CulTour 2021: Vineri este despre cele mai bune recomandări în materie de filme și spectacole de teatru

Publicat pe 19.02.2021 la 17:36 Actualizat pe 19.02.2021 la 17:44

În fiecare vineri, Criss și Vlad, gazdele emisiunii CulTour, vin cu recomandările săptămânii. Aceștia ți-au pregătit secvențe din serialele tale preferate, filme pe care nu vrei să le ratezi și tot felul de surprize și detalii de la filmările unora dintre cele mai celebre producții.

Imagine din cadrul spectacolului Titanic, de la Teatrul Național

TV Happy

Una dintre cele mai plăcute surprize este reprezentată de redeschidea teatrelor, motiv pentru care Criss și Vlad îți aduc și recomandări pentru cele mai bune piese actuale de teatru, cu distribuții excepționale.

Nu rata CulTour, de luni până vineri, de la 17:30, pe Happy Channel!

Wonder Woman 1984/ Femeia fantastică 1984

Diana trebuie să se lupte cu un coleg de muncă și un om de afaceri, a cărui dorință de bogăție extremă trimite lumea pe o cale de distrugere, după ce un artefact antic care acordă dorințe dispare, potrivit imdb.

Wonder Woman 84 este un film american cu super-eroi din anul 2020, bazat pe personajul DC Comics Wonder Woman. Filmul este o continuare a producției din 2017 și reprezintă o nouă direcție de abordare a producțiilor DC Extended Universe. Filmul este regizat de Patty Jenkins după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Geoff Johns și Dave Callaham.

Gal Gadot se întoarce ca Diana, alias Femeia minune. Se confruntă cu doi potențiali ticăloși. Unul, Max Lord, este interpretat de Pedro Pascal (răufăcătorul Oberyn Martell din Game of Thrones și păstrătorul lui Baby Yoda pe The Mandalorian ). Dar ticălosul principal este Barbara Minerva, alias Cheetah, interpretat de Kristin Wiig.

Acțiunea filmului este chiar plasată în anul 1984 și va dezvălui interesul Dianei pentru dragoste și lupta cu doi noi răufăcători. Prima mare dragoste a Dianei, care a murit în filmul anterior, este cumva reînviat și se întoarce la aceasta. Cei doi ticăloși principali sunt Cheetah, un prieten al Wonder Woman's, care își râvnește puterea și devine rău, și Max Lord, un om de afaceri care le promite consumatorilor să își îndeplinească fiecare dorință - dar cu un preț. Și când dragostea mult-pierdută a Femeii Minune apare de nicăieri, lucrurile se complică, potrivit Time.

Marii actori ai teatrului românesc se întorc pe scenă

Pe lângă recomandările de film din cadrul emisiunii CulTour, Criss și Vlad anunță și un lucru mult așteptat de toți iubitorii de artă, redeschiderea teatrelor. Spectacolul de teatru mult așteptat care a deschis la Teatru Național București, pe 5 februarie, stagiunea întârziata de pandemie.

Orchestra Titanic, un spectacol cu o distribuție excepțională, în care realul și fabulosul nu se mai disting. Claudiu Bleonț, Tania Popa, Richard Bovnoczki, Mihai Călin și Mihai Constantin dau viață unor personaje dragic-comice într-o comedie filosofică și absurdă despre dorința de evadare în iluzie. Piesa de teatru urmărește povestea a patru marginali ai societății care așteaptă un tren într-o gară dezafectată de la marginea orașului. Ceea ce nu știu personajele este că trenul pe care îl așteptată nu oprește niciodată.

Actorul Richard Bovnoczki a oferit un mic interviu în exclusivitate pentru CulTour, în care a vorbit despre reluarea activiății din teatre și emoțiile de care îi era foarte dor. Richard speră cu tărie că teatrele nu vor fi din nou închise după primul spectacol de la redeschidere, cum s-a întâmplat anterior.

Actorul mărturisește că reîntâlnirea cu publicului a fost cu adevărat emoționantă și că într-un fel se caută cursul natural al lucrurilor de dinainte de pandemie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: CulTour 2021: Carmen Ionescu, despre prima mare dragoste a actriței și perseverență CulTour 2021: Andreea Ibacka despre drumul către succes și munca din spatele unei femei puternice

În articolul

CulTour 2021: Vineri este despre cele mai bune recomandări în materie de filme și spectacole de teatru

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x