Cautare: 87 rezultate dupa tagul "meghan markle"

Nunta dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle, în ochii criticilor

acum 4 ore

O lume întreagă a stat cu ochii pe familia regală! Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit! Mirii şi-au unit destinele într-un cadru de vis, iar la ceremonia religioasă au asistat foarte multe celebrităţi.

S-a scris istorie la nunta regală de la Windsor! Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit într-o ceremonie multiculturală

acum 4 ore

Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle au intrat în istorie, cu o nuntă ca în poveşti, care a emoţionat milioane de oameni, de pe toată planeta. Meghan, mireasa care a adus la Windsor influenţe de peste ocean, a strălucit într-o o rochie mai simplă decât se aştepta...

Răzvan Simion a participat la nunta regală: ”Am stat cu familia miresei”

acum 6 ore

Răzvan Simion susține că a participat la nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle. Acesta prezintă și o poză în care apare alături de familia regală.

Cele mai spectaculoase imagini de la nuntă Prințului Harry cu Meghan Markle

acum 1 zile

O lume întreagă a stat cu ochii pe familia regală! Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit! Mirii şi-au unit destinele într-un cadru de vis, iar la ceremonia religioasă au asistat foarte multe celebrităţi.

Meghan Markle, dovada vie că visele din copilărie pot deveni realitate

acum 1 zile

Afro-americană, divorţată şi "înverşunat de independentă", Meghan Markle este dovada vie că visele din copilărie pot deveni realitate. 26 de ani au trecut de când copilul Meghan se juca de-a regina cu prietenii în curtea casei, pentru ca, acum să devină soţia celui de-al şaselea...

Nunta dintre Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle a intrat în istorie

acum 1 zile

Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle au intrat în istorie, cu o nuntă ca în poveşti, care a emoţionat milioane de oameni, de pe toată planeta. eghan, mireasa care a adus la Windsor influenţe de peste ocean, a strălucit într-o o rochie mai simplă decât se aştepta...

Dress Code-ul de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

acum 2 zile

Alexandru Ciucu s-a lansat în lumea modei ca designer de costume masculine.

Meghan Markle va fi condusă la altar de prinţul Charles

acum 2 zile

Mâine pe vremea asta o să fim cu toţii cu ochii aţintiţi asupra oraşului Windsor. Au rămas mai puţin de 24 de ore până la nunta anului. Regatul Marii Britanii se pregăteşte pentru ceremonia de basm, cu prinţi şi prinţese. Între timp, Regina Marii Britanii a cunoscut-o pe mama...

Meghan Markle, de la o fată obișnuită, la noua ”prințesă a sufletelor”. Vedeta se căsătorește cu fiul idolului ei. Povestea viitoarei ducese

acum 3 zile

La 12 ani se lupta pentru drepturile femeilor, iar prinţesa Diana a fost idolul său. Acum va intra în familia regală a Angliei şi se va căsători chiar cu fiul celei pe care a admirat-o cel mai mult.

Atmosferă de basm în orașul regal. Windsor este cel mai vechi castel locuit din lume

acum 3 zile

Iată aşadar, în ajunul nunţii regale oraşul Windsor fierbe. Străzile sunt blocate complet şi atent monitorizate de un efectiv impresionant de forţe de ordine.

O zi până la nunta regală. Ediția specială din ziua nunții începe după Observatorul orei 13

acum 3 zile

Regatul Marii Britanii se pregăteşte pentru nunta de basm de care toată planeta vorbeşte. O armată de angajaţi se ocupă ca totul să fie gata şi fără cusur pentru ziua cea mare.

Mihaela Călin, ultimele vești de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle: ”Vor fi prezenți câteva sute de mii de oameni”

acum 3 zile

În direct, de la Londra, Mihaela Călin, a prezentat ultimele amănunte legate de nunta regala dintre prințul Harry și Meghan Markle.

Pregătirile de nuntă, pe ultima sută de metri. Toate locurile de cazare din Windsor au fost rezervate

acum 4 zile

Mai sunt doar două zile până la nunta prinţului Harry al Marii Britanii cu Meghan Markle. Prinţi, prinţese şi superstaruri sunt aşteptaţi să ia parte la nunta regală

Tatăl lui Meghan Markle, operat înaintea nunții regale

acum 5 zile

Tatăl lui Meghan Markle a devenit, fără voia lui, eroul unei poveşti cu suspans, legată de prezenţa sa la nunta regală de sâmbătă. După ce a anunţat că nu-şi va conduce fiica la altar, s-a răzgândit şi a declarat că va veni la ceremonie. În final se pare că va fi, totuşi,...

Tatăl miresei va lipsi de la nunta regală! Thomas Markle anunță că nu va fi prezent la nunta fiicei sale cu prințul Harry

acum 6 zile

Schimbare de ultimă oră în scenariul nunţii regale aşteptate cu nerăbdare în Marea Britanie şi în întreaga lume. Tatăl viitoarei prinţese, Meghan Markle, anunţă că nu-şi va conduce fiica la altar, cum era prevăzut, şi nici nu va lua parte la ceremonie.

”Dragostea, pas cu pas”, un film cu viitoarea prințesă a Marii Britanii, la Happy Channel

acum 6 zile

Vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 10.00, ai serialul ”Suits” (”Costume”), cu Meghan Markle. Iar duminică, de la ora 18.00, Happy Channel vă oferă o comedie romantică a cărei protagonistă este chiar viitoarea prințesă a Marii Britanii.

Panică în sufletul lui Meghan Markle! Tatăl miresei a suferit un infarct

acum 6 zile

Panică înainte de nunta regală! Tatăl miresei, Thomas Markle, a fost nevoit să spună pas participării la nunta fiicei din cauza problemelor de sănătate. În urmă cu doar câteva zile, bărbatul a suferit un infarct.

Maraton regal, la Happy Channel. Filme cu Meghan Markle, viitoarea prințesă a Casei Regale a Marii Britanii

acum 7 zile

Prinţul Harry al Marii Britanii şi iubita sa, actrița Meghan Markle, se căsătoresc pe 19 mai 2018. Prințul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britani, și iubita sa, Meghan Markle se vor căsători la Castelul Windsor, din Marea Britanie.

Pregătirile pentru nunta prinţului Harry cu Meghan Markle sunt în toi

acum 9 zile

Oraşul Windsor freamătă cu o săptămână înainte de marele eveniment al anului. Pregătirile pentru nunta prinţului Harry cu Meghan Markle sunt în toi, iar autorităţile pun la punct ultimele detalii pentru ceremonia regală ce va fi urmărită în toată lumea.

Detaliile din culisele nunții regale. Ce pregătiri se mai fac

acum 10 zile

Mai e puțin până la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, însă acum ies la iveală detalii din culisele nunții regale. Fosta stilistă a lui Meghan Markle a dezvăluit ce look va purta în ziua nunții logodnica prințului Harry.

1
2
3
4
5

Observator.TV