Borș polonez

Publicat pe 08.11.2013 la 17:05

Borș polonez

Ingrediente:

  • 1 kg piept de vacă opărit
  • 50 g slănină afumată
  • 250 g cârnăciori de porc
  • 1 lingură unt
  • 1 sfeclă
  • 2 fire de praz
  • 2 cepe
  • rădăcină de pătrunjel și țelină
  • 3-4 linguri de smântână

Mod de preparare:

Legumele se spală, se curăță și se rumenesc în unt.

Se adaugă trei litri de zeamă de carne, pieptul de vacă și slănina tăiate bucăți. Se lasă să fiarbă încet, până când carnea va fi bine fiartă. La final se ia grăsimea supei și se amestecă cu trei sau patru linguri de smântânâ acră, subțiată cu 100 ml zeamă de sfeclă acră.

Zeama se toarnă în oală, apoi se presară verdeața tocată. Se mai dă în câteva clocote și se ia de pe foc.

În articolul

Borș polonez

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2025. Gemenii sunt sfătuiți să scoată altruismul la iveală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unei şoferiţe după ce a fost trasă pe dreapta, azi noapte, de poliţişti: "E prima oară, de aceea am avut aşa emoţii"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care s-ar putea să aibă nevoie de bani până la finalul lunii ianuarie 2025. Nativii care au nevoie de sprijin financiar
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Metode de îmbunătățire a antrenamentelor de fitness. Ce poți face pentru a te menține în formă
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Cum să gestionezi crizele de furie ale copiilor în public: strategii utile pentru părinți
MediCOOL
Remedii naturale pentru a combate inflamația. Cum pot acționa împotriva simptomelor
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x