Cautare: 82 rezultate dupa tagul "sergiu nicolaescu"

Iolanda Nicolaescu: Sergiu a fost un om greu de suportat, nu bea, nu fuma şi nu mergea niciodată la petreceri

acum 2322 zile

În această seară, la „Sinteza zilei”, Mihai Gâdea a pregătit încă o ediţie de colecţie din seria "Clasicii filmului românesc". Sergiu Nicolaescu a plecat la începutul acestui an, iar moartea sa a stârnit o emoţie nemaîntâlnită la decesul unei personalităţi publice. Despre...

Sinteza Zilei: Iolanda Nicolaescu vă oferă amintirile vieţii unui mare om

acum 2322 zile

În această seară, la „Sinteza zilei”, Mihai Gâdea a pregătit încă o ediţie de colecţie din seria "Clasicii filmului românesc". Sergiu Nicolaescu a plecat la începutul acestui an, iar moartea sa a stârnit o emoţie nemaîntâlnită la decesul unei personalităţi publice. Despre...

Marius Tuca: "Fiecare jurnalist ar trebui sa citeasca Codul Civil"

acum 2377 zile

Marius Tuca vorbeste cu Mircea Badea despre felul in care au tratat jurnalistii subiectul cu moartea lui Sergiu Nicolaescu. "I-au spus toate gagicile, ca si la Adrian Paunescu, iubirile, dragostele, care cu care, cine cu cine . Dumnezeule, aia era viata lui privata!"

Marius Tucă condamnă jurnaliştii, pentru felul în care au tratat subiectul cu moartea lui Nicolaescu

acum 2378 zile

Marius Tucă vorbeşte cu Mircea Badea despre felul în care au tratat jurnaliştii subiectul cu moartea lui Sergiu Nicolaescu. "I-au spus toate gagicile, ca şi la Adrian Păunescu, iubirile, dragostele, care cu care, cine cu cine . Dumnezeule, aia era viaţa lui privată!"

Mircea Badea, despre Biserica Română

acum 2378 zile

Mircea Badea comentează în ediţia de marţi seara a emisiunii "În gura presei" comunicatul adresat presei de către Biserica Româna care redeschide scandalul incinerarii, la mai bine de o săptămână de la înmorântarea regizorului Sergiu Nicolaescu.

Ioan Carmazan: "Povestea cu presupusul fiu i-a facut rau Danei"

acum 2384 zile

Regizorul Ioan Carmazan, cel mai bun prieten al lui Sergiu Nicolaescu, sustine ca este convins ca acesta nu avea un fiu nelegitim, motivul fiind chiar imensul regret al maestrului de a nu fi avut copii.

Ioan Carmazan: "Prima sotie a lui Sergiu Nicolaescu a facut avort!"

acum 2384 zile

Regizorul Ioan Carmazan face declaratii incendiare despre viata amoroasa a regretatului sau prieten.

Ioan Carmazan: "4 ore am negociat cu Biserica, slujba lui Sergiu"

acum 2384 zile

Ioan Carmazan a dezvaluit, la “Acces Direct", ca el si vaduva lui Sergiu Nicolaescu au negociat timp de sase ore cu reprezentantii Patriarhiei pentru ca regretatul regizor sa poata avea parte de o slujba inainte de a fi incinerat

Sergiu Nicolaescu dorea ca cenuşa să-i fie aruncată în mare

acum 2384 zile

Văduva regizorului Sergiu Nicolaescu vrea să îi ridice un monunment soţului pe pe 13 aprilie, data la care ar fi împlinit 83 de ani. Urna cu cenuşa sa a fost ridicată deja de la crematoriu, iar apropiaţii familiei susţin că regizorul ar fi dorit ca cenuşa lui, să fie aruncată în mare.

Serghei Mizil: "Presupusul fiu al lui Sergiu este baiat cuminte!"

acum 2386 zile

Serghei Mizil sustine ca povestea cu presupusul fiu al lui Sergiu Nicolaescu este o pura inventie. Mizil a declarat ca il cunoaste pe jurnalist si ca se intalneste des cu el la sala de forta

Iolanda Nicolaescu, şocată de impostorul care a pătat numele fratelui său

acum 2387 zile

De asemenea, Iolanda Nicolaescu, sora marelui regizor, a intrat în direct în emisiune, declarând că tot ce îşi doreşte este ca Sergiu Nicolaescu să fie lăsat să se odihnească în pace şi să nu mai fie batjocorit de toată lumea. "Ce înseamnă această răzbunare îngrozitoare", s-a...

Interviu exclusiv cu Florin Piersic pentru Sinteza Zilei, despre Sergiu Nicolaescu

acum 2387 zile

În pragul frumoase vârste de 77 de ani, Florin Piersic a avut amabitatea de a acorda un interviu pentru "Sinteza Zilei, unde" a vorbit despre bunul său prieten, Sergiu Nicolaescu.

Laura Andrei, preşedintele Tribunalului Bucureşti, în direct la Sinteza Zilei

acum 2387 zile

Laura Andrei, preşedintele Tribunalului Bucureşti, a intrat în intervenţie telefonică directă în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", pentru a lămuri o parte din zvonurile apărute astăzi.

Sora lui Sergiu Nicolaescu: "Fratele meu a refuzat-o pe fata lui Gh. Dej"

acum 2387 zile

Iolanda Nicolescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, vorbeste la "Acces Direct" despre atacurile din presa la adresa sotiei fratelui sau.

Sora lui Sergiu Nicolaescu: "Fratele meu n-a avut niciun copil!"

acum 2387 zile

Iolanda Nicolescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, vorbeste la "Acces Direct" despre presupusul fiu al fratelui sau.

Corneliu Vadim Tudor: "Copilul lui Sergiu Nicolaescu exista"

acum 2387 zile

Corneliu Vadim Tudor, invitat special la Acces Direct, vorbeste despre aparitia presupusul fiu al raposatului regizor Sergiu Nicolaescu.

Jurnalistul Vasile Rotaru susţine că nu el a formulat cererile legate de stabilitrea paternităţii

acum 2387 zile

Datele care au fost folosite pe cererile depuse privind testarea ADN-ului în privinţa stabilirii paternităiţii au fost false. Acestea au fost preluate de la un fost jurnalist, Vasile Rotaru, care susţine că nu el a formulat cele două cereri.

Mircea Badea, despre inmormantarea lui Sergiu Nicolaescu: "In Romania este imprimata mahalaua"

acum 2387 zile

Mircea Badea comenteaza la In gura presei evenimentele de la inmormantarea lui Sergiu Nicolaescu.

Interviu cu sora lui Sergiu Nicolaescu, la Sinteza Zilei

acum 2388 zile

Iolanda Nicolaescu, sora regretatului Sergiu Nicolaescu, a intrat intr-o convorbire telefonică cu Mihai Gâdea, comentând reacţiile oamenilor din ultimele zile cu privire la funerariile marelui regizor. Aceasta s-a arătat supărată de faptul că oamenii au intrat cu bocancii în viaţa...

La ceremonia de incinerare a lui Sergiu Nicolaescu s-au spus rugăciuni

acum 2388 zile

Ceremonia în cadrul căreia a fost incinerat Sergiu Nicolaescu a durat puţin. În cele câteva minute s-au ţinut două discursuri şi s-a rostit o rugăciune.

1
2
3
4
5