Visele chiar devin realitate! Un scenariu perfect pentru Meghan Markle

Publicat pe 13.03.2020 la 09:58 Actualizat pe 17.03.2020 la 11:59

La sfârșitul anului 2016, s-a răspândit vestea că actrița Meghan Markle se întâlnește frecvent cu prințul Harry. După un an, cei doi au anunțat că sunt logodiți și că se vor căsători în mai 2018. Dar cu puțin timp înainte să se întâmple toate acestea, Markle pășea în căutarea iubirii în timp ce filma pentru o producție Hallmark. În acea perioadă, cea care avea să devină soția Prințului Harry, vorbea în toate interviurile sale despre ‘’dragostea adevărată’’.

Meghan Markle

instagram/sussexroyal

La sfârșitul anului 2016, s-a răspândit vestea că actrița Meghan Markle se întâlnește frecvent cu prințul Harry. După un an, cei doi au anunțat că sunt logodiți și că se vor căsători în mai 2018. Dar cu puțin timp înainte să se întâmple toate acestea, Markle pășea în căutarea iubirii în timp ce filma pentru o producție Hallmark. În acea perioadă, cea care avea să devină soția prințului Harry, vorbea în toate interviurile sale despre ‘’dragostea adevărată’’.

Într-un interviu de promovare a filmului ‘’Dater’s Handbook’’’, lansat în ianuarie 2016, Markle vorbește despre personajul său. Meghan Markle o interpretează pe Cassandra, o femeie care pornește în căutarea dragostei , apelând la diverse mijloace. O carte îi servește drept ghid de auto-ajutor în misiunea ei.

„Cred că motivul pentru care Cassandra trebuie să recurgă la varianta de a folosi un manual este același pe care toți îl avem atunci când încercăm să ne găsim drumul și să avem o mai bună orientare în încercarea de a fi echilibrați în momentul în care tânjim după cât mai multe lucruri. Să poți avea tot ce îți dorești nu este ușor de obținut, așa că să fii martorul aventurii pe care o trăiește Cassandra este destul de distractiv.”

La numai un an după acordarea acestui interviu, Markle și-a găsit echilibrul în carieră, dar mai ales în plan sentimental. Căutările au luat sfârșit pentru ea. Dacă visa la prințul din povești, acum îl avea în carne și oase. Ei bine, ăsta da noroc!

Acum, însă, „a avea totul” era valabil doar pe jumătate. Meghan Markle a renunțat la alte proiecte din carieră pentru a se pregăti de marele eveniment așteptat de toată lumea, nunta regală. Acest lucru nu a deranjat-o prea tare. Ducesa de Sussex a făcut ce i-a dictat inima, la fel cum a procedat și personajul său.

Urmărește-o pe Meghan Markle într-o interpretare regală în filmul ‘’Dragostea, pas cu pas’’, vineri, de la 20:00, la Happy Channel.

În articolul

Visele chiar devin realitate! Un scenariu perfect pentru Meghan Markle

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x