Cautare: 268 rezultate dupa tagul "strada"

Dani Oțil: "Vreau să știu dacă este ilegal să iau un câine de pe stradă și să dorm cu el în pat, am nevoie de afecțiune animală!"

acum 955 zile

Dani Oțil are o mare nedumerire! Prezentatorul vrea să ia un câine de pe stradă acasă, dar nu știe dacă este ilegal. Vedeta are mare nevoie de afecțiune animală.

Meryl Streep a fost bătută în plină stradă, în urmă cu câțiva ani

acum 966 zile

Meryl Streep este cu siguranță una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood. Vedeta a vorbit despre un eveniment care a marcat-o. În urmă cu câțiva ani a fost bătută în plină de stradă de un atacator anonim.

Adelina Pestrițu, exces de gesturi tandre cu iubitul său, în plină stradă

acum 989 zile

Adelina Pestrițu a făcut exces de gesturi tandre cu iubitul său, în văzul tuturor. Vedeta a fost surprinză în ipostaze intime pe străzile din Capitală.

Nunta Roxanei și a lui Gabi a fost sabotată. Poliția a fost nevoită să intervină

acum 990 zile

Când era petrecerea mai frumoasă, iar nuntașii se prinseseră ân hora, poliția își face apariția. Se pare că vecinii au fost deranjații de muzica și voia bună din fața blocului.

Mădălina Ghenea, revenire spectaculoasă. Vedeta nu renunță la carieră

acum 995 zile

Mădălina Ghenea, revenire spectaculoasă! După episodul cu scandalul din stradă, modelul îşi vede în continuare de viaţă şi a făcut o schimbare majoră!

Matei Stratan, prins între Mădălina Ghenea și mama sa! Paparazzii au surprins totul

acum 1000 zile

Matei Stratan, prins între Mădălina Ghenea şi femeia care i-a dat viaţă. Paparazzii au surprins imagini de senzaţie, chiar a doua zi după scandalul din stradă dintre cei doi. Fiul de milionar a fost chemat la raport de părinţi.

Dezvăluiri în cazul mamei Zânica, femei care riscă să nască pe stradă

acum 1006 zile

Răsturnare de situație în cazul mamei Zânica, femeia însărcinată în 6 luni, care riscă să nască pe stradă. Drama ei a impresionat o țară întreagă, dar se pare că lucrurile nu ar sta chiar cum a povestit ea.

Cum îl împacă Mădălina Ghenea pe Matei Stratan

acum 1018 zile

Cei doi au fost surprinși de paparații în Italia, în plină stradă și părea că ceva se întâmplă între ei, dar Mădălina Ghenea a reușit sa-l împace pe Matei Stratan așa cum doar ea știe să o facă.

Omor în stradă! Iubire cu pistoale și topoare

acum 1020 zile

Înarmaţi cu pistoale, topoare şi bâte, zeci de bărbați, dar și femei au vrut să se omoare în mijlocul străzii! Nu s-a întâmplat în vestul sălbatic, ci chiar aici, în țara noastră, în România!

Un accident a produs răsturnări de situație. În loc să joace la propria nuntă, mirii își petrec noaptea pe stradă!

acum 1027 zile

Ceea ce trebuia să fie un vis împlinit este pe cale să se transforme în cel mai negru coșmar. Un accident a produs răsturnări de situație. În loc să joace la propria nuntă, mirii își petrec noaptea pe stradă

Delia și Antonia au făcut show, în stradă

acum 1034 zile

Delia şi Antonia au făcut show ziua în amiaza mare! Cele două artiste s-au filmat şi au postat în timp ce petreceau la o terasa. Vedetele sunt prietene foarte bune și își petrec timpul liber împreună.

Cristina Ich și-a certat iubitul în văzul tuturor

acum 1056 zile

Scandal în plină stradă între Cristina Ich şi iubitul ei! Regina instagramului a făcut circ pe terasa unui restaurant de fiţe din Capitală. După ce s-a supărat foarte tare pe partenerul ei, vedeta a invitat la masă doi prieteni foarte buni.

Viorel Lis, jefuit în plină stradă! Soția sa oferă recompensă pentru recuperarea actelor

acum 1131 zile

Oana Lis este disperată după ce mașina soțului ei, fostul primar al Capitalei. Vedeta oferă recompensă generoasă celui care îi aduce actele.

Andreea Bănică, o divă pe scenă, luptător K1 pe stradă: "Am bătut o femeie în parcare"

acum 1200 zile

O diva pe scena, pe strada mai ceva ca un luptator k1! Andreea Banica a paruit o femeie, in trafic, sub privirile tuturor!

Bărbatul care și-a bruscat soția în plină stradă: ”Nu am dat în ea, doar am încercat să o bag în mașină”

acum 1203 zile

O tânără mamă a fost bruscată în plină stradă chiar de către soțul ei. Sunt imaginile de groază ale week-endului care tocmai s-a încheiat. Strigătele disperate de ajutor ale femeii, care ar fi fost și bătută de bărbat, spun martorii, i-au făcut pe trecători să îi sară în...

1
2
3
4
5
»