Adori gălbenușul moale al ouălelor, dar nu reușești să-l obții mereu? TRUCUL simplu care îți va salva micul dejun de acum încolo
Publicat pe 18.09.2015 la 16:27 Actualizat pe 18.09.2015 la 16:37
Să fim cinstiți, nu întotdeauna consistența ouălelor de la micul dejun ne iese așa cum ne-am dori. Ba le fierbem prea mult, ori prea puțin. Totuși, dacă sunteți fan ouă poșate, cu gălbenuș moale în interior, trebuie să urmați un truc simplu
Să fim cinstiți, nu întotdeauna consistența ouălelor de la micul dejun ne iese așa cum ne-am dori. Ba le fierbem prea mult, ori prea puțin. Totuși, dacă sunteți fan ouă poșate, cu gălbenuș moale în interior, trebuie să urmați un truc simplu.
Aveți nevoie de o cană, în care să puneți o bucată de folie alimentară, în formă de buzunar. Adăugați un strop de ulei de măsline și apoi spargeți un ou. Aveți grijă să legați bine folia, astfel încât conținutul să nu iasă și lăsați-l să se prepare într-o oală cu apă, care aproape dă în clocot.
Este nevoie de 3-5 minute pentru ca oul poșat să fie gata.
Tăiați vârful buzunărașului și așezați oul pe farfurie. Dacă îl tăiați pe jumătate veți observa cum gălbenușul cremos vă va inunda.
Poftă bună!