Cautare: 3651 rezultate dupa tagul "sanatate"

Bună dimineața, Sănătate! Importanța programului de somn pentru sănătatea copiilor

acum 213 zile

Somnul influențează greutatea, dezvoltarea fizică, dar și cea emoțională a copiilor. Fără odihnă sănătatea celor mici este grav afectată.

Un concurent are nevoie urgentă de intervenția medicilor: "Presiunea și-a spus cuvântul”

acum 214 zile

După o probă plină de tensiune, o probă ”haotică”, așa cum declară unul dintre concurenți, Mino, din echipa albastră va avea nevoie de interveția medicului.

Răi da Buni. Detalii de ultima oră despre Mărioara Roman după ce a ajuns la spital!

acum 215 zile

Invitată la "Răi da Buni", Oana Român a dezvăluit, în direct, cum se simte Mărioara Român după ce a ajuns la spital.

Bună dimineața, Sănătate! Pericolele antibioticelor luate fără prescripție medicală

acum 215 zile

Unul din șase români ia antibiotice fără prescripție medicală, iar pe măsură ce le consumă riscă să aibă probleme de sănătate grave.

Ajut eu! Selly i-a îndeplinit dorința lui Mihai Suciu

acum 218 zile

De 14 ani, din clipa în care a intrat în această lume, cu stângul, aşa e viaţa lui Mihai. S-a născut prematur. Iar cele câteva secunde în care creierul nu i s-a oxigenat, au lăsat urme adânci. De neşters vreodată, au spus medicii. Care n-au crezut că Mihai va putea sta în picioare.

Ajut eu! Medicii din România nu i-au dat nicio șansă Alexandrei Păduraru: Va merge toată viața ca o gâscă

acum 218 zile

Pentru că o lupta a fost toată viață ei chiar din prima zi. Imediat după ce a venit pe lume a intrat direct în sala de operație. Diagnosticul, extrofie de vezica, sună complicat și de neînțeles pentru părinții Alexandrei, dar medicii le-au explicat tranșant și fără prea multă...

Ajut eu! Simona Gherghe și-a donat racheta de tenis

acum 218 zile

Viaţă, luptă, speranţă. Sunt primele cuvinte pe care le-a învăţat Remus Dumitrescu imediat după ce a venit pe lume. Nu ştia el exact ce înseamnă, dar aceste cuvinte l-au ajutat, cu siguranţă, să treacă primul mare test de supravieţuire. Elev în clasa a V-a la, este un copil...

Ajut eu! Mihai Suciu a refuzat o viaţă în scaunul cu rotile

acum 218 zile

De când a venit pe lume, aşa a fost fiecare zi din viaţa lui Mihai - plină de obstacole. O permanentă competiţie. Cu cei din jur, dar mai ales cu el. Şi, cu fiecare mică victorie obţinută, el a devenit copilul puternic de azi. De 14 ani, din clipa în care a intrat în această...

Ajut eu! Rose Marie Bitoncea, copilul care ține loc de mamă

acum 218 zile

Rose Marie Bitonce este o adolescență în clasa a-VIII-a cu rezultate foarte bune la învățătură. Materiile ei preferate sunt tehnologia și biologia la care merge și la olimpiade. A fost diagnosticată cu scolioză în clasa a-V-a și este nevoită să meargă la kinetoterapie pentru a...

Mioara Roman a ajuns, din nou, la spital!

acum 220 zile

Mioara Roman a ajuns din nou la spital! Miercuri dimineţa Oana Roman şi mama sa au plecat împreună la o clinică unde au făcut mai multe investigaţii medicale. Din fericire doamna Roman nu a păţit nimic grav, a fost doar un control de rutină!

Bună dimineața, Sănătate! Cât de periculoase sunt căștile? Care sunt semnele care ar trebui să ne îngrijoreze

acum 220 zile

Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă cât de periculoase sunt căștile.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ce să mănânci între mese ca să nu te îngrași

acum 220 zile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o clinică din București, alături de medicul nutriționist Ruxandra Pleșa, ne explică ce trebuie să mâncăm între mese că să nu ne îngrășăm.

Florin Piersic, adevărul despre problemele de sănătate, în premieră, la Agenția Vip

acum 221 zile

Florin Piersic, adevărul despre starea de sănătate, în premieră, la "Agenţia VIP", după tot ce s-a speculat în presă! Vezi și care este cel mai mare regret al marelui actor, dar şi ce amintiri are despre oamenii care i-au dat viaţă.

Star Matinal. Milionarul Dan Petrache, probleme de sănătate

acum 223 zile

În viaţa sentimentală toate îi merg strună, dar la capitolul sănătate nu stă deloc bine! Când ghinionul bate la uşă nu ai cum să scapi de el. Zilele trecute, Dan Petrache şi soţia sa şi-au scos căţeluşul în parc. Ca orice bărbat proaspăt însurat, omul de afaceri stă numai...

Interviu în exclusivitate cu marea gimnastă Larisa Iordache

acum 224 zile

Larisa Iordache a vorbit despre accidentarea gravă pe care a suferit-o la picior. Campioana mondială ne-a spus cum merge recuperarea, dar şi ce ar face dacă ar renunţa la gimnastică.

Star Matinal. De ce facem riduri când nu mai avem dinți

acum 224 zile

Invitați la "Star Matinal', echipa de medici din Clinicile dentare Dr. Leahu au explicat, în direct, de ce facem riduri când nu mai avem dinți.

Star Matinal. Cum s-a vindecat Ana Morodan după ce a avut depresie

acum 224 zile

Ana Morodan, contesa digitală de la Asia Express, a dezvăluit momente de depresie prin care a trecut.

Ruby a ajuns la disperare! Cântăreaţa nu se mai opreşte din slăbit

acum 227 zile

Ruby care a ajuns la disperare! Cântăreaţa nu se mai opreşte din slăbit, iar asta o face să se îngrijoreze. Artista a dezvăluit câte kilograme a ajuns să aibă şi ce se întâmplă cu ea.

Neatza cu Răzvan și Dani - Bună dimineața, Sănătate! Importanța controalelor periodice la sân

acum 227 zile

Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la Neatza cu Răzvan și Dani, a explicat de ce sunt importante cotroalelor la sân.

Neatza cu Răzvan și Dani - Bună dimineața, Sănătate! Durerile articulare, cauze și remedii

acum 229 zile

Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la Neatza cu Răzvan și Dani, explică de ce apar și cum pot fi tratate durerile articulare.

«
6
7
8
9
10
»