Cautare: 47 rezultate dupa tagul "meghan markle"

Dieta secretă a ducesei Meghan Markle. La ce alimente nu renunță niciodată

acum 87 zile

Deuceasa de Sussex bea un smoothie cu fructe și musli, în fiecare dimineaţă, care o ajută să se menţină în formă. Meghan consumă semințele, cum ar fi cele de chia, hidratate în lapte vegetal sau apă. Iar un alt obicei al ducesei ar fi acela să bea apă cu lămâie și turmeric...

Dieta ducesei Meghan Markle. Cum arată meniul regal al Ducesei de Sussex

acum 99 zile

Dieta ducesei Meghan Markle este dezvăluită la Prietenii de la 11. Iată cum arată meniul regal al Ducesei de Sussex.

Cum se face un machiaj regal. Georgiana Gheară explică cum se face un machiaj regal

acum 114 zile

Georgiana Gheară, make-up artist, vorbește despre cum se realizează un machiaj regal. Acesta scoate în evidență fie ochii, fie buzele, niciodată amândouă

Meghan Markle, reguli stricte la curtea regală. Vedeta nu are voie să dea autografe

acum 118 zile

Meghan Markle trăieşte visul oricărei femei. E frumoasă, stilată şi mai ales.măritată cu prinţ. Dar după nunta fabuloasă, urmărită de milioane de oameni din toată lumea, începe viaţa reală.

Nunta dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle, în ochii criticilor

acum 121 zile

O lume întreagă a stat cu ochii pe familia regală! Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit! Mirii şi-au unit destinele într-un cadru de vis, iar la ceremonia religioasă au asistat foarte multe celebrităţi.

S-a scris istorie la nunta regală de la Windsor! Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit într-o ceremonie multiculturală

acum 121 zile

Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle au intrat în istorie, cu o nuntă ca în poveşti, care a emoţionat milioane de oameni, de pe toată planeta. Meghan, mireasa care a adus la Windsor influenţe de peste ocean, a strălucit într-o o rochie mai simplă decât se aştepta...

Răzvan Simion a participat la nunta regală: ”Am stat cu familia miresei”

acum 122 zile

Răzvan Simion susține că a participat la nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle. Acesta prezintă și o poză în care apare alături de familia regală.

Cele mai spectaculoase imagini de la nuntă Prințului Harry cu Meghan Markle

acum 122 zile

O lume întreagă a stat cu ochii pe familia regală! Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit! Mirii şi-au unit destinele într-un cadru de vis, iar la ceremonia religioasă au asistat foarte multe celebrităţi.

Dress Code-ul de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

acum 123 zile

Alexandru Ciucu s-a lansat în lumea modei ca designer de costume masculine.

Meghan Markle, de la o fată obișnuită, la noua ”prințesă a sufletelor”. Vedeta se căsătorește cu fiul idolului ei. Povestea viitoarei ducese

acum 124 zile

La 12 ani se lupta pentru drepturile femeilor, iar prinţesa Diana a fost idolul său. Acum va intra în familia regală a Angliei şi se va căsători chiar cu fiul celei pe care a admirat-o cel mai mult.

Mihaela Călin, ultimele vești de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle: ”Vor fi prezenți câteva sute de mii de oameni”

acum 125 zile

În direct, de la Londra, Mihaela Călin, a prezentat ultimele amănunte legate de nunta regala dintre prințul Harry și Meghan Markle.

”Dragostea, pas cu pas”, un film cu viitoarea prințesă a Marii Britanii, la Happy Channel

acum 127 zile

Vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 10.00, ai serialul ”Suits” (”Costume”), cu Meghan Markle. Iar duminică, de la ora 18.00, Happy Channel vă oferă o comedie romantică a cărei protagonistă este chiar viitoarea prințesă a Marii Britanii.

Panică în sufletul lui Meghan Markle! Tatăl miresei a suferit un infarct

acum 127 zile

Panică înainte de nunta regală! Tatăl miresei, Thomas Markle, a fost nevoit să spună pas participării la nunta fiicei din cauza problemelor de sănătate. În urmă cu doar câteva zile, bărbatul a suferit un infarct.

Maraton regal, la Happy Channel. Filme cu Meghan Markle, viitoarea prințesă a Casei Regale a Marii Britanii

acum 128 zile

Prinţul Harry al Marii Britanii şi iubita sa, actrița Meghan Markle, se căsătoresc pe 19 mai 2018. Prințul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britani, și iubita sa, Meghan Markle se vor căsători la Castelul Windsor, din Marea Britanie.

Detaliile din culisele nunții regale. Ce pregătiri se mai fac

acum 131 zile

Mai e puțin până la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, însă acum ies la iveală detalii din culisele nunții regale. Fosta stilistă a lui Meghan Markle a dezvăluit ce look va purta în ziua nunții logodnica prințului Harry.

Prinţul Harry şi Meghan Markle și-au ales trăsura cu care se vor deplasa în ziua cea mare

acum 138 zile

Mai sunt două săptămâni până la nunta princiară dintre Prinţul Harry şi logodnica sa Meghan Markle. Iar cei doi îndrăgostiţi şi-a ales deja trăsura cu care se vor deplasa în ziua cea mare în împrejurimile Castelului Windsor.

Meghan Markle are dușmani unde nu se așteaptă. Cine îi vrea răul viitoarei ducese

acum 139 zile

Meghan Markle are dușmani unde nu se așteaptă. Cine îi vrea răul viitoarei ducese.

Familia viitoarei soții a prințului Harry nu a fost invitată la nuntă!

acum 160 zile

Scandal uriaș, înainte de nunta regală! Familia viitoarei soții a prințului Harry nu a fost invitată la marele eveniment al anului. Sora mai mare a lui Meghan Markle este indignată pentru că, deși la ceremonie sunt așteptate în jur de 600 de persoane, tocmai familia miresei a fost...

Meghan Markle, regim draconic înainte de nuntă. Are o listă plin de restricții

acum 167 zile

Meghan Markle mai are câteva hopuri de trecut pană va ajunge în fața altarului alături de prințul Harry! La ce reguli o supune Familia Regală pe viitoarea prințesă.

Nunta dintre prințul Harry și actrița Meghan Markle, cel mai așteptat eveniment din Marea Britanie

acum 169 zile

Casa Regală se pregătește de cel mai așteptat eveniment al anului. Nunta dintre prințul Harry și actrița Meghan Markle va avea loc pe data de 19 mai.

1
2
3