Care sunt cele mai fidele zodii de bărbați, perfecți pentru o relație

Publicat pe 06.10.2020 la 13:23 Actualizat pe 30.10.2020 la 14:50

Profimedia

Toate femeile viseaza la relația perfectă. O relație de durată în care el e întruchiparea fidelității și a soțului ideal cu care să-și poată petrece viața. Bărbatul cu care să-și împartă toate visurile, aspirațiile și temerile.

Cele mai fidele zodii de bărbați

Bărbatul Berbec

Berbecii sunt zodii de foc, de obicei impulsive, încăpățânate și posesive, dar în sinea lor sunt persoane pasionale și foarte sensibile, conform romaniatv. Deși berbecii sunt cunoscuți ca fiind niște adevărați jucători în domeniul seducției, în relații sunt complet alți oameni. Când bărbatul berbec se îndrăgostește cu adevărat nu-i va mai da drumul persoanei respective.

Bărbatul născut sub acest semn este romantic, fidel și iubitor. Se îndrăgostesc foarte greu, dar pentru totdeauna în momentul în care o fac. Sunt unii dintre cei mai senzuali bărbați pe care îi vei întâlni. Aceștia sunt extreme de atenți la detalii, știind exact ceea ce-și doresc. Motiv pentru care femeia de lângă ei va fi perfectă pentru ei.

Berbecii pun accent pe familie și casă, lucru care îi fac ideali pentru o relație de lungă durată.

Bărbatul Leu

Această zodie este renumită pentru dependeța lor de control, dar sunt în același timp și oameni senzuali și plini de iubire. Sunt impulsivi, și spre deosebire de bărbatul berbec lor li se aprind foarte repede călcâiele. Cu toate acestea nu este un lucru negativ pentru că pentru ei nu există viață fără iubire.

Bărbatul leu este atras de naturalețe și gingășie, deci femeia de lângă el nu trebuie să facă nimic altceva decât să fie ea însăși. Este un bărbat care va iubi din tot sufletul, mai ales dacă iubita/soția lui îi va oferi și un copil. Acesta va fi un tată extreme de implicat și de fidel față de relație.

Bărbatul Vărsător

Vărsătorul este prin definiție un om înțelegător și foarte atent la persoanele din jurul lor. Calități care îl face pe bărbatul vărsător perfect pentru o relație serioasă. Pe lânga aceste însușiri, concepția lui de relație amoroasă se bazează pe sacrificii și iubire necondiționată.

Bărbatut vărsător iubește pentru tot restul vieții, nu se vor uita la o altă femeie în momentul în care sunt îndrăgostiți de o alta.

Citește și: 4 lucruri pe care femeile le detestă la bărbați Ce să nu faci într-o relație nouă

În articolul

Care sunt cele mai fidele zodii de bărbați, perfecți pentru o relație

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x