Cautare: 56 rezultate dupa tagul "meghan markle"

Meghan Markle, discursul care a făcut înconjurul internetului

acum 3 zile

Una dintre cele mai aşteptate gale de modă din Marea Britanie, British Fasion Awards. Designerul premiat a fost Clare Waight Keller, cea care i-a creat rochia de mireasă lui Meghan Markle.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au ales naşii bebeluşului

acum 16 zile

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au ales naşii bebeluşului. Şi cum nu se putea ca părinţii spirituali ai unui copil de viţă nobilă să fie oricine, ei bine, naşii urmaşului regal sunt faimoşi în întreaga lume. S-au făcut pariuri şi specuaţii, iar într-un final. s-a...

Kate Middleton și Meghan Markle, la cuțite. De la ce a pornit scandalul

acum 20 zile

Situaţia e din ce în ce mai tensionată, în familia regală a Marii Britanii! Kate Middleton și Meghan Markle au ajuns la cuțite. De la ce a pornit întreg scandalul şi ce decizie radicală au luat ducele şi ducesa de Sussex, vedem în clipul de mai sus.

La ce are interzis Meghan Markle

acum 39 zile

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți, dar până atunci, viitoarea mămică are un drum lung de parcurs. Un drum presărat și cu alte interdicții, în afara regulilor impuse de eticheta regală. Haideţi să vedem la ce rebuie să renunţe ducesa de Sussex şi care sunt...

Monica Tatoiu o analizează pe soția Prinţului Harry: ”Meghan Markle vine dintr-o altă lume. Niciodată nu o să se ridice la nivelul lui Kate Middleton”

acum 44 zile

Monica Tatoiu o analizează pe soția Prinţului Harry. ”Meghan Markle vine dintr-o altă lume. Niciodată nu o să se ridice la nivelul lui Kate Middleton”, a spus aceasta.

La ce a renunţat Meghan Markle ca să fie prinţesă

acum 55 zile

E frumoasă viaţa de ducesă, dar deloc uşoară. Şi nu fără sacrificii. Meghan Markle avea un stil de viață complet diferit înainte să devină soție de prinț.

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți

acum 61 zile

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți. Vestea că cei doi așteaptă un copil a fost făcută public pe Instagram.

Veste mare în familia regală a Marii Britanii! Meghan Markle este însărcinată

acum 62 zile

Veste mare în familia regală a Marii Britanii! Meghan Markle, soția prințului Harry, așteaptă primul copil.

O apropiată a Prinţesei Diana, detalii neașteptate despre căsătoria dintre Harry şi Meghan Markle

acum 67 zile

O apropiată a Prinţesei Diana scoate la iveală detalii despre căsătoria dintre Harry şi Meghan Markle. Dacă acum se iubesc şi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată, în maximum 3 ani, spune ea, căsnicia lor se va destrăma. Nici măcar cei 2 copii pe care Meghan îi va dărui lui Harry...

Dieta secretă a ducesei Meghan Markle. La ce alimente nu renunță niciodată

acum 174 zile

Deuceasa de Sussex bea un smoothie cu fructe și musli, în fiecare dimineaţă, care o ajută să se menţină în formă. Meghan consumă semințele, cum ar fi cele de chia, hidratate în lapte vegetal sau apă. Iar un alt obicei al ducesei ar fi acela să bea apă cu lămâie și turmeric...

Dieta ducesei Meghan Markle. Cum arată meniul regal al Ducesei de Sussex

acum 187 zile

Dieta ducesei Meghan Markle este dezvăluită la Prietenii de la 11. Iată cum arată meniul regal al Ducesei de Sussex.

Cum se face un machiaj regal. Georgiana Gheară explică cum se face un machiaj regal

acum 202 zile

Georgiana Gheară, make-up artist, vorbește despre cum se realizează un machiaj regal. Acesta scoate în evidență fie ochii, fie buzele, niciodată amândouă

Meghan Markle, reguli stricte la curtea regală. Vedeta nu are voie să dea autografe

acum 206 zile

Meghan Markle trăieşte visul oricărei femei. E frumoasă, stilată şi mai ales.măritată cu prinţ. Dar după nunta fabuloasă, urmărită de milioane de oameni din toată lumea, începe viaţa reală.

Nunta dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle, în ochii criticilor

acum 209 zile

O lume întreagă a stat cu ochii pe familia regală! Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit! Mirii şi-au unit destinele într-un cadru de vis, iar la ceremonia religioasă au asistat foarte multe celebrităţi.

S-a scris istorie la nunta regală de la Windsor! Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit într-o ceremonie multiculturală

acum 209 zile

Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle au intrat în istorie, cu o nuntă ca în poveşti, care a emoţionat milioane de oameni, de pe toată planeta. Meghan, mireasa care a adus la Windsor influenţe de peste ocean, a strălucit într-o o rochie mai simplă decât se aştepta...

Răzvan Simion a participat la nunta regală: ”Am stat cu familia miresei”

acum 209 zile

Răzvan Simion susține că a participat la nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle. Acesta prezintă și o poză în care apare alături de familia regală.

Cele mai spectaculoase imagini de la nuntă Prințului Harry cu Meghan Markle

acum 210 zile

O lume întreagă a stat cu ochii pe familia regală! Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit! Mirii şi-au unit destinele într-un cadru de vis, iar la ceremonia religioasă au asistat foarte multe celebrităţi.

Dress Code-ul de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

acum 211 zile

Alexandru Ciucu s-a lansat în lumea modei ca designer de costume masculine.

Meghan Markle, de la o fată obișnuită, la noua ”prințesă a sufletelor”. Vedeta se căsătorește cu fiul idolului ei. Povestea viitoarei ducese

acum 212 zile

La 12 ani se lupta pentru drepturile femeilor, iar prinţesa Diana a fost idolul său. Acum va intra în familia regală a Angliei şi se va căsători chiar cu fiul celei pe care a admirat-o cel mai mult.

Mihaela Călin, ultimele vești de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle: ”Vor fi prezenți câteva sute de mii de oameni”

acum 212 zile

În direct, de la Londra, Mihaela Călin, a prezentat ultimele amănunte legate de nunta regala dintre prințul Harry și Meghan Markle.

1
2
3