Biban cu sos alb

Publicat pe 08.11.2013 la 17:11

Biban cu sos alb

Ingrediente:

  • 250 g file de biban sau orice pește cu carnea albă
  • 1 linguriță de unt
  • 1 linguriță de făină
  • 1 cană de lapte cald
  • 8 ciuperci
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • frunze de dafin
  • 1
  • lingurriță suc de lămâie

Mod de preparare:

Se unge un vas cu ulei și se pune peștele curățat.

Untul se topește separat, apoi se pun făina și laptele. Se amestecă bine, apoi se pun ciupercile tăiate și mirodeniile. Compoziția se fierbe patru minute la foc mediu, apoi se pune peste pește. Vasul se acoperă cu o folie de aluminiu.

Se bagă pentru 20 de minute în cuptorul preîncălzit. La final se presară pătrunjel verde tocat.

În articolul

Biban cu sos alb

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x