Cautare: 8 rezultate dupa tagul "mure"

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț ne pregătește "Prosciutto melone"

acum 73 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune combinație foarte interesantă, tot din seria preparatelor italiene de tip aperitiv, "Prosciutto melone".

Neatza cu Răzvan și Dani. Murele românești, elixirul tinereții

acum 127 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, de pe o plantație de mure din Izvorani, a aflat de la Emil, antreprenor, cum se dezvoltă o afacere cu mure.

Rețeta zilei! Plăcintă cu iaurt - un desert ieftin și bun

acum 181 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine foi de plăcintă, iaurt grecesc, mure, lămâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Plăcintă cu iaurt".

Copiii primeau scutire de la școală pentru a putea merge să... culeagă mure

acum 728 zile

Murele sunt renumite pentru efectul lor curativ, dar si pentru că frunzele sale pot fi folosite pe post de vopsea de păr.

Un tânăr de numai 21 de ani din Ţicleni câştigă o avere dintr-o plantaţie de mure

acum 841 zile

Un tânăr de numai 21 de ani din Ţicleni are o afacere unică în România. Ionel Burtea câştigă o avere dintr-o plantaţie de mure.

"Tarta fericirii" un desert delicios cu fragi şi mure

acum 1217 zile

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un desert delicios cu fragi şi mure denumit "Tarta fericirii"

Adori zmeura sau murele? Află cum să păstrezi fructele de pădure mai mult timp, fără să se strice!

acum 1612 zile

Sunt ideale atunci când avem poftă de ceva dulce în perioada verii, însă sunt extrem de fragile și se pot strica rapid dacă nu sunt consumate imediat

Detoxifiere la tine acasă: TREI rețete miraculoase

acum 1885 zile

Sucurile naturale, realizate în diferite combinaṭii, ne schimbă radical întreaga zi, ne curăṭă corpul de toxine şi ne fac pielea luminoasă.