Cautare: 92 rezultate dupa tagul "recomandari"

Recomandări de weekend - Neatza cu Razvan și Dani. Ce evenimente nu trebuie să ratezi

acum 1 zile

Aura, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 18 - 19 decembrie 2019.

Tot mai mulţi români adoptă un stil de viaţă sănătos

acum 37 zile

Românii sunt din ce în ce mai informați atunci când vine vorba de alimentația lor, iar preocuparea privind adoptarea unui stil de viață sănătos devine o prioritate. Aceștia acordă o mai mare atenție planificării meselor conform recomandărilor primite, iar trendul unui stil de...

Recomandări de Weekend - Neatza cu Razvan și Dani. Ce evenimente nu trebuie să ratezi

acum 43 zile

Aura, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 6-7 decembrie 2019.

Neatza cu Răzvan și Dani. Recomandările polițiștilor pentru traficul de vreme rea

acum 57 zile

Claudiu Costea, inspector Briga Rutieră, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva recomandari pentru traficul de vreme rea.

Neatza cu Răzvan și Dani. Recomandări pentru weekendul 16 - 17 noiembrie 2019. Cum îți poți petrece timpul liber

acum 64 zile

Aura, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 16 - 17 noiembrie 2019.

Cum să mâncăm sănătos şi ieftin la birou

acum 100 zile

Flavius Ursachi, tehnician nutriţionist şi instructor de fitness, ne face o serie de recomandări în privinţa unei alimentaţii sănătoase, dar şi ieftine, atunci când suntem la birou!

Recomandările poliţiştilor pentru traficul de vreme rea!

acum 103 zile

Iată care sunt recomandările poliţiştilor pentru traficul de vreme rea! Şoferii trebuie să-şi pregătească maşinile ca pentru iarnă!

Ce trebuie să ştii atunci când alegi un scaun de copii pentru maşină

acum 107 zile

Iată care sunt cele mai bune recomandări atunci când alegem un scaun de copii pentru maşină

Două filme de văzut și alte două de... ocolit. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 145 zile

La ”CoulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme la categoria ”drumul spre stele”, adică pelicule ce merită văzute. Există și propunerile filmelor de... ocolit. Tot două și ele.

Ce trebuie să ştii daca îţi duci copilul la balet

acum 166 zile

Baletul pentru copii este una dintre cele mai recomandate formele de mișcare si educație artistică pentru copii. Descoperă care sunt beneficiile şi cum o ajuți pe fetița ta să se dezvolte armonios din toate punctele de vedere!

Neatza cu Răzvan și Dani. Decorațiuni și recomandări pentru o nuntă de vis

acum 185 zile

Specialiștii recomandă ca nunta să fie planificată imediat după ce cererea în căsătorie a fost făcută. Lista de invitați, fotografii, marturiile, locația și altele fac ca nunta să fie una de vis.

Neatza cu Răzvan și Dani. Recomandări pentru deplasările cu mașina în concediu. Ce trebuie să facă șoferii care își pierd actele în vacanță

acum 186 zile

Valentin Ioniță, comisar șef în cadrul Direcției Rutiere a Poliției Române, explică la Neatza cu Răzvan și Dani ce trebuie să știm înainte de a pleca cu mașina la drum, în concediu.

Recomandările Poliției pentru minivacanța de 1 Mai

acum 263 zile

În minivacanța de 1 Mai românii merg la mare. Poliția Română oferă câteva sfaturi pentru șoferi, mai ales că radarele sunt tot mai multe.

Recomandările poliției pentru minivacanța de Paște: Să se asigure înainte de orice manevră în trafic

acum 268 zile

Sfaturi pentru o vacanță sigură. Poliția Română face câteva recomandări pentru minivacanța de Paște.

Recomandări de weekend 26-29 aprilie 2019. Cum îți poți petrece minivacanța de Paște

acum 268 zile

Lucsandra Săndulescu, reporterul informat de la Neatza, prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 26-29 aprilie 2019.

Recomandări pentru weekend-ul 16 - 17 martie 2019. Cum îți poți petrece timpul liber

acum 309 zile

Lucsandra Săndulescu, omul informat de la Neatza, prezintă un material din care aflăm ce putem face în weekendul 16 - 17 martie 2019.

De ce nu este bine să hrănim cu pâine păsările din parcuri

acum 317 zile

Societatea Ornitologică Română le recomandă tuturor celor care merg în parcuri să evite să hrănească păsările cu pâine! Instituţia a pus la dispoziţia înaripatelor şi a animalelor peste 5.000 de kilograme de hrană în această iarnă!

Recomandări pentru weekend-ul 2 - 3 martie 2019. Cum îți poți petrece timpul liber

acum 323 zile

Lucsandra Săndulescu, omul informat de la Neatza, prezintă un material din care aflăm ce putem face în weekendul 2 - 3 martie 2019.

Recomandări de filme, cu Irina Margareta Nistor

acum 330 zile

Irina Margareta Nistor a prezentat la CulTour cele mai interesante filme care pot fi urmărite în cinematografe în acest weekend.

1
2
3
4
5