Lorenzo Lazo iubește din nou. Cine este femeia care i-a câștigat inima fostului soț al lui Edith Gonzalez

Publicat pe 20.11.2020 la 12:28 Actualizat pe 24.11.2020 la 10:58

După aproape un an de la moarte soției lui, Lorenzo Lazo își deschide inima în fața unei alte femei. Noua parteneră a economistului este Lourdes Peláez din Guadalajara.

Profimedia

Vestea că Edith Gonzalez, una dintre cele mai apreciate actrițe de teleovele, a murit, a căzut ca un trăsnet asupra fanilor acesteia, în vara anului trecut.

În anul 2010, actrița s-a îndrăgostit de un bărbat pe nume Lorenzo Lazo Margin, care îi era chiar logodnic atunci când actrița a făcut publică relația. Mai mult decât atât, cei doi erau în culmea fericirii pentru că Edith era însărcinată în 5 luni și urma să aducă pe lume tot o fetiță. Din păcate, Edith a pierdut sarcina chiar o săptămâna înainte de nuntă.

Edith și Lorenzo s-au căsătorit o lună mai târziu, iar bărbatul i-a fost alături până în ultima clipă.

După aproape un an de la moarte soției lui, Lorenzo Lazo își deschide inima în fața unei alte femei. Noua parteneră a economistului este Lourdes Peláez din Guadalajara. Fiica lui Edith a confirmat relația dintre tatăl ei vitreg și Lourdes la ceremonia de predare a doctoratului a lui Lorenzo.

A post shared by LazoMargain Lorenzo (@lazomargain)

Deși Constantza, fiica actriței decedate, nu este fiica biologică a lui Lorenzo acesta a considerat mereu că este a lui. Tatăl fetei, Sandiago Creel, nu a fost foarte prezent în viața ei, motiv pentru care Lazo și-a însușit cu mândire rolul de tată.

În toată perioada de la moarte soției ei lui până-n prezent, Lazo nu a uitat un moment de frumoasa lui Edith. A avut grijă să posteze mereu fotografii vechi cu aceasta, mesaje emoționante și tot felul de alte amintiri. Nu a căutat nepărat dragostea, dar și-a lăsat inima deschisă.

Într-un interviu cu gazda Hoy, Andrea Legarreta, Lorenzo a declarant că îi este încă foarte greu, se trezește în fiecare dimineață cu cealaltă jumătate de pat gol.

În același interviu acesta a recunoscut și că-și dă o nouă oportunitate alături de o altă femeie, Lourdes Peláez.

Citește și: A fost iubit de milioane de femei din întreaga lume. Cum arată acum Guy Ecker Dulce Maria, imagini adorabile cu burtica de gravidă. Ipostazele în care s-a lăsat fotografiată i-au cucerit pe fani

În articolul

Lorenzo Lazo iubește din nou. Cine este femeia care i-a câștigat inima fostului soț al lui Edith Gonzalez

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • pe 27.11 la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune