Cautare: 1156 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

Oana Zăvoranu, "tare în gură" cu influencer-iţele

acum 742 zile

Oana Zăvoranu şi soţul ei au fost invitaţi la Răi da Buni!

Oana Zăvoranu dă de pământ cu divele noastre. ”Mocangistele” luate în vizor de vedetă.

acum 755 zile

Oana Zăvoranu iese la atac! Vedeta vorbește despre cele mai extravagante ținute de 1 Mai și critică dur divele care le-au purtat.

Acasă la prietena Oanei Zăvoranu. Cum arată casa Ralucăi Macovei

acum 762 zile

Prietena Oanei Zăvoranu ne-a arătat locuinţa sa fabuloasă! Cum este amenajat fiecare colţişor din casa Ralucăi Macovei.

Oana Zăvoranu, pomană secretă pentru Mărioara Zăvoranu: ”A mers la cimitir, era foarte tristă”

acum 767 zile

Oana Zăvoranu se pare că a făcut un parastas în secret pentru Mărioara. Artista a fost văzută, foarte tristă, la cimitirul în care odihnește mama ei.

Oana Zăvoranu, chemată de urgenţă la Poliţie!

acum 783 zile

Oana Zăvoranu, chemată de urgenţă la Poliţie, pentru a da declaraţii într-un proces cu Pepe. Oana îi cere fostului ei soţ daune morale în valoare de 500.000 de euro şi motivează că acesta i-a stricat imaginea.

Ce schelete ascund vedetele în dulap. Au călcat pe cadavre ca să-și atingă scopul

acum 793 zile

Sunt vedete de top, dar câteodată scot monștii din ei. Dan Chișu, Oana Zăvoranu și Mihaela Rădulescu sunt doar câteva din vedetele controversate ale României

1.000 de euro recompensă. Oana Zăvoranu şi-a pierdut animalul de companie

acum 805 zile

Oana Zăvoranu, apel de urgenţă! Vedeta a anunţat că şi-a pierdut animalul de companie şi nu ştie unde să-l mai caute. Oana ar face orice ca să o găsească pe pisicuța Riri, aşa că a anunţat o recompensă de 1.000 de euro, pentru cel care i-o va aduce înapoi, acasă.

Panică pentru Oana Zăvoranu. Vedeta și-a pierdut pisica

acum 805 zile

Oana Zăvoranu și-a pierdut pisica. Vedeta a anunțat că și-a pierdut animalul de companie, iar cine îl găsește se va alege cu o recompensă substanțială

Regina extravaganţelor sparge tiparele! Oana Zăvoranu: "Am primit cadou de 8 Martie trei perechi de pantofi sport"

acum 808 zile

De 8 Martie, Oana Zăvoranu a primit un cadou inedit şi, desigur, extravagant: trei perechi de adidaşi, modele diferite şi branduri diferite care încă nu au apărut pe piaţa românească!

Senzații tari cu soțul Oanei Zăvoranu. Alex, drift-uri în bolidul de lux

acum 818 zile

Senzaţii tari cu soţul Oanei Zăvoranu. Alex a fost filmat luni seară de către frumoasa brunetă în timp ce făcea drift-uri, cu bolidul ei de lux, în parcarea unui centru comercial din Bucureşti. Alex a profitat de zăpadă, ca să-şi testeze bolidul, dar şi îndemânarea. Iar Oana,...

Cel mai tare interviu cu Oana Zăvoranu: ”Mi-e dor de mama și mă oftic că nu mai este în viață”

acum 826 zile

Oana Zăvoranu vorbește despre greutățile prin care a trecut în viață. Vedeta susține că îi este dor de mama ei care a decedat.

Oana Zăvoranu şi Alex, probe de foc în direct! „Nu ne-am temut de niciun cuplu”

acum 828 zile

Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf au trecut prin testul focului. Cei doi au degustat prăjituri şi au trecut prin probe limită, dar au încercat şi combinaţii ce pornesc de la pastă de dinţi şi usturoi, dar şi multe alte amestecuri.

Oana Zăvoranu și Alex, cele mai grele probe în cuplu

acum 829 zile

Mihai Morar le testează dragostea și compatibilitatea celor doi îndrăgostiți. Oana și Alex se descurcă de minune la toate probele impuse de prezentator.

Alex și Oana Zăvoranu, desemnați cuplul anului: "Nu am avut cu cine să ne duelăm"

acum 829 zile

Alex și Oana Zăvoranu au fost desemnați cuplul anului. Cei doi îndrăgostiți erau convinși că vor câștiga marele premiu.

Nu scapă nimeni de gura Zăvorancei. Nou atac la divele și bloggerițele mondene

acum 839 zile

Oana Zăvoranu continuă razboiul cu divele şi bloggeriţele! Zăvo dă de pământ cu domnişoarele care postează fotografii pentru a promova diferite servicii sau branduri.

Oana Zăvoranu, declarații spumoase: „Pe mine dacă vrei să mă enervezi, îmi umbli în păr”

acum 840 zile

Oana Zăvoranu face declarații spumoase. Vedeta spune că se enervează foarte tare atunci când îi umblă cineva în păr.

Runda 3. Oana Zăvoranu și Viorica de la Clejani și-au unit forțele! Cele două vedete le poate aduce celor doi mulți bani, dacă răspund la o întrebare

acum 845 zile

Oana Zăvoranu și Viorica de la Clejani sunt vedetele invitate în această ediție ”Guess My Age”. Cele două vedete le poate aduce Corneliei și lui Georges mulți bani, dacă răspund la o întrebare simplă.

Mesaje din lumea de dincolo! ”Mărioara dădea semne clare că o iubește”. Oana Zăvoranu: ”Am avut nevoie de confirmarea mamei”

acum 845 zile

Oana Zăvoranu a vorbit la Xtra Night Show despre mama ei. ”Am avut nevoie de confirmarea mamei”, a spus vedeta.

Mesaje din lumea de dincolo! Mama și tatăl Oanei Zăvoranu au stat de vorbă cu un parapsiholog! ”Mărioara nu este la cimitir, este legată de casă, iar lui Bănicioiu nu-i place de Alex”

acum 846 zile

Mama și tatăl Oanei Zăvoranu au stat de vorbă cu un parapsiholog! ”Mărioara nu este la cimitir, este legată de casă, iar lui Bănicioiu nu-i place de Alex”, a spus profesorul parapsiholog Lucian Iordănescu.

Oana Zăvoranu: ”Am vândut casa Mărioarei foarte greu. De la 300 de mii de euro, am luat 140. Nimeni nu dorea să o cumpere”

acum 846 zile

Oana Zăvoranu a vorbit la Xtra Night Show despre casa mamei sale. ”Am vândut casa Mărioarei foarte greu. De la 300 de mii de euro, am luat 140. Nimeni nu dorea să o cumpere”, a spus vedeta.

«
6
7
8
9
10
»