Cautare: 1175 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

Oana Zăvoranu şi Alex şi-au descoperit o nouă pasiune. Kartingul!

acum 13 zile

Bineînţeles că noi le-am fost alături la raliuri. Cum s-au distrat cei doi pe pistă, vedem chiar acum.

Oana Zăvoranu și-a ieșit din minți! Imaginea ei a apărut pe un site cu anunțuri pentru dame de companie

acum 14 zile

Telefonul îi sună non-stop! Dar...nu are de gând să stea cu mâinile în sân! Vedeta cere daune colosale şi este hotărâtă să-și facă dreptate!

Oana Zăvoranu le dă peste nas duşmanilor! Declaraţii tranşante!

acum 97 zile

Când toată lumea îi vedea despărțiți, Oana Zăvoranu a arătat că ea și soțul sunt încă împreună. Va amintiți că zilele trecute vorbeam despre faptul că Oana Zăvoranu și Alex și-au șters toate pozele împreuna, ba chiar un prieten apropiat lor a declarat în presă că nu...

Diva (Oana Zăvoranu) și Mario (Dorian Popa), sărut pasional!: Fă ce vrei cu mine

acum 98 zile

În serialul Sacrificiul sezonul 2, episodul 26, Diva (Oana Zăvoranu) și Mario (Dorian Popa) au parte sărut pasional. ”Fă ce vrei cu mine!”, i-a transmis Diva lui Mario.

Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf, la un pas de divorţ!

acum 115 zile

Lucrurile nu sunt prea roz în relaţia lor, deşi nu este pentru prima oară când în presă se scrie că cei doi ar fi la un pas de divorţ! Şi de fiecare dată.avem aceeaşi poveste! Şi-au şters din nou pozele pe care le aveau împreună pe Instagram, iar noi avem dovada! De data asta nu...

Sacrificiul, sezonul 2. Diva (Oana Zăvoranu) vrea să joace rolul de gravidă! Irina (Ioana Blaj): Între talent și talente este o mare diferență

acum 125 zile

În serialul Sacrificiul, sezonul 2, Diva (Oana Zăvoranu) vrea să joace rolul de gravidă! ”Între talent și talente este o mare diferență”, i-a transmis Irina (Ioana Blaj).

Sacrificiul, sezonul 2. Diva (Oana Zăvoranu) îi declară iubirea lui Mario (Dorian Popa): Amândoi o simțim!

acum 125 zile

În serialul Sacrificiul, sezonul 2, Diva (Oana Zăvoranu) îi declară iubirea lui Mario (Dorian Popa). ”Amândoi o simțim”, au recunoscut amândoi.

Sacrificiul, sezonul 2. Diva (Oana Zăvoranu) o lovește cu palma pe Irina (Ioana Blaj): Am să te leg de pat nouă luni de zile, până naști!

acum 126 zile

În serialul Sacrificiul, sezonul 2, Diva (Oana Zăvoranu) o lovește cu palma pe Irina (Ioana Blaj) și o amenință. ”Am să te leg de pat nouă luni de zile, până naști!”, i-a spus aceasta.

Sacrificiul, sezonul 2. Diva (Oana Zăvoranu) află că urmează să devină mamă: Am plătit bani mulți. Nu am chef să am un copil gras!

acum 126 zile

În serialul Sacrificiul, sezonul 2, Diva (Oana Zăvoranu) află că urmează să devină mamă. ”Am plătit bani mulți. Nu am chef să am un copil gras!”, i-a spus aceasta Irinei (Ioana Blaj).

Star News. Oana Zăvoranu, declarații exclusive: I-am trimis un mesaj de prietenie lui Pepe, de Crăciun. Eu am fost cea care a stricat relația lui!

acum 191 zile

Oana Zăvoranu face declarații surprinzătoare despre fosta relație cu Pepe. Vedeta susține că a încheiat războiul cu fostul soț și că îi dorește tot binele din lume.

Star Matinal. Primele imagini cu Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit

acum 191 zile

După ce în presă au apărut informaţii conform cărora, Oana Zăvoranu şi soţul ei, Alex ar divorţa, cei doi au dat cărţile pe faţă! Cum au apărut în public după ce toată lumea a spus că s-ar fi separat.

Star Matinal. Oana Zăvoranu a demarat procesul. Vedeta vrea să-și recupereze toți banii

acum 194 zile

Oana Zăvoranu are un plan bine pus la punct pentru duşmani. Ce vrea să facă pentru a-şi recupera zecile de mii de euro.

Star News. Ce spune soțul Oanei Zăvoranu după ce a apărut în presă că s-ar fi despărțit

acum 208 zile

Antena Stars are exclusivitatea momentului! Primele declaraţii ale lui Alex Ashraf despre divorţul de Oana Zăvoranu.

Sacrificiul, episodul 23. Diva (Oana Zăvoranu) îl părăsește pe Bobi (Conrad Mericoffer): Am dovezi că mă înșeli

acum 224 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 23, Diva (Oana Zăvoranu) îl părăsește pe Bobi (Conrad Mericoffer).

Sacrificiul, episodul 22. Diva îi face terapie prin dans lui Leo!

acum 230 zile

Scene incredibile în „Sacrificiul”. Diva, interpretată de Oana Zăvoranu, și Leo, personajul lui Mihai Gruia Sandu, au dansat sexi, cu mișcări senzuale.

Sacrificiul, episodul 19. Mario (Dorian Popa) a ajuns să doarmă la cort! Ce propunere a primit Diva (Oana Zăvoranu)

acum 238 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 19, Mario (Dorian Popa) a ajuns să doarmă la cort!, iar Diva (Oana Zăvoranu) a primit o propunere care a enervat-o.

Star News. Oana Zăvoranu, caterincă maximă pe seama vloggerițelor

acum 258 zile

Oana Zăvoranu suprinde din nou. Vedeta şi-a luat mască pentru urechi clăpăuge. Da, aţi auzit bine. Sătulă de tot felul de intervenţii pe care şi le fac anumite dive de la noi şi pe care le promovează, vedeta a plusat cu o mască aparte: una, spune ea, pentruu urechi clăpăuge. Dar...

Sacrificiul, episodul 13. Diva vrea să înființeze o fundație pentru copiii orfani

acum 259 zile

Bogdan (Boby) Oancea (Conrad Mericoffer) incearca sa o convinga pe Diva (Oana Zăvoranu) sa faca un copil impreuna cu el.

Oana Zăvoranu, Diva din ”Sacrificiul”, a mărturisit la Happy Channel: ”Nu îmi plac blonzii”

acum 259 zile

Oana Zăvoranu, Diva din ”Sacrificiul”, s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Oana Zăvoranu a povestit, la ”CulTOUR”, cum a vrut să atragă atenția unui băiat cu... două portocale

acum 260 zile

Pe Oana Zăvoranu o puteți urmări în rolul Divei, miecurea și joia, la Antena 1, în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

1
2
3
4
5
»