Cautare: 1082 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

Probleme în paradis pentru Oana Zăvoranu şi soţul ei! Paparazzii au surprins întreg momentul pe care cei doi sigur vor să-l uite

acum 111 zile

Probleme în paradis pentru Oana Zăvoranu şi soţul ei! Au ieşit împreună, la ceas de seară, dar surpriză! Paparazzii Spynews au fost pe faza, ca de obicei, şi au surprins întreg momentul, pe care cu siguranţă Zăvo şi Alex vor să-l uite cât mai repede.

Nume mari ale teatrului românesc se alătură distribuției serialului ”Sacrificiul”

acum 117 zile

Nume mari ale teatrului românesc se alătură distribuției serialului ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat începând din această toamnă la Antena 1. Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Marian Râlea, Virginia Rogin, Mihai Călin și Bogdan Stanoevici sunt noile nume care vor face parte din acest proiect.

Oana Zăvoranu şi-a serbat ziua de naştere la malul mării şi s-a răsfăţat în lux total

acum 119 zile

Şi-a serbat ziua de naştere la malul mării şi s-a răsfăţat în lux total, exact ca o divă! 1500 de euro, pe noapte! Atât a costat apartamentul în care a fost cazată Oana Zăvoranu, la Mamaia. Nu singură, ci, evident, împreună cu soţul său

Star Matinal. Oana Zăvoranu a ajuns pentru prima dată în ultimii 10 ani la mare: Nu îmi place pe litoralul nostru

acum 119 zile

Oana Zăvoranu a ajuns pentru prima dată în ultimii 10 ani la mare! Diva şi soţul ei s-au cazat într-un hotel de lux, cu o privelişte superbă. Am intrat şi noi în camera lor de hotel şi am aflat şi care sunt planurile pe care le are Zăvo!

Star News. Oana Zăvoranu şi-a luat soţul, cei mai buni prieteni şi au mers la mare. Iată cum s-au distrat de ziua brunetei

acum 120 zile

Oana Zăvoranu a împlinit 46 de ani! Şi, aşa cum îi stă bine unei dive ca ea, bruneta şi-a luat soţul, cei mai buni prieteni şi au mers la mare. Cum s-a distrat Zăvo de ziua ei.

Agenția Vip. Oana Zăvoranu, faţă în faţă cu trecutul ei: Dacă persiști în greșeală înseamnă că ești prost

acum 124 zile

Oana Zăvoranu, faţă în faţă cu trecutul ei! Cu doar câteva zile înainte de aniversare, celebra actriţă va avea parte de o mega surpriză.

Alexandru Ion și Alina Florescu joacă în serialul ”Sacrificiul”

acum 126 zile

Alexandru Ion și Alina Florescu, tineri actori din noua generaţie, vor face parte din distribuția serialului Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1, începând din această toamnă.

Oana Zăvoranu îi cere lui Pepe jumătate de milion de euro

acum 130 zile

Oana Zăvoranu îi cere lui Pepe jumătate de milion de euro! Aflați ce ce solicită vedeta aceste despăgubiri colosale.

Denis Hanganu, Oana Cârmaciu și Daniel Nuță sunt protagoniștii serialului Sacrificiul

acum 131 zile

Denis Hanganu, Oana Cârmaciu și Daniel Nuță sunt trei tineri actori ce vor da viață protagoniștilor serialului Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion și difuzat începând din această toamnă la Antena 1. Cu un aer fresh, cei trei promit sa spunã o poveste care va cuceri publicul încă de la prima difuzare.

"Ispita" Bianca s-a simţit cu musca pe caciulă la spusele Oanei Zăvoranu! A dovedit câţi bani are în geantă în fiecare zi!

acum 132 zile

O vedeta s-a simtit cu musca pe caciula la spusele Oanei Zavoranu! Sexy ispita Bianca a venit cu dovezi in platoul lui Morar. Cati bani are in geanta in fiecare zi si cum a ajuns sa duca o viata de lux.

Oana Zăvoranu va juca în noul serial de la Antena 1, Sacrificiul: Am un rol negativ!

acum 133 zile

Invitată la "Răi da Buni", Oana Zăvoranu, actrița în noul serial de la Antena 1, a dezvăluit, în direct, ce rol va avea.

Damian Drăghici debutează în actorie! El va avea un dublu rol în ”Sacrificiul”, producție ce poartă semnătura Ruxandrei Ion

acum 134 zile

Damian Drăghici va debuta în actorie. În noua producție semnată Ruxandra Ion, artistul va avea un rol dublu: va semna coloana sonoră a serialulului ”Sactificiul” și va da viață unui personaj interesant.

Cristi Iacob, Julia Marcan și Tudor Roșu se alătură distribuției serialului ”Sacrificiul”

acum 137 zile

Cristi Iacob revine în seriale, după 8 ani, când a făcut parte din proiectul Moștenirea, produs de Ruxandra Ion. Alături de el, în povestea Sacrificiul, ce promite să captiveze publicul român, vor juca și micii actori Julia Marcan și Tudor Roșu.

Xtra Night Show. Oana Zăvoranu, rol principal în serialul Sacrificiul: Rolul Diva mi se potriveşte. Am avut emoţii la prima filmare

acum 138 zile

În cazul Oanei Zăvoranu, astrele s-au aliniat pozitiv anul acesta! După mai multe episoade tulburi din tumultoasa ei existenţă, acum trăieşte cea mai optimistă perioadă! A primit un rol principal în noua producţie de televiziune" Sacrificiul", pe care telespectatorii o pot urmări din...

Un MARE actor se alătură distribuției serialului ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion

acum 139 zile

”Sacrificiul”, cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion va fi difuzat, din această toamnă, la Antena 1. Din distribuție fac parte: Claudiu Istodor, Oana Zăvoranu, Dorian Popa, Gabi Ciocan.

Oana Zăvoranu revine în televiziune și se alătură distribuției serialului „Sacrificiul”. Iată ce rol va avea

acum 141 zile

Au trecut 15 ani de la ultimul său rol, prestație pentru care a primit numeroase laude! Ei bine, cea despre care vorbim este Oana Zăvoranu, care va face parte din distribuția „Sacrificiul”, noul serial produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1.

Oana Zăvoranu, despre silicoane scoase: Cele mai mari silicoane au fost de 500 de mililitri

acum 173 zile

Oana Zăvoranu, invitată la "Xtra Night Show", a dezvăluit, în direct, de ce și-a schimbat silicoanele.

Cum se menține în formă Oana Zăvoranu: Dau 10.000 de euro pe lună pentru tratamente corporale

acum 173 zile

Oana Zăvoranu, invitată la "Xtra Night Show", a dezvăluit, în direct, cum se menține în formă fără să meargă la sală.

Oana Zăvoranu, despre abuzurile lui Michael Jackson: Să nu va uitați la documentar!

acum 173 zile

Oana Zăvoranu, invitată la "Xtra Night Show", a comentat documentarul despre abuzurile lui Michael Jackson, „Leaving Neverland“.

Oana Zăvoranu și-a mutat pisicile într-un apartament de lux!

acum 173 zile

"3 sunt în apartamentul de sus, 4 sunt în apartamentul de jos. În apartamentul de jos e spălăorie, călcătorie, bucătărie. Un mini apartament. Şi acolo au două cămăruţe ei. Păi, nu puteam, Horăţelu, să stau cu 7 pisici în casă." a declarat Oana Zăvoranu, pentru "Xtra Night Show".

1
2
3
4
5
»