CulTour 2021: Vineri este despre cele mai bune recomandări în materie de filme și seriale turcești

Publicat pe 29.01.2021 la 17:27 Actualizat pe 29.01.2021 la 17:45

În fiecare vineri, Criss și Vlad, gazdele emisiunii CulTour, vin cu recomandările săptămânii. Aceștia ți-au pregătit secvențe din serialele tale preferate, filme pe care nu vrei să le ratezi și tot felul de surprize și detalii de la filmările unora dintre cele mai celebre producții.

Criss și Vlad, gazdele emisiunii CulTour, îți aduc cele mai bune recomandări de filme și seriale în fiecare vineri, de la 17:30

TV Happy

Simpaticii noștri au povestit despre cele mai noi premiere din cinematografe și despre ce mai e nou la Happy Channel.

“Love Weddings & other disasters” este un film mult așteptat în cinematografe, care va avea premiera pe data de 12 februarie pe marele ecrane.

Dragoste, nunți și alte dezastre este un film de comedie romantică din 2020, scenariu și regia Dennis Dugan , dintr-o poveste de Dugan, Eileen Conn și Larry Miller. Actorii principali ai acestei mari producții sunt: Diane Keaton , Jeremy Irons , Maggie Grace , Diego Boneta și Andrew Bachelor, potrivit imdb.

Iubitul unui perfecționist se desparte de ea în timpul unei sărituri cu parașuta și ea devine virală ca „zdrobitoarea nunții” pentru că și-a prăbușit parașuta într-o ancoră de știri TV în timpul nunții sale. Mai târziu este angajată în mod neașteptat de soția unui bărbat care candidează la funcția de primar pentru a fi organizator de nunți și pentru a crea o atmosferă distractivă de petrecere pentru recepție. Logodnicul ei, candidatul la funcția de primar, dorește o planificare mai formală a ceremoniei în sine, mergând atât de departe încât să-l angajeze pe același perfecționist și exigent organizator de nunți Lawrence Phillips. Cei doi organizatori de nunți se dau cap în cap în timp ce căpitanul Ritchie, un ghid turistic local, își caută „Cenușăreasa” pe care nu l-a mai văzut niciodată după ce a întâlnit-o într-un turneu.

Animația "Soul", este o altă producție care a încântat o lume întreagă încă de la apariția trailer-ului. Producția va putea fi urmărită din 19 februarie pe toate marile ecrane din țară.

Animația Soul este regizată de marele Pete Docter și Kemp Powers și dublată de celebrul actor de filme Jamie Foxx.

„Sufletul”, o producție marca Pixar, se referă la un pianist de jazz care are o experiență aproape de moarte și se blochează în viața de apoi, contemplându-și alegerile și regretând existența pe care a considerat-o în mare parte ca fiind reală. Pete Docter, veteranul Pixar, este codirectorul acreditat, alături de dramaturgul și scenaristul Kemp Powers , care a scris remarcabilul „One Night in Miami” al Reginei King, potrivit rogerebert.

Happy News - Actorii din spatele personajelor serialului „Iarna Neagră”

Serialul “Iarna Neagră” rulează de joi până vineri, de la 20:00, doar pe Happy Channel!

Serialului “Iarna Neagră” (Zemheri), unul dintre cele mai noi titluri turceşti ale anului 2020, ce îi are drept protagonişti pe Ayça Aysin Turan (cunoscută publicului din producţii precum Trandafirul negru – 2013, The Protector – 2018, Meryem – 2017, Cute & Dangerous – 2015) şi Alperen Duymaz ( din Valurile vietii – 2016, Crash – 2018, Direnis Karatay – 2018, Çukur – 2017). Regia este semnată de Hilal Seral, cea care a regizat serialele de succes, Kara Sevda (Dragoste infinită) şi Aşk-i-Memnu (Iubire ascunsă). Concentrat pe dramă şi romantism, serialul invită publicul la o poveste în care iubirea va fi pusă din greu la încercare.

Serialul urmărește povestea a doi tineri îndrăgostiți care sunt obligați de soarta nemiloasă să se desparte. Intriga serialului apare când cei doi ajung să lucreze în aceeași companie, iar Ayaz evită orice contact cu femeia iubită, încercând să se convingă în fiecare zi că sentimentele lui sunt imposibile în situația de față. Controlați și influențați de oamenii din jurul lor, cei doi îndrăgostiți caută o noua cale spre dragostea lor.

Citește și: Cine este Yağmur Shahbazova, actrița care interpretează rolul lui Narin în serialul „Jurământul” Eugenio Derbez dezvăluie câteva detalii amuzante din relația lui cu Alessandra Rosaldo

În articolul

CulTour 2021: Vineri este despre cele mai bune recomandări în materie de filme și seriale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x