Borș polonez

Publicat pe 08.11.2013 la 17:05

Borș polonez

Ingrediente:

  • 1 kg piept de vacă opărit
  • 50 g slănină afumată
  • 250 g cârnăciori de porc
  • 1 lingură unt
  • 1 sfeclă
  • 2 fire de praz
  • 2 cepe
  • rădăcină de pătrunjel și țelină
  • 3-4 linguri de smântână

Mod de preparare:

Legumele se spală, se curăță și se rumenesc în unt.

Se adaugă trei litri de zeamă de carne, pieptul de vacă și slănina tăiate bucăți. Se lasă să fiarbă încet, până când carnea va fi bine fiartă. La final se ia grăsimea supei și se amestecă cu trei sau patru linguri de smântânâ acră, subțiată cu 100 ml zeamă de sfeclă acră.

Zeama se toarnă în oală, apoi se presară verdeața tocată. Se mai dă în câteva clocote și se ia de pe foc.

În articolul

Borș polonez

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x