Thalia surprinde din nou printr-o ținută nonconformistă. Ochelarii de pe care nu i-ar purta oricine și imprimeu de leopard din cap până în picioare

Publicat pe 26.01.2021 la 15:36 Actualizat pe 26.01.2021 la 15:45

Celebra Thalia surprinde din nou prin stilul ei ieșit din tipare. Vedeta reușește să combine cu succes unele dintre cele mai nonconformistă accesorii cu imprimeu de leopard.

Thalia surprinde din nou prin stilul ei aparte. Accesoriile pe care puține vedete le-ar purta

Profimedia

Cu o carieră de succes, recunoaștere internațională și numeroase premii la activ, Thalia trăiește visul oricărei femei din lume.

Thalia s-a născut pe data de 26 august 1971, în Ciudad de Mexico, Mexic. La ora actuală, Thalia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume. Lucru care se poate observa și prin milioanele de urmăritori de pe Instagram, rețea de socializare prin intermediul căreia aceasta ține constant legătura cu fanii ei.

Ariadna Thalía Sodi Miranda Mottola, cunoscută drept Thalía, este o cântăreață, compozitoare, femeie de afaceri și fostă actriță mexicană. Este considerată una dintre cele mai de succes și influente artiste mexicane din întreaga lume. Thalía a abordat diverse situluri și a cântat în diferite limbi precum engleză, franceză, portugheză, spaniolă și tagalog.

Artista în vârstă de 49 de ani, care a făcut furori în anii ’90 cu rolul din „Maria Mercedes”, a suprins internetul atunci când s-a afișat într-un outfit excelent accesorizat cu o pereche de ochelari pe care puține vedet ar avea curajul să o poarte cu atitudine.

Ținuta nonconformistă a Thaliei. Ce ochelari a purtat vedeta

Thalia este una dintre artistele de talie internațională, care știe cum să-și mențină fanii interesați de aparițiile ei. În cea mai recentă postarea de pe contul de Instagram, Thalia și-a lăsat fanii cu gura căscată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta a postat trei fotografii într-un outfit cu totul și cu totul deosebit. Thalia a optat de data aceasta pentru o ținută cu imprimeu de leopart din cap până în picioare. Piesa de rezistență a ținutei a fost însă, pereche de ochelari nonconformiști, pe care puține dintre vedete ar avea curajul să-i poarte.

Un lucru este cert, Thalia este o adevărată împătimită a modei, iar lucrul acesta se vede în efortul pe care îl depună în toate aparițiile ei de pe rețelele de socializare. Artista oferă un alt aer ținutei cu imprimeu de leopart, încrederea ei de sine conturează perfect look-ul ales.

Geacă oversize îi complimentează perfect talia subțire, dar accesoriile o scot cu siguranță din anonimat. Fanii artistei nu au întârzit să o complimenteze, postarea a strâns mai bine de 125 de mii de aprecieri într-o singură zi.

Citește și: Fiul cel mare al lui Marc Anthony este îndrăgostit până peste cap. Tânărul sărbătorește doi ani de relație alături de iubita lui După marele concert marca RBD, Maite Perroni vorbește despre refuzul foștilor ei colegi, Poncho și Dulce

În articolul

Thalia surprinde din nou printr-o ținută nonconformistă. Ochelarii de pe care nu i-ar purta oricine și imprimeu de leopard din cap până în picioare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x