Cautare: 1177 rezultate dupa tagul "oana zavoranu"

Oana: "Tatii mei, de dincolo de moarte, nu au liniste"

acum 3764 zile

Oana Zavoranu i-a acordat un interviu Angelei Ciupitu, pentru Acces Direct, in legatura cu ultimele evenimente din scandalul cu mama sa. Referitor la la faptul ca avocatul Marianei Zavoranu a aparut pentru a infirma existenta unui proces pe rol intre mama si fiica, Oana ne-a comunicat ca ea...

Mama Oanei la cantarul C.A.P.-ului, pe vremuri

acum 3764 zile

Din dezvaluirile unei colege a Marianei Zavoranu, care a intervenit telefonic la "Un show pacatos", aflam ca in trecut Mariana Zavoranu s-a rugat de vecina ei, Vasilica Teodorescu, care era primar al comunei Afumati pe vremea aceea, sa o primeasca la cantarul C.A.P.-ului. Aceste dezvaluiri au...

Oana Zavoranu spune ca mama sa il insela tatal adoptiv

acum 3765 zile

Oana Zavoranu spune ca mama sa il insela tatal adoptiv.

Oana Zavoranu spune ca mama incearca sa sa-i pacaleasca bunica

acum 3765 zile

Oana Zavoranu spune ca mama incearca sa sa-i pacaleasca bunica.

Oana Zavoranu crede ca mama sa e geloasa pe ea

acum 3765 zile

Oana Zavoranu spune ca mama sa era geloasa pe relatia buna dintre fica si tatal adoptiv.

Avocatul Marianei Zavoranu: "Nu exista niciun proces pe rol"

acum 3767 zile

Avocatul Marianei Zavoranu, prezent acasa la aceasta in timp ce dadea un interviu pentru Acces Direct, a intervenit si a afirmat ca nu exista niciun proces pe rol intre mama si fiica de mai bine de un an si jumatate.

Fiica vitrega a vecinei: "Nu mi-e frica de Oana Zavoranu"

acum 3767 zile

Daniela Mihaiu, fiica vitrega a vecinei care s-a implicat in scandalul dintre Oana Zavoranu si mama ei, a facut declaratii pentru Acces Direct. Ea este de partea Marianei Zavoranu si o incrimineaza pe Vasilica Teodorescu pentru declaratiile facute. Totodata, are un mesaj pentru Oana Zavoranu si...

Mama Oanei: "Ma voi ocupa de cojocul acestei doamne"

acum 3767 zile

Mariana Zavoranu a dat un interviu pentru Acces Direct, in care s-a referit la copilaria Oanei, motivele pentru care a fost infiata de Nicolae Zavoranu, iar in final a comentat declaratiile vecinei, Vasilica Teodorescu.

Oana duce un razboi si cu mama, si cu bunica

acum 3767 zile

In razboiul dintre Oana Zavoranu si mama ei, a intervenit si bunica Oanei, mama Marianei Zavoranu. Intr-o editie trecuta a emisiunii Acces Direct, a fost martori la dialogul dintre nepoata si bunica, pe un ton agresiv din partea Oanei, cu acuzatii dure si jignitoare.

Vecina: "Ii doresc d-nei Zavoranu multa minte"

acum 3770 zile

Vecina la care se referea Mariana Zavoranu, pentru a doua oara telefonic la Acces Direct, s-a aratat destul de surprinsa de reactia Marianei si i-a dorit sanatate si "multa minte".

Mama Oanei: "Vecina mea avea un caracter marunt"

acum 3770 zile

Urmare a declaratiei vecinei, Mariana Zavoranu a replicat. Ea isi aminteste despre respectiva vecina si spune ca aceasta o invidia pentru casa, pentru animale, pentru flori. Mariana o privea insa cu mila si nu punea la suflet asa-zisele rautati ale vecinei.

O vecina: "Dupa revolutie, d-na Zavoranu a luat-o razna"

acum 3770 zile

O vecina a Marianei Zavoranu, Vasilica Teodorescu, a povestit prin telefon, la Acces Direct, despre relatia dintre Mariana si sotul ei. Desi initial se intelegeau bine, dupa Revolutie Mariana "a luat-o razna", a plecat in Italia cu gandul de a strange avere si ulterior i-a transmis sotului ca...

Bunica Oanei Zavoranu a aparut la Acces Direct

acum 3770 zile

Un nou personaj isi face aparitia in scandalul dintre Oana Zavoranu si mama ei. Este vorba de Anghelina Raiciu, mama Marianei Zavoranu, care ofera detalii despre trecutul si membrii familiei Zavoranu.

Injurii intre Oana si mama ei, la Capatos in emisiune

acum 3770 zile

Aseara, la "Un show pacatos", emisiunea lui Dan Capatos, Oana si-a pierdut controlul si a fost la un pas sa paraseasca emisiunea, dupa un duel verbal cu mama ei. Injuriile au curs si de-o parte si de cealalta, pe aceeasi tema cu care ne-au obisnuit.

Oana Zavoranu, ultimele detalii din dosar

acum 3771 zile

Oana Zavoranu a vorbit la Un show pacatos despre dosarul pe care i l-a deschis mamei sale, dand ultimele detalii din proces.

Marioara Zavoranu: "Mincinoasa imputita! Iti trebuie un control psihiatric"

acum 3771 zile

Mama Oanei Zavoranu a atacat-o si ea pe fiica sa, numind-o "mincinoasa imputita" si recomandandu-i sa faca o expertiza psihiatrica.

Criza a Oanei Zavoranu la adresa mamei sale

acum 3771 zile

Oana Zavoranu a facut din nou show la Capatos, in timp ce mama sa era la telefon, pe marginea procesului pe care cele doua le au pe rol.

Oana Zavoranu: "Mama sta pe o avere datorita mie si tatilor mei"

acum 3771 zile

Oana Zavoranu a atacat-o din nou pe mama sa, despre care a spus ca sta pe o avere, datorita ei si tatilor sai

Apropiata familiei Zavoranu o roaga pe Marioara sa cedeze

acum 3771 zile

Mihaela o cunoscuta a familiei Zavoranu din urma cu 20 de ani a intervenit telefonic la Un show pacatos si a vorbit despre scandalul dintre Oana Zavoranu si mama sa.

Un martor face lumina in scandalul Zavoranu

acum 3771 zile

Marioara Zavoranu, mama Oanei Zavoranu, a intervenit telefonic la Un show pacatos si, alaturi de fiica sa, prezenta si ea in emisiune, au intrat in legatura Mihaela, o persoana de la Predeal care si-a spus parerea despre scandalul din familia Zavoranu.

«
56
57
58
59