Street Style: Ce e în vogă în anul 2020 în materie de modă

Publicat pe 12.10.2020 la 14:13 Actualizat pe 12.10.2020 la 14:21

Profimedia

Street style-ul este un stil despre care se consideră că nu a luat naștere în studio-urile de modă, ci s-a format în urma stilului de “pe stradă”, din cartiere. Moda de stradă este în general asociată cu cultura tineretului și este văzută cel mai adesea în marile centre urbane.

Revistele și ziarele precum New York Times și Elle prezintă în mod obișnuit fotografii ale indivizilor care poartă haine urbane și elegante, street style-ul fiind unul dintre cele mai actuale și răspândite forme de vestimentație.

Ce e în vogă în anul 2020 în materie de Street Style- confrom vogue & elle

Costumele largi și colorate, combinate cu sneakers

Sacoul costumului este de inspirație masculină, lucru pe care l-am mai văzut și în anii trecuți în multe dintre colecțiile marilor designerilor. Dacă în anii trecuți existau rețineri în privința acestui trand, anul este este un must have. De obicei aceste costume sunt în culori neutre, asortate cu un maiou sau cu o bluză într-o culoare radiantă. Sneakerșii, în schimb, sunt touch-ul de care ai nevoie pentru a duce complet ținuta în street style. Ai grijă la lungimea și forma pantalonului, acesta trebuie să aibă lungimea potrivită, cât să lase la vedere doar partea din față a adidasului.

Pantalonii largi din piele colorați

Acest gen de piesă vestimentară a fost prezentă aproape pe toate catwalk-urile anului 2020. Twist-ul acestui an constă în nuanțele neobișnuite ale pantalonului de piele. Dacă în anii trecuți nuanțele erau potolite și neutru, anul aceste se poartă roșul, albastrul și verdele. Mai mult de atât mulți designeri s-au avântat să combine acești pantaloni cu geci de piele de inspirație masculină.

Genți shopper oversized și borsete colorate

Deviza acestui an a fost în mare „Go big or go home”, iar gențile acestui sezon o demonstrează. Gențile mici neîncăpătoare sunt înlocuite de genți mari și voluminoase. Accesoriul acestui an e gata să care tot ce ai nevoie cu tine. Gata cu momentele de confuzie când trebuia să renunți la multe dintre lucrurile din geantă pentru că nu aveau loc. Rock your style cu o geantă mare, cu sau fără fermoar într-o nuanță radiantă.

Bluze/cămăși cu croieli geometrice

Piesele de vestimentație mulate sunt acum istorie. Anul acesta purtăm cămăsi oversize, cu croieli geometrice care să ofere volum ținutei noastre și care să ofere o notă de lejeritate și mister. Volanele sunt mai în vogă ca niciodată acest sezon. Nu te sfii să încerci tot felul de combinații de oversize cu dantelă, guler sau mâneci bufante.

Citește și: Ce culori purtăm în toamna lui 2020 Hermès: Noua colecție toamnă-iarnă 2020

În articolul

Street Style: Ce e în vogă în anul 2020 în materie de modă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x