Biban cu sos alb

Publicat pe 08.11.2013 la 17:11

Biban cu sos alb

Ingrediente:

  • 250 g file de biban sau orice pește cu carnea albă
  • 1 linguriță de unt
  • 1 linguriță de făină
  • 1 cană de lapte cald
  • 8 ciuperci
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • frunze de dafin
  • 1
  • lingurriță suc de lămâie

Mod de preparare:

Se unge un vas cu ulei și se pune peștele curățat.

Untul se topește separat, apoi se pun făina și laptele. Se amestecă bine, apoi se pun ciupercile tăiate și mirodeniile. Compoziția se fierbe patru minute la foc mediu, apoi se pune peste pește. Vasul se acoperă cu o folie de aluminiu.

Se bagă pentru 20 de minute în cuptorul preîncălzit. La final se presară pătrunjel verde tocat.

În articolul

Biban cu sos alb

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Turiști americani la prima vizită în România, fascinați de o stradă din București: "E prima oară când vedem așa ceva"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Cât de frumoasă este Adina Maria, femeia cu care Cristi Tănase este în proces de divorţ: „Unii aleg să se piardă în vicii!”
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x