Lucruri care te fac cu adevărat o femeie frumoasă

Publicat pe 26.08.2020 la 12:12 Actualizat pe 31.08.2020 la 10:24

„Frumusețea se află în ochii privitorului”, dar uneori ochiul se înșală și frumusețea se simte cu sufletul.

„Frumusețea se află în ochii privitorului”, dar uneori ochiul se înșală și frumusețea se simte cu sufletul. Subiectul acestui articol nu vizează o nouă rutină de machiaj care să te facă să arăți mai „bine”, nu e vorba despre un produs minune sau o ținută de care n-ai mai auzit până acum. Frumusețea despre care vorbim astăzi e reprezentată de ceea ce nu dispare și nici nu îmbătrânește cu timpul, despre sinele tău și felul tău de a fi. Dincolo de ambalaj e suflet.

Ce lucruri fac o femeie cu adevărat frumoasă?

Mintea ei

De-a lungul timpului probabil ai auzit măcar o dată următoarele cuvinte: “Nu le poți avea pe toate”, „Și frumoasă și deșteaptă mai greu”. Din neferice societatea în care trăim este o societate care fabrică etichete greșite și concepții bazate pe nimic. Frumusețea vine din interior, ce ai în suflet și în minte. Învață să investești în tine mai mult decât lucruri materile. Oferă-ți șansa să înveți, să explorezi, șă guști din cunoaștere, să te îmbeți cu sute de pagini de romane. Femeile citite sunt femei cu perspective în viață, care nu au nevoie să li se spună ce să facă, ci vor face. În lume există două mari puteri, fără de care lucrurile nu vor funcționa niciodată, banii și cunoașterea.

Pasiunea

Pasiunea în sine atrage, de la concept la întruchiparea ei. Există două tipuri de pasiuni, pasiunea cu care înveți să trăiești fiecare lucru, cea care se citește în ochii tăi și pasiunea pe care o găsești într-un hobby, într-un timp petrecut cu tine. O femeie pasionată este o femeie care înțelege că nu ai a două șansă la o altă viață, și că trebuie să facem tot ce ne stă în putință cu ceea ce avem acum, în prezent.

Puterea

Nu, nu mă refer la puterea fizică, ci la cea psihică, sufletească, de caracter. Ce poate fi mai frumos decât o femeie care refuză să se dea bătută când e vorba despre ceea ce-și dorește în mod sănătos și construnctiv?! Puterea vine din voință și din eliminarea negativismului toxic din viața ta. Luptătorii vor fi întotdeauna oameni apreciați orice s-ar întâmpla, pentru că ei pun devotament, dedicare și ambiție în fiecare pas pe care-l fac zilnic. O femeie puternică este o femeie care înțelege că orice s-ar întâmpla viața nu o va dărâma niciodată, ci îi va oferi o nouă lecție.

Compasiune/suflet

Compasiunea hrănește sufletul unei femei frumoase, o înflorește și o păstrează mereu gingașă și caldă. Bărbații apreciază cu greu o femeie cu inima rece, o femeie egoistă, care se poate iubi doar pe sine. Pentru că de cele mai multe ori egocentrismul devine venin pentru sine și zid pentru cei care vor să se apropie de tine. Cel mai important lucru este să știi să iubești și să primești iubire. Femeia are foarte multe roluri în statusul ei de femeie, de la mamă, la fiică, la soție și lista poate continua. O femeie frumoasă leagă toate aceste atribuții cu o ață fină de compasiune, cu o vorbă bună, cu un zâmbet, cu o sensibilitate de femeie.

Încredere

Încredere e cea mai greu de controlat, pentru că există o linie foarte fină între încredere și aroganță. O femeie care are încredere în ea este o femeie care și-a înțeles valoarea și nu a încetat să crească de atunci. Încredere e sexy pentru orice bărbat, încredere îți deschide cu totul și cu totul altfel o ușă.

Sursă: revistafelicia.ro

Citește și: Discursul interior: de ce vorbim cu noi înșine și cum ne ajută acest lucru? Iubeşte-te- Metode prin care îţi creşti stima de sine

În articolul

Lucruri care te fac cu adevărat o femeie frumoasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x