Adori gălbenușul moale al ouălelor, dar nu reușești să-l obții mereu? TRUCUL simplu care îți va salva micul dejun de acum încolo

Publicat pe 18.09.2015 la 16:27 Actualizat pe 18.09.2015 la 16:37

Să fim cinstiți, nu întotdeauna consistența ouălelor de la micul dejun ne iese așa cum ne-am dori. Ba le fierbem prea mult, ori prea puțin. Totuși, dacă sunteți fan ouă poșate, cu gălbenuș moale în interior, trebuie să urmați un truc simplu

Să fim cinstiți, nu întotdeauna consistența ouălelor de la micul dejun ne iese așa cum ne-am dori. Ba le fierbem prea mult, ori prea puțin. Totuși, dacă sunteți fan ouă poșate, cu gălbenuș moale în interior, trebuie să urmați un truc simplu.

Aveți nevoie de o cană, în care să puneți o bucată de folie alimentară, în formă de buzunar. Adăugați un strop de ulei de măsline și apoi spargeți un ou. Aveți grijă să legați bine folia, astfel încât conținutul să nu iasă și lăsați-l să se prepare într-o oală cu apă, care aproape dă în clocot.

Este nevoie de 3-5 minute pentru ca oul poșat să fie gata.

Tăiați vârful buzunărașului și așezați oul pe farfurie. Dacă îl tăiați pe jumătate veți observa cum gălbenușul cremos vă va inunda.

Poftă bună!

În articolul Adori gălbenușul moale al ouălelor, dar nu reușești să-l obții mereu? TRUCUL simplu care îți va salva micul dejun de acum încolo:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Cine a fost muncitorul român mort după prăbuşirea turnului din Roma. A fost scos în viaţă, dar inima i-a cedat
observatornews.ro
Cine a fost muncitorul român mort după prăbuşirea turnului din Roma. A fost scos în viaţă, dar inima i-a cedat
Cum arată acum Radu Coșarcă și Monica Nicolici, foștii prezentatori ai Observatorului de la Antena 1 din anii 2000
a1.ro
Cum arată acum Radu Coșarcă și Monica Nicolici, foștii prezentatori ai Observatorului de la Antena 1 din anii 2000
Rețeta de chifteluțe suedeze. Cum le prepari la tine acasă, pas cu pas
HelloTaste.ro
Rețeta de chifteluțe suedeze. Cum le prepari la tine acasă, pas cu pas
Budincă de conopidă cu brânză și smântână, cremoasă, fină și plină de savoare
Catine
Budincă de conopidă cu brânză și smântână, cremoasă, fină și plină de savoare
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
useit.ro
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
Acuze fără precedent la adresa milionarului român care are un salariu de 33.000 de euro pe lună: “Tâlhăria e tâlhărie!”
as.ro
Acuze fără precedent la adresa milionarului român care are un salariu de 33.000 de euro pe lună: “Tâlhăria e tâlhărie!”
Care sunt cele mai nocive alimente pentru creier. Neurologii avertizează că pot crește riscul de Alzheimer
MediCOOL
Care sunt cele mai nocive alimente pentru creier. Neurologii avertizează că pot crește riscul de Alzheimer
Avertisment important pentru persoanele care obișnuiesc să păstreze pâinea în frigider! Ce spune 'regele patiseriei britanice'
Spynews
Avertisment important pentru persoanele care obișnuiesc să păstreze pâinea în frigider! Ce spune 'regele patiseriei britanice'
6 modalități prin care-l faci pe fiecare copil în parte să se simtă special
DeParinti
6 modalități prin care-l faci pe fiecare copil în parte să se simtă special
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
MediCOOL
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă
HelloTaste
Salată de sfeclă cu morcovi, ceapă și usturoi, la borcan, pentru iarnă
close
x