Cautare: 142 rezultate dupa tagul "picior"

Răzvan Simion nu mai este cu piciorul în ghips: ”Încă nu am voie să-l pun jos, îl țin așa de... televiziune”

acum 745 zile

Răzvan Simion a renunțat la ghips, însă durerea nu a dispărut. ”Încă nu am voie să pun piciorul jos, îl țin așa de... televiziune”, a afirmat prezentatorul emisiunii ”Neatza”.

Popa Voicu Elisabeta, poveste de viață cutremurătoare: ”Mi-au spus că trebuie să-mi amputeze piciorul!”

acum 753 zile

Un roz aprins, pasiune pentru gătit, ambiție, dar și o poveste de viață cutremurătoare. Elisabeta s-a născut în județul Ialomița, însă drumurile au dus-o tocmai în Timișoara, acolo unde a pus pe picioare o afacere cu produse bio.

Paola Antonini, modelul de succes cu o poveste de viață tragică: "Am avut un accident de mașină când mi-am pierdut piciorul stâng"

acum 759 zile

Paola Antonini este un model de succes, dar viaţa ei nu a fost tocmai desprinsă din filme. Tânăra a fost lovită de o maşină, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul stâng.

Răzvan Simion: ”Am o gambă de zici că este braț de doamnă în vârstă. Mă apuc de sală”

acum 771 zile

Răzvan Simion, este accidentat și cu găndul la mușchii picioarelor care se atrofiază pe zi ce trece. ”Am o gambă de zici că este braț de doamnă în vârstă. Mă apuc de sală”, a afirmat prezentatorul Tv.

Adriana Trandafir a avut probleme de sănătate pe platourile de filmare

acum 773 zile

Adriana Trandafir a avut probleme de sănătate pe platourile de filmare de la un show de televiziune. Actrița a ajuns la spital chiar de la filmările pentru prima ediție a emisiunii, deoarece a simţit dureri la piciorul drept.

Răzvan: ”De când sunt cu piciorul în ghips stau de zici că sunt angajat la Finanțe!”

acum 773 zile

Răzvan Simion nu se poate deplasa pentru că are probleme la piciorul stang. ”De când sunt cu piciorul în ghips stau de zici că sunt angajat la Finanțe!”, a declarat prezentatorul de la Antena 1.

Câte lucruri poţi să faci dacă ai piciorul în ghips. Răzvan Simion, demonstraţie în direct!

acum 778 zile

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne arată câte lucruri poţi să faci dacă ai piciorul în ghips.

Răzvan a început noul sezon de Neatza cu piciorul în ghips! "A fost singura mea idee prin care Antena 1 să-mi angajeze un şofer personal!"

acum 781 zile

Sezonul 9 de Neatza a început pe plajă! Răzvan a început noul sezon cu piciorul în ghips!

Adi Minune, de urgență la spital! Artistul are o rană gravă la picior

acum 847 zile

Adi Minune a ajuns de urgență la spital! Artistul apare într-o fotografie cu piciorul umflat şi bandajat. „Ceva pentru cei ce vor să se bucure! Am fost muşcat! a scris Adrian Minune în dreptul pozei.

Nelu Bălăşoiu, cântăreț de muzică populară, a rămas fără o parte din picior din cauza diabetului

acum 851 zile

Nelu Bălăşoiu, cântăreț de muzică populară, a pierdut tot ce a câştigat într-o viaţă, dar nu şi voinţa de a merge drept chiar dacă a rămas fără o parte din picior, a fost trădat, furat şi înşelat de tot ce a iubit mai mult.

Asistenta lui Morar a ajuns din nou la pat, cu piciorul în ghips: ”Nu am fost ascultătoare”

acum 857 zile

Elena Marin nu a ascultat sfatul medicilor, aşa că acum suportă consecinţele. Nu se poate deplasa, lipseşte de la emisiunea Răi da Buni, iar Andreea Bălan e foc şi pară pentru că dansatoarea ei de bază are piciorul în ghips.

Israela, totul despre cel mai negru episod din viața ei: "M-am urcat în mașină și am luat piciorul de pe frână, îmi doream să mor"

acum 903 zile

Israela, cunoscuta femeie de afaceri, povestește cel mai negru moment din viața ei. Vedeta relatează faptul că la un moment dat și-a dorit să moară.

Irinel Columbeanu, la un pas să leşine pe stradă

acum 954 zile

Irinel Columbeanu, la un pas să cadă din picioare! Se pare că milionarul de la Izvorani are probleme grave de sănătate

Cristi Borcea a ajuns la capătul puterilor! După cea de-a patra operație la picior, afaceristul își riscă viața, la Jilava

acum 965 zile

Cristi Borcea a ajuns la capătul puterilor! După ultima intervenţie la picior, afaceristul își riscă viața! Starea de sănătate a fostului acţionar dinamovist se agravează pe zi ce trece.

Prin ce chinuri trece tatăl Gabrielei Cristea

acum 1004 zile

Suferinţă fără margini pentru tatăl Gabrielei Cristea! Medicii ne-au explicat cât de dură este recuperarea după operaţia de amputare a piciorului.

Tatăl Gabrielei Cristea e în pericol să își piardă și cel de-al doilea picior!

acum 1005 zile

Tatăl soţiei lui Tavi Clonda se află în stare critică! După prima intervenţie în care i-a fost amputat un picior, bărbatul riscă să rămână şi fără celălalt.

Nea Mărin este accidentat la picior de Liviu. Dansatorul își ia băiatul la bătaie

acum 1025 zile

Nea Mărin este lovit de Liviu în picior cu un lemn. Dansatorul își ia băiatul adoptiv la bătaie pentru ce i-a făcut.

Cristi Borcea, foarte aproape de operaţie! Are probleme serioase la picior

acum 1043 zile

Ghinioanele se ţin lanţ de el! Cristi Borcea are probleme serioase la picior. Şansele ca el să scape fără operaţie sunt extrem de mici.

Andreea Bănică, dureri cumplite după naștere: "Problemele s-au agravat ... "

acum 1062 zile

Imediat dupa nastere, vedeta a trecut prin dureri cumplite.

Mihai are probleme la picior. A venit în cârje!

acum 1065 zile

Mihai s-a accidentat la bowling. Iată cum s-a prezentat concurentul în fața iubitei sale.

1
2
3
4
5
»