Cautare: 142 rezultate dupa tagul "picior"

Anda Adam, în lacrimi pentru fiicele mamei fără un picior!

acum 1200 zile

Anda Adam a fost, pentru o zi, mamă de împrumut pentru două fetițe nevoiașe, greu încercate de soartă. Nenorocirea a lovit-o pe mama celor două copile. În urma unui accident stupid, femeii i s-a amputat piciorul stâng, iar acum riscă să își piardă și o mână.

Ce semnificație au alunițele de pe corpul tău? Vești INCREDIBILE pentru cei ce au alunițe în palmă!

acum 1244 zile

Este ceva comun să ai alunițe în diverse părți ale corpului.

Incredibil, dar ADEVĂRAT! La ce a RECURS o femeie, ca să-i salveze piciorul fiicei de trei ani. Tu ai putea să faci ASTA?

acum 1266 zile

Ca să-și ajute fiica de trei ani, Elsa Jackie, în vârstă de 28 de ani, a recurs la un gest extrem, pe care nu oricine l-ar putea face.

WOW! Ce se întâmplă dacă pui coajă de lămâie în şosete! Sigur vei încerca şi tu

acum 1275 zile

În timp ce sucul de lămâie este folosit ca remediu în combaterea multor probleme de sănătate, coaja acestui fruct nu este la fel de populară, deşi are beneficii nebănuite asupra organismului tău.

Cum să scapi RAPID de băşicile apărute din cauza încălţărilor

acum 1280 zile

În timpul lunilor de primăvară şi vară, băşicile sunt ceva comun, apariţia lor fiind cauzată de încălţămintea incomodă, dar şi de temperaturile ridicate de afară care ne fac picioarele să transpire.

WOW! Ce se întâmplă dacă apeşi acest PUNCT de pe piciorul tău, timp de două minute

acum 1296 zile

În medicina tradițională chineză există 365 de puncte pe care trebuie să le masăm, care provin din 12 meridiane sau puncte majore de energie. Activând aceste puncte putem încetini procesul de îmbătrânire și putem chiar obține un efect pentru modul în care corpul se luptă cu boala.

Postarea unui tătic ar putea salva viața multor bebeluși! Detaliul la care nimeni nu se gândește atunci când copilul plânge!

acum 1355 zile

De cele mai multe ori tinerii părinți sunt extrem de stresați când vine vorba de perioadele de plâns ale bebelușului. Clasica metodă de a verifica dacă micuțul este mâncat, uscat și la căldurică se pare că trebuie puțin îmbunătățită

Ai degetul mijlociu de la picior mai mare decât primul? Află ce spune asta despre personalitatea ta!

acum 1385 zile

Timp de mai bine de 5000 de ani, China și India au practicat cititul picioarelor. Oamenii din aceste zone consideră picioarele ca fiind o oglindă a restului corpului

Motivul pentru care ți se pun crampe la picioare în timpul nopții! Tratamentul este extrem de SIMPLU!

acum 1408 zile

Crampele apărute în timpul nopții sunt acele dureri ce se manifestă în timpul nopții. Acestea vă pot trezi și durează câteva secunde sau minute

Lupte spartane, la Neatza! Dani Oţil, făcut KO!

acum 1426 zile

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a participat la o demonstraţie de pangration athlima.

Și tu trebuie să faci asta! De ce este bine să îți masezi tălpile înainte de culcare

acum 1460 zile

Specialiștii susțin că fiecare regiune din talpa piciorului tău este atribuită unui organ. Privește imaginea de mai sus și, în funcție de afecțiune, apasă pe zona respectivă.

Nu ai fi crezut că este atât de SIMPLU! Ce se întâmplă dacă masezi acest loc de pe picior!

acum 1461 zile

Potrivit medicinei chineze, corpul este un sistem energetic, iar acest nivel de energie determină cât de bine funcționează organele și țesuturile. Acupresiunea, ce reprezintă aplicarea presiunii în anumite puncte ale corpului, a fost fondată de japonezul Zu San Li în urmă cu mii de ani

S-a demonstrat științific! Numărul pe care-l porți la picior îți spune cât vei trăi

acum 1475 zile

Cercetătorii britanici au descoperit o conexiune clară între vârstă pacienţilor în momentul decesului şi mărimea picioarelor acestora, după un studiu intens asupra 3.400 de persoane decedate, scrie secretele.com

Durere fără sfârşit pentru mama îngrijită de fiul ei de 16 ani. Medicii i-au tăiait piciorul!

acum 1509 zile

S-a chinuit luni la rând, a plâns de durere şi s-a rugat neîncetat să poată să meargă din nou. Mama Mihaela, femeia pe care statul a condamnat-o să trăiască în mizerie cu o pensie de 34 de lei, a trecut prin alte chinuri! Medicii a luat hotărârea să îi taie piciorul. Imaginea...

Viată distrusă! Gabi vrea dreptate, după ce a rămas fără un picior în urma unui accident rutier!

acum 1567 zile

În câteva secunde, viața i s-a schimbat complet. După un accident, lui Gabriel, de doar 17 ani, i s-a amputat un picior aproape pe loc. Soarta a făcut ca, în acea seară, să se urce în maşină cu un prieten, care spune el, era băut.

Mama umilită de stat, vești cutremurătoare: ”Îmi taie piciorul!”

acum 1581 zile

Mama Mihaela a fost la un alt consult de specialitate, iar ceea ce i-a spus doctorul a cutremurat-o pe mama umilită de statul român şi condamnată să moară de foame cu o pensie de 34 de lei.

Ți se întâmplă des să ai CÂRCEI? Află de ce apar și cum poți scăpa DEFINITIV de ei

acum 1582 zile

Deşi nu sunt o problemă gravă, cârceii, aceste contracţii involuntare şi dureroase ale muşchilor creează neplăceri în rândul multor persoane. Vezi motivele pentru care apar şi află cum să scapi de ei.

Aproape infirmă și condamnată de stat să moară de foame, cu o pensie de doar 34 de lei pe lună!

acum 1587 zile

Se târăşte la propriu, iar statul a condamnat-o să moară de foame, cu o pensie de doar 34 de lei pe lună! Şi mai trist este faptul că mama Mihaela a fost azi la medic, iar veştile au fost extrem de triste.

1
2
3
4
5
»