PREVIZIUNI pentru septembrie. Ce ne așteaptă în prima lună din toamnă

Publicat pe 02.09.2016 la 12:09 Actualizat pe 02.09.2016 la 12:23

Specialiștii în astrologie ne-au prezentat pe scurt previziunile pentru septembrie, oferindu-ne și câteva sfaturi pentru a trece cu brio peste această perioadă.

Prima lună din toamnă se anunță una agitată, în care unele etape se vor încheia pentru nativii zodiacului, iar anumite convingeri se vor dezrădăcina.

Specialiștii în astrologie ne-au prezentat pe scurt previziunile pentru septembrie, oferindu-ne și câteva sfaturi pentru a trece cu brio peste această perioadă.

Mesajul este: dacă mai iese ceva la suprafața ce trebuie curătat, să curătăm și să ne bucurăm că iese la suprafața. Să ne spunem: „lucrurile se imbunătătesc pe zi ce trece” și să nu uităm să ne detasăm! Va trebui eventual să facem o excursie ca să ieșim din situație, să ne luăm niște zile libere, să ieșim din context pentru a înțelege ce avem de făcut pe mai departe.

Ne ajută foarte mult să ne detasăm și se va încheia o etapă pentru mulți dintre noi. O etapă care nu vine legată de lucruri concrete, ci o etapă legată de niște convingeri pe care noi le avem. (să nu uităm de decizia de a fi fericiți din luna anterioară). De exemplu, foarte mulți dintre noi ne sabotăm în ceea ce privește fericirea sau abundența pentru că credem că nu merităm. Deci, sunt anumite convingeri care se vor dezrădăcina în perioadă asta. Procesul va începe cu emoțiile în august, dar le vom resimți mult mai putermic în septembrie.

Să lăsăm toate lucrurile acestea să vină pentru că e ceea ce noi avem nevoie în acest moment. Ne ajută să ne rugăm în felul acesta: „toate gândurile și acțiunile mele să meargă în direcția iubirii și scopului în această viață.”

În momentul în care eu spun că acțiunile mele să meargă în direcția iubirii și scopului în această viată, încep lucrurile să se cearnă.

Încă o mențiune importantă pentru luna asta este legată de moștenirile strămosilor, mulți suntem acum acea generație care curată 7 generații în urmă. Așadar în luna această este important să ne setam intenția de a curată și dezlega orice au făcut strămosii noștri, tot ceea ce ne afectează pe noi în momentul prezent și ne impiedică să trăim viată pe care ne-o dorim.

De asemenea, dacă avem niște daruri moștenite, o cunoaștere profundă, este timpul să o cerem și să o punem în valoare. Este nevoie de o energie nouă, dar care are rădăcini adânci în energia strămosilor noștri. Aceste curătări profunde ne vor ajuta să știm care ne este direcția, încotro ne indreptăm și să mai urcăm niște trepte în evoluția noastră. Totul este important să vina NEFORȚAT, la timpul potrivit, orice secundă contează, așadar să avem încredere în sincronicităti și mesajele îngerilor și să actionăm DOAR când suntem îndrumați, nu fortăm nimic pentru că s-ar putea să deschidem niște „porti” greșite. Vom aveam senzația de ameteală, și la propriu și la figurat, vom fi că într-un vortex dar scopul este de a curată și a ne lansă apoi spre visele noastre. Ieșirea din zonă de confort, din „colivia” de aur este obligatorie luna asta, altfel o să întârziem un proces necesar pentru evoluția noastră și ne va fi mai greu mai încolo.

În prima parte a lunii

Pană pe 11 septembrie 2016: Simțim o presiune, gata cu stagnatul, este timpul ACȚIUNII. Se cer noi începuturi, simțim că nu se mai poate, că nu este suficient, că ceva este necesar să schimbăm în noi, în atitudine, la convingerile noastre, legat de modul în care vedem viată. Este nevoie de o nouă perspectivă, dar și de curaj și credința.

Putem avea senzația că cineva ne suflă în ceafă și asteaptă după noi cu NERĂBDARE. Astfel, că să putem merge mai departe, vom vedea lucruri pe care înainte nu vroiam să le vedem la noi și la ceilalți. De asemenea se reflectă, parcă mai bine că niciodată, toate fricile noastre, convingerile, neputintă în ceilalți, care vor deveni cea mai fidelă oglindă pentru noi. Voi simți revoltă, dezamăgiri dar în același timp avem capacitatea de a privi din perspectivă celorlalți cu multă compasiune.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

PREVIZIUNI pentru septembrie. Ce ne așteaptă în prima lună din toamnă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x