Cautare: 1174 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

Bote ii da dreptate Oanei Zavoranu

acum 3406 zile

Adriana Bahmuteanu, Catalin Botezatu si astrologul Cristina Demetrescu au vorbit, la Acces Direct, despre despartirea dintre Oana Zavoranu si Pepe.

Pepe: "Am vrut o sotie, nu un strain"

acum 3406 zile

Cine o fi de vina, cine o fi gresit? Sunt versuri pe care Pepe i le-a dedicat Oanei, chiar inainte de divortul care a naucit showbizul autohton! Dupa ce zile-n sir, jurnalistii au intors pe toate partile stirea divortului celor doi, Oana si Pepe au decis sa vorbeasca despre separare.

Oana Zavoranu nu a vrut copil cu Pepe

acum 3407 zile

Oana Zavoranu a explicat de ce nu i-a oferit lui Pepe ceea ce si-a dorit mai mult, adica un copil.

Declaratia lui Pepe despre divort

acum 3407 zile

Vezi aici declaratia lui Pepe facuta la Un Show Pacatos referitor la divortul de Oana Zavoranu

Avocatul Oanei Zavoranu a vorbit despre mostenirea averii

acum 3407 zile

Avocatul Oanei Zavoranu, Alexandru Murarescu, a intervenit telefonic la Acces Direct si a vorbit despre divortul dintre clienta sa si Pepe.

Tatal lui Pepe: "S-a umplut paharul"

acum 3407 zile

Ion "Talent" Pascu, tatal lui Pepe, a vorbit, pentru Acces Direct, despre despartirea dintre fiul sau si Oana Zavoranu, dar si despre cuscra sa, Marioara Zavoranu.

Marioara Zavoranu: "Oana vrea cai verzi pe pereti"

acum 3407 zile

Marioara Zavoranu a vorbit la Acces Direct despre despartirea dintre Oana si Pepe, dar si despre averea pe care fiica sa i-o cere.

Partajul dintre Oana si Pepe, o avere

acum 3407 zile

Mihaele Coposciuc, corespondent Acces Direct, a intervenit video si a vorbit despre despartirea dintre Oana Zavoranu si Pepe, analizand averea pe care cei doi urmeaza sa o dispute.

Marioara Zavoranu: "Nu eu sunt motivul despartirii dintre Oana si Pepe"

acum 3407 zile

Marioara Zavoranu, mama Oanei, a intervenit telefonic la Acces Direct si a vorbit despre despartirea dintre fiica sa si Pepe, spunand ca ea nu are nicio legatura in scandalul din familia Oanei.

Costin Marculescu si Serghei Mizil, despre despartirea dintre Oana si Pepe

acum 3407 zile

Serghei Mizil si Costin Marculescu au venit la Acces Direct si au comentat despartirea dintre Oana Zavoranu si Pepe, dar si despre presupusul amant al Oanei.

Pepe si-a cantat sfarsitul relatiei?

acum 3407 zile

Serghei Mizil si Costin Marculescu au venit la Acces Direct si au vorbit despre despartirea dintre Pepe si Oana Zavoranu. De asemenea, Simona Gherghe a prezentat un videoclip in care Pepe canta, pasional, o melodie care se potriveste chiar cu situatia dintre el si Oana.

Soc: Pepe a lasat-o pe Zavoranca!

acum 3407 zile

Oana Zavoranu si Pepe s-au despartit! Nu este doar o barfa, este o stire reala. Anuntul l-a facut chiar artistul, astazi, in premiera, pentru Acces Direct! Pepe a declarat ca el a plecat demult de-acasa si ca va urma si divortul.

Cancan, despre iubitul misterios al Oanei Zavoranu

acum 3411 zile

Oana Costea, redactor sef adjunct al Cancan, a intervenit telefonic la Un show pacatos si a vorbit despre despartirea dintre Oana Zavoranu si Pepe.

Relatia Oana-Pepe, un mister absolut

acum 3411 zile

Capatos a vorbit despre scandalul dintre Oana Zavoranu si Pepe, care ocupa prima pagina a tuturor ziarelor mondene.

Contre dure intre mama Oanei Zavoranu si Marculescu

acum 3411 zile

Moment picant intre Marioara Zavoranu, mama Oanei, si Costin Marculescu.

Marculescu: "Am plans cand am auzit ca Oana si Pepe s-au despartit"

acum 3411 zile

Costin Marculescu, foarte bun prieten al cuplului Oana Zavoranu - Pepe, crede ca cei doi nu s-au despartit, totul fiind un joc al acestora.

Oana Zavoranu si Pepe, o despartire care nauceste!

acum 3411 zile

O poveste de dragoste cu nabadai, o nunta secreta, ani de scandaluri si razboaie totale si o despartire care nauceste! Dupa celebrul divort al Columbenilor, un alt cuplu faimos este pe cale sa isi spuna adio! Este vorba despre Oana Zavoranu si Pepe - poate cel mai inflacarat cuplu de la noi....

Zavoranu vs. Zavoranu

acum 3412 zile

Oana si Marioara Zavoranu nu ingroapa securea razboiului! Procesul pentru impartirea averii a avut azi un nou termen. Oana s-a prezentat la Curtea de Apel Bucuresti, unde avea speranta ca si mama ei va ajunge, dar, Marioara Zavoranu este de cateva zile internata in spital

Blondele i-au invins pe Pepe si Oana Zavoranu

acum 3426 zile

Blondele i-au invins pe Pepe si Oana Zavoranu, ultima intrebare, cea despre Motanul incaltat, fiindu-i fatala celebrului cuplu

Blonda suprema a mers in runda finala

acum 3426 zile

Blonda suprema a raspuns corect la intrebarea despre Breakfast at Tiffany's, mergand, alaturi de Pepe si Oana Zavoranu, in runda finala

«
51
52
53
54
55
»