Cautare: 82 rezultate dupa tagul "sergiu nicolaescu"

Dorinţa lui Sergiu Nicolaescu de a fi incinerat a apărut chiar şi în filmele pe care le-a făcut

acum 2389 zile

Dorinţa lui Sergiu Nicolaescu de a fi incinerat a apărut chiar şi în filmele pe care le-a făcut. În filmul "Pentru Patrie", realizat în 1977, unul dintre pesonajele sale a relatat o situaţie asemănătoare cu ultima dorinţă a regizorului.

Victor Ciutacu: Mă revoltă ignorarea simbolului în timpul vieţii

acum 2389 zile

Victor Ciutacu şi-a exprimat nemulţumirea faţă de ceea ce s-a întâmplat la înmormântarea regizorului Sergiu Nicolaescu. Reacţia lui a fost una extrem de categorică şi critică la adresa oamenilor care au uitat de respect. "Sunt cuvintele mele de revoltă şi furie faţă de ce văd,...

Mircea Albulescu, răvăşit de durere, la sicriul luI Sergiu Nicolaescu

acum 2390 zile

Mircea Albulescu a venit să îşi ia rămas bun de la bunul său prieten Sergiu Nicolaescu. Cu sufletul răvăşit de amintiri, actorul vorbeşte despre momentele petrecute împreună.

Ce declaraţie şocantă a făcut liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, după moartea lui Sergiu Nicolaescu

acum 2390 zile

Declaraţie şocantă a liderului trupei Phoenix, Nicu Covaci, după ce a aflat de moartea lui Sergiu Nicolaescu. Covaci anunţă că nu renunţă la disputa pe care o avea cu regizorul. Liderul trupei Phoenix îl acuză pe Nicolaescu că 40 de ani nu i-a dat drepturile de autor pentru muzica pe...

Sergiu Nicolaescua jucat în ultimul său film cu branula în mână

acum 2390 zile

Sergiu Nicolaescu aluptat până în ultima clipă pentru a-şi duce munca la capăt pe platourile de filmare. A regizat ultimul său film cu branula la mână şi nu a dat vreun semn că poate fi doborât de boală.

Vezi aici ce avere a lăsat în urmă Sergiu Nicolaescu

acum 2391 zile

Pe lângă numărul impresionant de filme pe care le-a lăsat în urmă, Sergiu Nicolaescu a reuşit să facă şi o impresionantă avere. Beneficiar al bunurilor ar urma să fie tânăra sa soţile, Dana Ionică de 35 de ani.

Gabriela Vrânceanu Firea, despre emisiunea dedicată lui Sergiu Nicolaescu

acum 2391 zile

Gabriela Vrânceanu Firea vorbeşte despre emisiunea dedicată lui Sergiu Nicolaescu, în urmă cu un an, pe 19 februarie. "A fost una dintre cele mai vizionate de către publicul din România".

Mircea Badea: La 21 de ani m-am trezit actor în filmul "Triunghiul morţii", regizat de Sergiu Nicolaescu

acum 2391 zile

Mircea Badea povesteşte despre experienţa de care s-a bucurat în perioada adolscenţei. Pe vremea când avea 21 de ani, jurnalistul s-a trezit actor în filmul "Triunghiul morţii", regizat de Sergiu Nicilaescu, în care a jucat şi Maia Morgenstern. "Era regizor secund şi mi-a spus că are...

Daniela Nane, despre cum era Sergiu Nicoleascu pe platourile de filmare

acum 2391 zile

Prezentă în cadrul Ediţiei Speciale de la Antena 3, Daniela Nane vorbeşte despre cum era omul şi regizorul Sergiu Nicolaescu. Frumoasă actriţă spune că acesta era extrem de precis şi riguros pe platourile de filmare.

Imagini cu Dana Ionică, soţia lui Sergiu Nicolaescu

acum 2391 zile

Dana Ionică este femeia cu care Sergiu Nicolaescu şi-a petrecut aproape 16 ani din viaţă. Soţia regizorului a făcut un apel către presă, în care cere să trateze cu decenţă acest subiect al dispariţiei sale.

"Sergiu Nicolaescu era un om rece, respingător". Ce spune Pistruiatul despre marele regizor

acum 2391 zile

Decesul lui Sergiu Nicolaescu a luat prin surprindere lumea artistică din România. Marele regizor era perceput de colegii de platou ca un profesionist, căruia îi plăcea disciplina.

FOTO Muzele lui Sergiu Nicolaescu

acum 2391 zile

Sergiu Nicolaescu s-a stins din viata in aceasta dimineata. Maestrul a avut o cariera cinematografica impresionanta, iar in filmele sale au jucat unele din cele mai frumoase femei din Romania. Iata cele mai tari poze cu muzele lui Sergiu Nicolaescu! A jucat in peste 35 de filme si a...

A murit regizorul roman Sergiu Nicolaescu!

acum 2391 zile

Indragitul actor si regizor roman Sergiu Nicolaescu s-a stins din viata, la varsta de 82 de ani. Cauza oficiala a mortii sunt complicatiile cardiace si pulmonare severe, care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anuntat Spitalul Elias. Sergiu Nicolaescu fusese internat la...

Sergiu Nicolaescu: "Mai vreau sa fac doua filme si gata"

acum 2412 zile

Sergiu Nicolaescu a vorbit la Acces Direct despre viitoarele sale proiecte si nu numai.

Sergiu Nicolaescu si-a luat ramas bun de la colegii din Senat

acum 2412 zile

Sergiu Nicolaescu a spus “Adio”! Celebrul regizor si-a luat ramas bun de la colegii din Senat si a marturisit ca simte ca numaratoarea inversa a inceput pentru el.Cu lacrimi in ochi maestrul le-a facut cu mana oamenilor politici si a marturisit ca isi doreste sa isi petreaca ultimii ani din...

Sergiu Nicolaescu: “Gestul sau nu m-a surprins, dar nu m-a surprins neplacut!”

acum 2587 zile

Sergiu Nicolaescu invitat la "Acces Direct" comenteaza gestul extrem al lui Adrian Nastase.

Sergiu Nicolaescu: “Huidu nu trebuie sa renunte la profesie”

acum 2826 zile

Vezi aici ce spune Sergiu Nicolaescu despre teribilul accident provocat de Serban Huidu

Sergiu Nicolaescu: "Englezii sunt tari in spectacol, va fi o ceremonie de vis"

acum 3006 zile

Regizorul Sergiu Nicolaescu a venit la Acces Direct si a afirmat ca va fi o ceremonie de vis.

Vadim: "Sergiu Nicolaescu e neserios!"

acum 3014 zile

Presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, crede ca cunoscutul regizor roman Sergiu Nicolaescu e neserios.

Sergiu Nicolaescu se destainuie la Acces Direct

acum 3022 zile

81 de ani de viata, peste 50 de productii cinematografice si peste 1 miliard de spectatori in intreaga lume. Un nume, o stea, o istorie - Sergiu Nicolaescu! La zi de sarbatoare, cel mai popular regizor roman se destainuie la Acces Direct!

1
2
3
4
5