5 secrete ale vedetelor pentru o piele fără cusur. Le poți pune și tu în aplicare

Publicat pe 30.06.2016 la 17:23 Actualizat pe 30.06.2016 la 17:43

Ne-am obișnuit ca vedetele să ne încânte privirile la fiecare apariție și multe dintre noi ne imaginăm că pentru a obține un astfel de look au investit sume considerabile în tratamente și creme. În realitate, și divele care pășesc pe covorul roșu se bazează în general tot pe îngrijirea de zi cu zi, de acasă, pentru a-și păstra pielea tânără și lipsită de orice imperfecțiune.

Ne-am obișnuit ca vedetele să ne încânte privirile la fiecare apariție și multe dintre noi ne imaginăm că pentru a obține un astfel de look au investit sume considerabile în tratamente și creme. În realitate, și divele care pășesc pe covorul roșu se bazează în general tot pe îngrijirea de zi cu zi, de acasă, pentru a-și păstra pielea tânără și lipsită de orice imperfecțiune.

Iată care sunt ritualurile de îngrijire ale vedetelor și cum te poți inspira și tu din ele pentru a obține aceleași efecte.

Fără coșuri și puncte negre. Cum?
Renée Rouleau, estetician pentru celebrități precum Demi Lovato sau Lisa Rinna, spune că vedetele nu se nasc cu o piele perfectă și se confruntă și ele cu acnee și puncte negre, însă au câțiva aliați care le ajută în acest sens. Cosmeticiana recomandă să urmărești substanțele active din creme și nu compania producătoare.

Cremele și soluțiile cu acid lactic sau acid glicolic sunt prietenele tale cele mai bune, dacă vrei să scapi de coșuri și petele provocate de acnee, iar celebritățile care îi sunt cliente se bazează pe ele pentru a ține departe acneea.

Cuburile de gheață aplicate direct pe coșuri sunt și ele o modalitate sigură de a reduce roșeața și umflătura, mai spune Rouleau. Află mai mai multe informații despre cauzele apariției coșurilor, precum și o mulțime de modalități de a le trata rapid și sigur citind articolul acesta despre tratamente împotriva coșurilor. Tot acolo vei găsi și informații complete despre tratamente prin antibiotice, dietă, cosmetice și măști naturale, făcute în casă.

Secretul pentru o piele lipsită de riduri
O mulțime de vedete care pășesc pe covorul roșu au reușit să sfideze trecerea anilor, iar pielea lor cu un aspect veșnic tânăr este rezultatul unei griji permanente pentru sănătatea tenului. Olga Leroncin, cosmeticiană în Hollywood și responsabilă pentru chipurile perfecte ale numeroaselor vedete de pe marile ecrane, declară că pentru un ten lipsit de riduri ea le recomandă clientelor ei celebre creme pe bază de resveratrol.

Un antioxidant puternic, resveratrolul se găsește de obicei în fructele de culoare închisă – struguri negri, coacăze, afine. Și vinul roșu sau ciocolata amăruie sunt bogate în resveratrol.

Hidratare în profunzime pentru tenul tău și ingredientul minune al Milei Kunis

Faimoasa actriță Mila Kunis a declarat în repetate rânduri că folosește ulei de măsline și pentru piele, dar și pentru păr. Îl poți folosi și tu cu încredere, mai ales că vorbim despre un ingredient natural, fără chimicale nocive. Și Emma Stone este o mare fană a uleiului de măsline, însă îl folosește des și pe cel de argan.

Mai mult decât atât, Sophia Loren, un simbol al eleganței și frumuseții italiene, a povestit de mai multe ori că obișnuiește să facă baie în apa în care adaugă câteva căni de ulei de măsline. Poate de aceea, la cei 80 de ani, Sophia Loren arată mai bine decât multe vedete mai tinere.

Cum obține Jessica Alba o piele fină, ca de bebeluș

Jessica Alba, mamă a două fetițe superbe, a deprins câteva obiceiuri după venirea pe lume a celor doi copii ai săi. Ea mărturisește că folosește ulei de bebeluș după duș, pe pielea încă udă, și îl consideră un produs minune pentru piele. Mai mult, ea a declarat și că adaugă puțin ulei de bebeluș în crema sa de față.

Marilyn Monroe și Liz Taylor se bazau pe lama de ras pentru exfolire

Divele hollywoodiene Marilyn Monroe și Liz Taylor obișnuiau să-și exfolieze tenul cu ajutorul lamei de ras. Metoda pare una nebunească, însă mulți cosmeticieni susțin că ea dă rezultate spectaculoase, pentru că lama ajută la îndepărtarea impurităților și lasă pielea fină și curată.

Cosmeticienii atrag atenția și asupra faptului că utilizarea lamei de ras nu îți va provoca îngroșarea sau îndesirea firului de păr, așa că nu ai de ce să-ți faci griji în această privință.

Ce părere ai despre aceste metode de înfrumusețare? Pe care ai de gând să o pui în aplicare?

Sursa foto: Tinseltown / Shutterstock.com

În articolul

5 secrete ale vedetelor pentru o piele fără cusur. Le poți pune și tu în aplicare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x