniu le propune invitaţilor!

acum 105 zile

Paula Manta, director fundație, este Gazdă Zilei, pentru Adriana Preda,, Bogdan Nițu, Florica Pițură și Cristian Anghel.

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Perle de toamnă cu sos de prune

acum 108 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine prune, gutui, smântână dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Perle de toamnă”.

Cum să mâncăm sănătos şi ieftin la birou

acum 109 zile

Flavius Ursachi, tehnician nutriţionist şi instructor de fitness, ne face o serie de recomandări în privinţa unei alimentaţii sănătoase, dar şi ieftine, atunci când suntem la birou!

Star Matinal. La ce trebuie să fii atent când comanzi mâncare de la fast food

acum 110 zile

Invitat la "Star Matinal", Paul Anghel, director general ANPC, a explicat, în direct, care sunt cele mai dese probleme întâlnite la magazinele de tip fast food.

Neatza cu Răzvan și Dani. Marian Duță, la degustare de produse tradiționale

acum 110 zile

Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din curtea Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ne prezintă cum se sărbătorește de "Ziua Recoltei".

Aviz pofticioșilor! Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești, sărbătorită la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 110 zile

Cu ocazia Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești, Călin Matieș, președintele Federației Naţionale a Producătorilor de Produse Tradiţionale din România, a venit la "Neatza cu Răzvan și Dani" cu multe produse tradiționale românești.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum se gătește caracatița. Delicatesele mediteraneene, tot mai apreciate de români

acum 111 zile

Cei mai buni bucătari explică cum se poate găti caracatița, dar și cum trebuie aleasă. Delicatesele mediteraneene sunt tot mai apreciate de români.

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Somon boieresc cu ingrediente speciale

acum 111 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine pește, humus, masline, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Somon boieresc”.

Un cipriot a venit să câștige marele premiu de la "Chefi la Cuțite"

acum 112 zile

Alexandros, din Cipru, a venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu un preparat tradițional.

Sacrificiul, episodul 7. Diva (Oana Zăvoranu) mănâncă parizer cu pâine, muștar și ceapă: Este mâncarea vieții mele

acum 117 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 7, Diva (Oana Zăvoranu) mănâncă parizer cu pâine, muștar și ceapă. ”Este mâncarea vieții mele”, a spus aceasta.

Ce ar trebui să mâncăm la birou pentru a fi mai sănătoşi

acum 117 zile

Trăim pe repede înainte şi nu avem timp nici măcar să respirăm, dar să mai şi mâncăm sănătos. Sfaturi de alimentaţie sănătoasă pentru cei care lucrează la birou

Mara Bănică şi Mihai Morar ghicesc ce se ascunde în mâncare!

acum 118 zile

Mara Bănică şi Mihai Morar ghicesc ce se ascunde în mâncare!

Este bine sau nu să renunțăm la carne? Medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, la Neatza cu Răzvan și Dani: Este bine să fii vegan din când în când

acum 118 zile

Aura Dajbog, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, dintr-o clinică din București, a aflat de la medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, dacă este bine sau nu să renunțăm la carne.

Star Matinal. Ce se ascunde în batoanele de slăbit. De ce nu este recomandat să le mâncăm

acum 123 zile

Cori Grămescu explică la Star Matinal de ce trebuie să ne ferim de batoanele de slăbit

Răi da Buni. Nicoleta Nucă răspunde la cea mai tare provocare din showbiz! Papilele ei gustative vor fi puse la grea încercare!

acum 125 zile

Nicoleta Nucă, invitată la "Răi Da Buni", a acceptat cea mai tare provocare din showbiz.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ești pasionat de bucătăria turcească? Hai la festivalul Turcesc - ediția de toamnă!

acum 129 zile

Vești bune pentru pasionații de gastronomie turcească. Festivalul Turcesc revine cu ediția de toamnă, ce va avea loc între 20-22 septembrie, în parcul Titan. În cadrul Festivalului Turcesc, iubitorii gastronomiei turcești pot învață tainele bucătăriei turcești la workshop-urile...

Atenție, pofticioși! Pizza cu flori, un deliciu la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 131 zile

Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o pizzerie din București, ne prezintă cum se prepară o pizza cu flori comestibile.

Chef la cuțite. Alexandru Popa îi impresionează pe chefi: Am făcut un desert pe care chefii îl vor ține minte

acum 133 zile

Alexandru Popa are 28 de ani, este din București, iar de profesie este bucătar. ”Am făcut un desert pe care chefii îl vor ține minte”, a declarat acesta.

Chefi la cuţite. Chef Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată: Tocmai am mâncat ceva care simt că mă mănâncă ea pe mine

acum 133 zile

Chef Cătălin Scărlătescu are o reacție neașteptată după ce a gustat un preparat. ”Tocmai am mâncat ceva care simt că mă mănâncă ea pe mine”, a declarat acesta.

«
6
7
8
9
10
»