Cautare: 3651 rezultate dupa tagul "sanatate"

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, măsuri de prevenire împotriva infectării cu coronavirus: Preocuparea mea o reprezintă bucureștenii și sănătatea lor

acum 107 zile

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, spune la Xtra Night Show ce măsuri de prevenție împotriva coronavirusului a luat în București.

Mara Bănică, sfaturi importante pentru sănătate

acum 108 zile

Mara Bănică oferă câteva sfaturi importante pentru sănătate. Vezi cum își întărește vedeta imunitatea.

Ce se întâmplă cu vaccinarea copiilor în această perioadă. Sfatul pediatrulu

acum 108 zile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din București, alături de medicul pediatru Mihaela Niță, ne explică ce trebuie să facă părinții cu vaccinarea copiilor în această perioada.

Ellie White, la un pas să se izoleze cu cei doi copii, fără soţul operat recent!

acum 109 zile

Ellie White, la un pas să se izoleze în casă cu cei doi copii fără soţul operat recent! Artista se împarte între bunăstarea micuţilor şi problemele de sănătate ale soţului! Cum face faţă provocărilor.

Toți se feresc de spitale, dar Laurette ajunge pe mâna medicilor: Îmi era frică să nu rămân blocată în Italia

acum 109 zile

În plină pandemie, Laurette a primit o veste extrem de proastă legată de sănătate. Când toţi se feresc de spitale, vedeta ajunge pe mâna medicilor!

Te simți un pic rău și nu vrei să mergi la medic? Neatza îți recomandă consultațiile medicale online

acum 109 zile

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, de la o clinică din București, ne prezintă soluta perfectă pentru cei izolați la domiciliu și care doresc să stea de vorba cu un medic.

Horoscopul zilei, 13 martie 2020. Ce zodii vor avea probleme cu sănătatea

acum 113 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 13 martie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai urmărește clipul de mai sus. Vezi ce zodii au probleme cu sănătatea.

Sfaturi pentru o digestie sănătoasă și o imunitate bună. Bună dimineața, Sănătate, de la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 115 zile

Doctor Ruxandra Pleșea, medic nutriționist, a dat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva sfaturi pentru o digestie sănătoasă și o imunitate bună.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul zilei, 10 martie 2020. Berbecii pot avea probleme serioase de sănătate

acum 116 zile

Berbec. Ți-ar prinde bine un detox de primăvară. Este cazul să tai de pe listă mâncarea nesănătoasă, tutunul sau alcoolul.

Bună dimineața, Sănătate! Cum se transmit și se tratează hepatitele

acum 117 zile

Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la Neatza cu Răzvan și Dani, explică cum se transmit hepatitele și cum pot fi tratate.

Agenția VIP. Gabriela Cristoiu, prima apariție la tv după ce a fost la un pas de moarte: Am stat patru zile fără să mănânc

acum 121 zile

La un an de la moartea tatălui trece prin momente îngrozitoare. Are 30 de ani şi a ajuns la pat din cauza problemelor de sănătate. Bomba sexy, prima apariţie la TV după ce a fost la un pas de moarte!

Margherita are probleme grave de sănătate?

acum 122 zile

Toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu Margherita, după ce vedeta nu a putut ajunge la emisiune! Fiica Clejanilor are probleme grave de sănătate? S-a adus în discuţie o afecţiune a inimii!

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum avem grijă de vederea copiilor

acum 123 zile

Ruxandra Luca, specialistul pe parenting de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a venit cu sfaturi utile pentru părinți.

Neatza cu Răzvan și Dani. Copiii nevaccinati pot fi duși la școală. În ce situație sunt amendați părinții

acum 123 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un cabinet medical din București, alături de medicul pediatru Mihaela Niță, ne explică în ce condiții vor fi amendați părinți dacă nu-și vaccinează copilul.

Cele mai noi informaţii despre starea românilor infectaţi cu coronavirus

acum 124 zile

Neatza vă prezintă cele mai noi informaţii despre starea românilor infectaţi cu coronavirus! Care este numărul bolnavilor în prezent

Star Matinal - Horoscopul zilei, 28 februarie 2020. Zodiile care au probleme de sănătate

acum 127 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 28 februarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, urmărește clipul de mai sus. Ziua de marți poate să aducă minuni! Vezi de ce trebuie să te ferești. Săgetătorii se gândesc la...

Neatza cu Răzvan și Dani - Bună dimineața, sănătate! Cum să ne simțim bine în pielea noastră. Sfaturi practice

acum 129 zile

Doctor Carmen Giuglea, medic primar chirurgie estetică, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum să ne simțim bine în pielea noastră.

Bună dimineața, Sănătate! Când știi că ai nevoie de ochelari de vedere

acum 131 zile

Persoanele care au dureri de cap sau au dificultăți la citit trebuie să meargă la oftalmolog pentru că au nevoie de ochelari de vedere.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 24 februarie 2020. Ziua de luni poate să aducă minuni! Vezi de ce trebuie să te ferești

acum 131 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 24 februarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, urmărește clipul de mai sus. Ziua de luni poate să aducă minuni! Vezi de ce trebuie să te ferești.

Agenția Vip. Nicoleta Voicu a fost înconjurată de cele mai negre gânduri și a vrut să-și pună capăt zilelor: Am o problemă de sănătate din care se poate și muri

acum 134 zile

Nicoleta Voicu a fost înfiată la doar un an, a trăit în minciună aproape zece ani. Viaţa i-a dat palmă după palmă. În platoul Agenției Vip are parte de un ajutor neobişnuit! Specialistul o va ajuta să depăşească momentele grele prin citirea feţei!

1
2
3
4
5
»