Cautare: 1156 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

Oana Zăvoranu, Diva din ”Sacrificiul”, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 218 zile

Oana Zăvoranu, Diva din ”Sacrificiul”, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Oana Zăvoranu, Diva din ”Sacrificiul”, la CulTour. Jocul "Continuă fraza..."

acum 218 zile

Oana Zăvoranu s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Așadar..."Continuă fraza", cu Diva din ”Sacrificiul" în rolul principal!

Xtra Night Show. Excentricitățile Oanei Zăvoranu. Ce face vedeta pentru a fi veşnic tânără

acum 222 zile

Oana Zăvoranu îşi continuă parcursul vieţii fără nicio urmă de încruntare între sprâncene. Nici nu ar avea cum să aibă cute deoarece frecventează cu regularitate saloanele de cosmetică unde specialistele îi supun corpul celor mai noi tratamente! Dar până să o vedem pe divă...

Sacrificiul, episodul 11. Diva (Oana Zăvoranu), replici acide cu Lili (Michaela Prosan): Pari cam țărăncuță

acum 223 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 11, Diva (Oana Zăvoranu) poartă un dialog presărat cu replici acide cu Lili (Michaela Prosan). ”Pari cam țărăncuță”, i-a transmis Diva.

Oana Zăvoranu, declaraţii şocante în faţa judecătorilor

acum 225 zile

Oana Zăvoranu a făcut azi declaraţii şocante în faţa judecătorilor. Vedeta a povestit în ce stare şi-a găsit bunica în azil şi cum a scos-o de acolo cu forţa.

Sacrificiul, episodul 8. Leo (Mihai Gruia) îi face o serenadă Divei (Oana Zăvoranu): Visul meu mai adânc te conține pe tine

acum 236 zile

Leo (Mihai Gruia) îi face o vizită Divei (Oana Zăvoranu). Acesta îi cântă câteva melodii la chitară.

Sacrificiul, episodul 7. Diva (Oana Zăvoranu) mănâncă parizer cu pâine, muștar și ceapă: Este mâncarea vieții mele

acum 237 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 7, Diva (Oana Zăvoranu) mănâncă parizer cu pâine, muștar și ceapă. ”Este mâncarea vieții mele”, a spus aceasta.

Sacrificiul, episodul 7. Diva (Oana Zăvoranu) își amenință iubitul cu un bătaia: Erai un pârlit, iar acum nu-ți maia jung toate mașinile mele...

acum 237 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 7, Diva (Oana Zăvoranu) este pusă pe scandal. Cu un băț în mână, ea își amenință iubitul cu un bătaia.

Star Matinal. Oana Zăvoranu a organizat cel mai mare marș pentru protejarea animăluţelor, în centrul Capitalei

acum 240 zile

Oana Zăvoranu este o războinică! Sătulă de cei care le fac rău animalelor, Oana a organizat un protest pentru protejarea animăluţelor.

Star News. Oana Zăvoranu, hărţuită de un afacerist. Totul despre batrâna pe care vedeta o îngrijește de patru ani

acum 244 zile

Oana Zăvoranu, hărţuită de un afacerist care îi vrea banii. Vedeta l-a demolat în justiţie, iar acum se pregăteşte să dea lovitura finală. Totul a plecat de la bătrâna bunică pe care Oana o îngrijeşte de patru ani.

Star Matinal. Oana Zăvoranu, hărțuită de un afacerist

acum 244 zile

Oana Zăvoranu s-a trezit cu un nou scandal pe cap! Un afacerist o hărţuieşte şi spune că vedeta ar fi uitat să-şi achite datoriile. Actrița din serialul Sacrificiul nu a stat cu mâinile în sân şi a demarat imediat un proces.

Acces Direct. Oana Zăvoranu, interviu de pe platourile de filmare ale serialului Sacrificiul: Personajul meu este cel mai șmecher

acum 245 zile

A avut zece perechi de silicoane şi povesteşte, cu nonşalanţă, că a furat dintr-un magazin. Oana Zăvoranu, căci despre ea este vorba, a dat tot din casă. Faţă în faţă cu reporterul nostru, Ştefan Manolache, Oana s-a dezlănţuit. Ia priviţi imaginile.

Sacrificiul, episodul 4. Diva (Oana Zăvoranu) se pregătește să devină mamă?: Fă cu mine un copil!

acum 250 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 4, Diva (Oana Zăvoranu) primește o propunere care o pune pe gânduri. ”Fă cu mine un copil!”, a fost rugămintea primită de la iubitul ei.

Sacrificiul, episodul 4. Diva (Oana Zăvoranu), întâlnire cu fostul iubit: E bine că nu ai pus burtă. Vrei să-mi cânți o serenadă sub balcon!?

acum 250 zile

Diva (Oana Zăvoranu) are parte de o întâlnire neașteptată cu Rapha (Damian Drăghici). ”E bine că nu ai pus burtă. Vrei să-mi cânți o serenadă sub balcon!?”, i-a transmis aceasta.

Oana Zăvoranu, despre prima secvenţă din Sacrificiul: „Am îngheţat în apă şi am răcit!”

acum 259 zile

Cu o revenire spectaculoasă pe micile ecrane după 15 ani, în noul serial produs de Ruxandra Ion, Sacrificiul, ce va avea premiera pe 11 şi 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, Oana Zăvoranu nu s-a dat în lături de la nicio provocare.

„Alta ca ea nu există!”, spune Claudiu Istodor despre fosta sa soție, Maia Morgenstern

acum 260 zile

Cei doi mari actori au fost căsătoriți și vor forma, din nou, un cuplu, de data aceasta doar pe micul ecran. Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor aduc în prim plan povestea familiei Oprea în cadrul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, Sacrificiul, ce va avea marea premieră miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la 20:00.

Star News. Actoria, marea dragoste a Oanei Zăvoranu

acum 265 zile

Este o diva in viata reala. Si tot Diva va fi si in cel mai asteptat serial al toamnei. Oana Zavoranu revine, in forta, pe micile ecrane.

Oana Zăvoranu lansează o colecție vestimentară cu hainele pe care le poartă în serialul ”Sacrificiul”

acum 284 zile

Cu o revenire spectaculoasă pe micile ecrane după 15 ani, în noul serial produs de Ruxandra Ion, Sacrificiul, Oana Zăvoranu s-a pregatit temeinic pentru rolul primit în noua producție a Antenei 1. Personajul său, Diva, a necesitat din partea Oanei o atenție deosebită:

Din toamnă, Maia Morgenstern intră în rolul de mamă vitregă a trei băieți

acum 307 zile

Din această toamnă, o veți putea vedea pe marea actriță Maia Morgenstern în rolul de mamă vitregă. În noul serial ”Sacrificiul”, ea va interpreta rolul soției lui Ștefan (interpretat de Claudiu Istodor).

Primele imagini cu Cristina Ciobănașu în noul serial, ”Sacrificiul” | Video, în articol

acum 309 zile

Pe Cristina Ciobănașu o veți putea urmări, din toamnă, la Antena 1, în cel mai nou serial marca Ruxandra Ion: ”Sacrificiul”.

1
2
3
4
5
»