Cautare: 142 rezultate dupa tagul "sergiu nicolaescu"

Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Am filmat șase ore, la -35 de grade și mi-a turnat sânge de la abator... Sergiu Nicolaescu nu folosea sânge fals”

acum 9 zile

Cum rolul din „Osânda” a fost cel care i-a adus recunoaștere, Irina Margareta Nistor a dorit să afle de la Ioana Pavelescu mai multe povește despre realizarea acestui film, ce poartă semnătura inconfundabilului Sergiu Nicolaescu.

Ada Condeescu: ”Nu am avut curajul să îl întreb pe Sergiu Nicolaescu...”

acum 280 zile

La emisiunea ”Intalniri fericite”, Ada Condeescu a povestit despre intalnirea sa cu Sergiu Nicolaescu.

A murit sora lui Sergiu Nicolaescu. Iolanda Nicolaescu avea 90 de ani

acum 371 zile

Iolanda Nicolaescu a decedat la varsta de 90 de ani.

Sora lui Sergiu Nicolaescu, foc şi pară pe soţia actorului!

acum 585 zile

Dana Nicolaescu, surprinsă în compania unui bărbat misterios! Sora lui Sergiu Nicolaescu este foc şi pară pe soţia actorului. Dana Nicolaescu a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios.

Văduva lui Sergiu Nicolaescu a fost cerută în căsătorie

acum 697 zile

După trei ani și jumătate de doliu, văduva lui Sergiu Nicolaescu este gata să-și refacă viața sau cel puțin așa susține presa mondenă.

Trei ani fără Sergiu Nicolaescu

acum 928 zile

La fix trei ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, sora marelui regizor îşi îndeamnă cumnata să se recăsătorească. Între Dana şi Iolanda Nicolaescu nu mai există războaie!

Se împlinesc doi ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu

acum 1293 zile

Dana, soţia lui, i-a făcut parastas înainte de Crăciun. În taină, aşa cum, cu un an în urmă, a îngropat şi urna cu cenuşa regizorului, în cimitirul Bellu. Acolo unde a ridicat o cruce mare, de marmură.

Rândul 2: Ce variantă reprezintă titlul unui film regizat de Sergiu Nicolaescu?

acum 1437 zile

Află câte blonde au eliminat Marcel Pavel, Romică Țociu și Cornel Palade cu întrebarea - Ce variantă reprezintă titlul unui film regizat de Sergiu Nicolaescu?

Averea lui Sergiu Nicolaescu, o povară pentru văduva Dana Nicolaescu

acum 1443 zile

Se pare că Dana Nicolaescu traversează o perioadă cumplită! Văduva regretatului actor şi regizor s-ar confrunta cu mari probleme în administrarea averii pe care i-a lăsat-o moştenire soţul său.

La 78 de ani, cel mai bun prieten al lui Sergiu Nicolaescu trăieşte de pe o zi pe alta

acum 1547 zile

Cascadorul Paul Petrovici pictează tablouri şi face rame, ca să nu moară de foame cu un ajutor social de 150 de lei. N-are pensie şi spune ca vinovata este văduva regizorului.

Ministerul Culturii vrea să dea jos statuia regizorului Sergiu Nicolaescu din Târgu Jiu

acum 1562 zile

Ministerul Culturii a decis ca, la nici o jumătate de an de la dezvelirea monumentului, chipul din bronz să fie înlăturat. Asta pentru că nu seamănă de niciun fel cu marele regizor român. Ultimul cuvânt însă îl va avea văduva lui Nicolaescu.

Dana Ionică şi-a prevestit căsătoria cu Sergiu Nicolaescu

acum 1565 zile

N-a fost dragoste la prima vedere între Dana Ionică şi Sergiu Nicolaescu, ci doar un plan bine bine gândit. Încă de când avea 9 ani, Dana ştia că marele regizor urma să-i devină cândva soţ!

Maşina regizorului Sergiu Nicolaescu, părăsită pe o uliţă dintr-un sat din Giurgiu

acum 1622 zile

A fost iubirea pe patru roţi a regizorului Sergiu Nicolaescu, iar acum se "odihneşte" pe o uliţă dintr-un sat, în Giurgiu. Vorbim despre un bolid adus tocmai din America pe care soţia regretatului regizor l-a donat comunei în care s-a născut.

Filmul "Nea Mărin miliardar" împlineşte 35 de ani

acum 1626 zile

Cel mai urmărit film românesc din toate timpurile împlineste azi 35 de ani. "Nea Mărin miliardar", singura comedie regizată de maestrul Sergiu Nicolaescu a adunat de-a lungul anilor aproape 15 milioane de spectatori în sălile de cinema şi alte câteva zeci de milioane în faţa...

Sergiu Nicolaescu a fost mormântat, la un an de la moarte!

acum 1659 zile

Cenuşa regizorului a fost înhumată în Cimitirul Bellu, într-o ceremonie secretă, unde nu a fost invitată nici măcar sora lui. Văduva lui Nicolaescu i-a pus singură crucea, după un an de doliu.

Urna lui Sergiu Nicolaescu a fost depusă la cimitirul Bellu

acum 1659 zile

Urna lui Sergiu Nicolaescu a fost depusă la cimitirul Bellu

Scandal și după moartea lui Sergiu Nicolaescu

acum 1659 zile

Regretatul regizor Sergiu Nicolaescu continuă să fie subiect de dispută între soţia şi sora sa!La exact un an de la moartea sa, cele două au declanşat un nou scandal. Asta după ce soţia lui Nicolaescu a decis să-i îngroape urna cu cenuşă în Cimitirul Bellu Militar

Paul Walker și Sergiu Nicolaescu se află în topul căutărilor de pe Google

acum 1675 zile

Actorul american și regizorul român "și-au dat mâna" în cadrul topului realizat de Zeitgeist 2013. Google a făcut public, marţi, tradiţionalul "spirit al vremurilor", care arată tendinţe bazate pe căutări efectuate în România...

Statuia lui Sergiu Nicolaescu, de nerecunoscut

acum 1686 zile

O operă de artă este cu atât mai reuşită, cu cât îşi păstrează misterul în ochii neiniţiaţilor. În această definiţie se încadrează şi noul bust al lui Sergiu Nicolaescu. Pe fundalul unei farmacii de cartier şi dintre blocurile gri, statuia regizorului de legendă este o...

Casa de vacanţă a lui Sergiu Nicolaescu este de vânzare

acum 1689 zile

Casa de vacanţă a lui Sergiu Nicolaescu este de vânzare. Şi văduva regizorului ar avea de gând să împartă cei 100.000 de euro pe care-i cere pe vila din 2 Mai cu fosta soţie, Gabriela.

1
2
3
4
5
»