Cum să ai un machiaj perfect în 5 pași. Trucuri pe care orice femeie trebuie să le știe

Publicat pe 15.03.2016 la 15:19 Actualizat pe 15.03.2016 la 15:22

Machiajul perfect are trucurile lui, iar pentru a fi sigure că reușim să avem make-up dorit este bine să luăm aminte de la sfaturile specialiștilor.

Machiajul perfect are trucurile lui, iar pentru a fi sigure că reușim să avem make-up dorit este bine să luăm aminte de la sfaturile specialiștilor.

Așadar, orice femeie trebuie să ia în seamă recomandările următoare pentru a se asigura că va avea un machiaj fără cusur. Make-up artistul Elena Ciftci a dezvăluit câteva dintre secretele sale.

Pasul 1
Începe machiajul prin aplicarea bazei, care, pe lângă faptul că oferă tenului un aspect proaspăt, protejează împotriva agresiunilor mediului. Baza constă în aplicarea fondului de ten, pentru uniformizare şi ascunderea imperfecţiunilor. Pentru un ten mat şi catifelat, încearcă un fond de ten HD care va fi foarte uşor aplicat cu ajutorul unui bureţel, începând din centrul feţei spre părţile laterale. Pentru început, se foloseşte o cantitate mică de produs, după care se mai adaugă treptat, în funcţie de efectul pe care vrei să-l obţii.

Pasul 2

Fondul de ten uniformizează perfect, dar dă tenului un luciu inestetic. De aceea, acesta nu este singurul produs folosit în etapa aplicării bazei, ci va fi completat de o pudră uşoară, cu rol în fixarea fondului de ten şi în îndepărtarea luciului dat de acesta. Este recomandat ca pudra să fie aplicată într-un strat fin, puteți folosi cu încredere o pudră de bambus, pudră de orez. Alege o pudră transparentă, uşoară, într-o nuanţă naturală.

Pasul 3
Fardul de obraz vine să contureze uşor liniile şi trăsăturile feţei, aşa că vei avea neapărat nevoie de un astfel de produs în procesul de machiaj. Pentru a da tenului un plus de strălucire şi un uşor efect bronzant. Ai grijă şi la textura produsului: pentru tenul uscat foloseşte farduri de obraz spumă sau cremoase, iar pentru tenul gras alege fardurile pudră.

Pasul 4

Machiajul ochilor oferă privirii mai multă expresivitate şi întregului machiaj un plus de personalitate. Tonurile se aleg în funcţie de nuanţa irisului, de vestimentaţie sau de momentul zilei, dar, indiferent de culorile folosite, ai mereu în vedere crearea unei armonii perfecte. Pentru a obţine efectul de privire intensă,putem folosi un fard atât pe pleoapa superioară, dar exact în pliul ochiului , fardul să fie unul mat fără sidef( bej, crem, roz, mov, maro etc).

Formăm o umbră mai exact cât şi pe cea inferioară, aplicăm aproape de linia genelor un fard cu o nuanță mai închisă . Şi nu uita că orice machiaj al ochilor trebuie să se încheie cu folosirea rimelului, care va defini perfect genele. Începe de la baza genelor şi urcă spre vârfuri cu uşoare mişcări în zig-zag. Ca să eviţi supraîncărcarea genelor, nu aplica mai mult de două straturi de mascara.

Pasul 5
Indiferent de intensitatea machiajului folosit pentru ochi, buzele trebuie puse în valoare. Important e ca aplicarea să se facă fără să se depăşească marginile buzelor. Folosește un creion de contur apoi un ruj pentru a uniformiza culoarea.

În articolul

Cum să ai un machiaj perfect în 5 pași. Trucuri pe care orice femeie trebuie să le știe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x