Cautare: 1094 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

Sacrificiul, episodul 19. Mario (Dorian Popa) a ajuns să doarmă la cort! Ce propunere a primit Diva (Oana Zăvoranu)

acum 3 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 19, Mario (Dorian Popa) a ajuns să doarmă la cort!, iar Diva (Oana Zăvoranu) a primit o propunere care a enervat-o.

Star News. Oana Zăvoranu, caterincă maximă pe seama vloggerițelor

acum 24 zile

Oana Zăvoranu suprinde din nou. Vedeta şi-a luat mască pentru urechi clăpăuge. Da, aţi auzit bine. Sătulă de tot felul de intervenţii pe care şi le fac anumite dive de la noi şi pe care le promovează, vedeta a plusat cu o mască aparte: una, spune ea, pentruu urechi clăpăuge. Dar...

Sacrificiul, episodul 13. Diva vrea să înființeze o fundație pentru copiii orfani

acum 25 zile

Bogdan (Boby) Oancea (Conrad Mericoffer) incearca sa o convinga pe Diva (Oana Zăvoranu) sa faca un copil impreuna cu el.

Oana Zăvoranu, Diva din ”Sacrificiul”, a mărturisit la Happy Channel: ”Nu îmi plac blonzii”

acum 25 zile

Oana Zăvoranu, Diva din ”Sacrificiul”, s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Oana Zăvoranu a povestit, la ”CulTOUR”, cum a vrut să atragă atenția unui băiat cu... două portocale

acum 26 zile

Pe Oana Zăvoranu o puteți urmări în rolul Divei, miecurea și joia, la Antena 1, în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

”Cel mai mult mă sperie… bătrânețea”, este mărturisirea făcută de Oana Zăvoranu la Happy Channel

acum 26 zile

Oana Zăvoranu, alias Diva, din serialul ”Sacrificiul”, s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

Oana Zăvoranu, Diva din ”Sacrificiul”, la CulTour. Jocul "Ce ai alege între..."

acum 26 zile

Oana Zăvoranu, Diva din ”Sacrificiul”, s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Așadar..."Ce ai alege între...", cu Diva din ”Sacrificiul" în rolul principal!

Oana Zăvoranu, Diva din ”Sacrificiul”, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 26 zile

Oana Zăvoranu, Diva din ”Sacrificiul”, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Oana Zăvoranu, Diva din ”Sacrificiul”, la CulTour. Jocul "Continuă fraza..."

acum 26 zile

Oana Zăvoranu s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Așadar..."Continuă fraza", cu Diva din ”Sacrificiul" în rolul principal!

Xtra Night Show. Excentricitățile Oanei Zăvoranu. Ce face vedeta pentru a fi veşnic tânără

acum 30 zile

Oana Zăvoranu îşi continuă parcursul vieţii fără nicio urmă de încruntare între sprâncene. Nici nu ar avea cum să aibă cute deoarece frecventează cu regularitate saloanele de cosmetică unde specialistele îi supun corpul celor mai noi tratamente! Dar până să o vedem pe divă...

Sacrificiul, episodul 11. Diva (Oana Zăvoranu), replici acide cu Lili (Michaela Prosan): Pari cam țărăncuță

acum 31 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 11, Diva (Oana Zăvoranu) poartă un dialog presărat cu replici acide cu Lili (Michaela Prosan). ”Pari cam țărăncuță”, i-a transmis Diva.

Oana Zăvoranu, declaraţii şocante în faţa judecătorilor

acum 34 zile

Oana Zăvoranu a făcut azi declaraţii şocante în faţa judecătorilor. Vedeta a povestit în ce stare şi-a găsit bunica în azil şi cum a scos-o de acolo cu forţa.

Sacrificiul, episodul 8. Leo (Mihai Gruia) îi face o serenadă Divei (Oana Zăvoranu): Visul meu mai adânc te conține pe tine

acum 45 zile

Leo (Mihai Gruia) îi face o vizită Divei (Oana Zăvoranu). Acesta îi cântă câteva melodii la chitară.

Sacrificiul, episodul 7. Diva (Oana Zăvoranu) mănâncă parizer cu pâine, muștar și ceapă: Este mâncarea vieții mele

acum 45 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 7, Diva (Oana Zăvoranu) mănâncă parizer cu pâine, muștar și ceapă. ”Este mâncarea vieții mele”, a spus aceasta.

Sacrificiul, episodul 7. Diva (Oana Zăvoranu) își amenință iubitul cu un bătaia: Erai un pârlit, iar acum nu-ți maia jung toate mașinile mele...

acum 45 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 7, Diva (Oana Zăvoranu) este pusă pe scandal. Cu un băț în mână, ea își amenință iubitul cu un bătaia.

Star Matinal. Oana Zăvoranu a organizat cel mai mare marș pentru protejarea animăluţelor, în centrul Capitalei

acum 49 zile

Oana Zăvoranu este o războinică! Sătulă de cei care le fac rău animalelor, Oana a organizat un protest pentru protejarea animăluţelor.

Star News. Oana Zăvoranu, hărţuită de un afacerist. Totul despre batrâna pe care vedeta o îngrijește de patru ani

acum 53 zile

Oana Zăvoranu, hărţuită de un afacerist care îi vrea banii. Vedeta l-a demolat în justiţie, iar acum se pregăteşte să dea lovitura finală. Totul a plecat de la bătrâna bunică pe care Oana o îngrijeşte de patru ani.

Star Matinal. Oana Zăvoranu, hărțuită de un afacerist

acum 53 zile

Oana Zăvoranu s-a trezit cu un nou scandal pe cap! Un afacerist o hărţuieşte şi spune că vedeta ar fi uitat să-şi achite datoriile. Actrița din serialul Sacrificiul nu a stat cu mâinile în sân şi a demarat imediat un proces.

Acces Direct. Oana Zăvoranu, interviu de pe platourile de filmare ale serialului Sacrificiul: Personajul meu este cel mai șmecher

acum 54 zile

A avut zece perechi de silicoane şi povesteşte, cu nonşalanţă, că a furat dintr-un magazin. Oana Zăvoranu, căci despre ea este vorba, a dat tot din casă. Faţă în faţă cu reporterul nostru, Ştefan Manolache, Oana s-a dezlănţuit. Ia priviţi imaginile.

Sacrificiul, episodul 4. Diva (Oana Zăvoranu) se pregătește să devină mamă?: Fă cu mine un copil!

acum 58 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 4, Diva (Oana Zăvoranu) primește o propunere care o pune pe gânduri. ”Fă cu mine un copil!”, a fost rugămintea primită de la iubitul ei.

1
2
3
4
5
»