Încălțăminte de vară: Ce se poartă în vara lui 2020?

Publicat pe 04.08.2020 la 15:35 Actualizat pe 04.08.2020 la 15:41

După o primăvară în care toate perechile de pantofi te-au așteptat la ușă, iar tu ai ezitat să îi încalți, e timpul pentru o încălțăminte de vară modernă, pe gustul tău.

profimedia

După o primăvară în care toate perechile de pantofi te-au așteptat la ușă, iar tu ai ezitat să îi încalți, e timpul pentru o încălțăminte de vară modernă, pe gustul tău. Ești gata de aventura post-pandemie, acum că poți în sfârșit să te bucuri de soare? Iată cele mai populare trenduri de încălțăminte de vară pentru vara lui 2020.

Toate știm că încălțările te pot scoate din anonimat și că o pereche de tocuri îți vor transforma oricând ținuta.

Încălțăminte de vară

1.Culorile vibrante

Sandalele și pantofii de culoare nude sau negru vor fi întotdeauna la modă, dar trebuie să îți condimentezi ținutele de vară, purtând încălțări colorate precum albastru turcoaz, verde crud și roz prăfuit.

2.Materiale lejere, de vară

Încălțămintea din piele subțire și moale este ideală pentru vara lui 2020. Așadar, o pereche de balerini ușori și colorați te vor purta în vacanță. Trebuie să știi că anul acesta se poarta încălțările de vară din piele de culoare nude sau maro. De asemenea, sandalele cu talpă de plută și sfori sunt un must-have care te vor ajuta să scoți în evidență stilul tău.

3.Stilul sport

Nu te sfii să combini stilul elegant cu stilul sport în vara lui 2020. Așadar, poți purta rochii diafane, colorate sau simple, lungi sau scurte, asortând o preche de sneakers, în culori de vară.

4.Tocul pătrat

Vara aceasta se poartă pantofii și sandalele cu toc pătrat, nu foarte înalt, astfel încât să îi poți purta și la o ținută casual, dar și când mergi la birou.

5.Sandale cu barete subțiri

În 2020, sandalele cu barete subțiri și asimetrice sunt cele mai populare, fie că le alegi pe cele cu talpă joasă sau platformă. Picioarele tale vor fi puse în evidență într-un mod ce emană eleganță și delicatețe prin încălțările potrivite de vară.

Citește și: Ce culori se poartă în 2020 Ce bijuterii se poartă în 2020? – 5 bijuterii pe care trebuie să le ai

În articolul

Încălțăminte de vară: Ce se poartă în vara lui 2020?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x