Cautare: 268 rezultate dupa tagul "strada"

Andreea Tonciu, scandal în plină stradă

acum 456 zile

Andreea Tonciu, scandal în plină stradă! A fost nevoie de intervenţia Poliţiei pentru a calma spiritele! Vedeta și-a parcat mașina pe un loc nepermis.

Ce a făcut Andreea Bănică atunci când credea că nu o vede nimeni

acum 456 zile

Andreea Bănică a făcut o aroganţă maximă chiar în mijlocul străzii! Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe vedetă într-o ipostază delicată.

Iubitul Vicăi Blochina, primele declarații despre scandalul dintre ei: Voiam să termin relația cu ea

acum 465 zile

Un scandal de proporții zguduie showbizul românesc! Vica Blochina a fost implicată într-un scandal-monstru desfășurat în plină stradă de către cel alături de care cu toții credeam că trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Vica Blochina, scandal cu iubitul, în mijlocul străzii

acum 466 zile

Vica Blochina, scandal in plina strada cu cel alaturi de care se presupunea ca traieste o frumoasa poveste de dragoste. Se pare ca de la iubire la ura, nu este decat un singur pas. S-a lasat cu vorbe grele si fost nevoie de intervenţia unui echipaj de poliţie.

Smiley News. Cea mai bună soluţie de a face economie la apă: duşul pe stradă

acum 466 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cea mai nouă metodă de a nu mai consuma apa acasă: duşul pe stradă.

Smiley News. Brexit-ul pe înțelesul tuturor

acum 480 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cum încearcă un londonez să sară un gard, care depsare două sensuri de circulație.

Jojo și Paul Ipate, conflict aprins în plină stradă: „Stai, bă, pe loc! Unde te duci?”

acum 492 zile

În timpul cursei pentrul ultima șansă, un conflict între Jojo și Paul Ipate s-a iscat. Paul și-a certat soția pentru că alerga printre mașini și nu era atentă la nimic. „Stai, bă, pe loc! Unde te duci?”, a strigat acesta după Jojo.

S-au încins spiritele. Vedetele din Asia Express fac masaj pe gratis, în mijlocul străzii!

acum 494 zile

Vedetele din Asia Express au parte de nouă provocare. De această dată concureții trebuie să facă masaj pe gratis, în mijlocul străzii!

Alexandra Becali, apariție incendiară! Paparazzii au surprins-o făcând un gest pe care nu mulţi îl facem, semn că cei 7 ani de acasă nu lipsesc

acum 494 zile

Avem un exemplu de copil de bani gata, pentru că aşa este, care a ţinut cont de creşterea de acasă. Unde mai pui că statutul îi permite să facă ce vrea, când iese pe stradă. Paparazzii spynews au surprins-o, de curând, pe fiica mijlocie a lui Gigi Becali, făcând un gest pe care nu...

Un tată ar vrea să îşi arunce propriii copii în stradă! E acuzaţia pe care Victoria Pîrvan, mama celor mici, o face

acum 497 zile

Un tată ar vrea să îşi arunce propriii copii în stradă! E acuzaţia cumplită a mamei celor mici. Femeia a ajuns la disperare de când bărbatul ar fi ameninţat-o că dacă nu-i dă banii care i s-ar cuveni, atât ea, cât şi cei 4 copii, dintre care doi cu grave probleme de sănătate,...

Smiley News. Cum se merge cu mașina pe străzile din Roma

acum 501 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, Smiley News. cum se merge cu mașina pe străzile din Roma.

Anamaria Prodan, scandal cu Poliţia în plină stradă!

acum 505 zile

Anamaria Prodan, scandal cu Poliţia în plină stradă!

Bogdan și Cocuța fac o mică reprezentație în stradă ca să vândă pietrele semiprețioase: "Dansăm dacă le cumpărați"

acum 508 zile

Bogdan și Cocuța fac o mică reprezentație în stradă ca să vândă pietrele semiprețioase. Cei doi coregrafi dansează ca să facă rost de bani.

Violenţă fără margini! O tânără a fost bătută cu pumnii şi cu picioarele, apoi târâtă de păr, în plină stradă, de cel care părea a fi iubitul ei

acum 512 zile

Violenţă fără margini! O tânără a fost bătută cu pumnii şi cu picioarele, apoi târâtă de păr, în plină stradă, de cel care părea a fi iubitul ei. Şi totul s-a petrecut de faţă cu prietenii bărbatului, care au filmat toată scena, în loc să o salveze pe fata care, deşi era...

Smiley News. Cum se traversează strada în București

acum 522 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un clip amuzant cu o femeie care traversează pe trecerea de pietoni în ritm de dans

Smiley News. Pirateria este interzisă! Tinerii au ieșit în stradă să protesteze

acum 525 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, tinerii care au ieșit în stradă să protesteze că pirateria este interzisă.

Dan Diaconescu riscă să ajungă în stradă

acum 546 zile

O datorie de cinci milioane de euro i-ar putea da peste cap viaţa lui Dan Diaconescu, după o decizie dată recent de judecători.

Ion & Ioana Dichiseanu - "Strada"

acum 550 zile

Ion şi Ioana Dichiseanu au interpretat în duet la Prietenii de la 11 melodia "Strada"

Concurenții de la "Asia Express", dans ca la Bollywood în stradă

acum 601 zile

Avem imagini noi din Asia Express 2! Concurenţii au întâmpinat, de data aceasta, dificultăţi din cauza transportului! Însă, descurcăreţe din fire aşa cum le ştim, vedetele au găsit o soluţie inedită de a atrage atenţia şoferilor şi de a se putea deplasa cu bani puţini.

Doi frăţiori, de nici doi anişori, dorm pe stradă, în Ploiești

acum 625 zile

Imagini de-a dreptul revoltătoare au fost filmate într-o staţie de autobuz din Ploieşti. Acolo, unde doi frăţiori, de nici doi anişori, înfofoliţi, dormeau pe stradă!

1
2
3
4
5
»