Carne de porc cu curry
Publicat pe 11.10.2013 la 11:37 Actualizat pe 11.10.2013 la 11:42
Ingrediente:
- 500 g carne de porc
- 2 linguri otet
- 1 ceapa taiata felii
- 1 bucata de ghimbir feliat
- 1 lingura praf de chilli
- 1 lingurita praf de coriandru
- 1/2 praf de turmenic
- 2 bucati cardamom
- 12 catei usturoi
- 6 cuisoare
- 1 mana frunze de curry
- 2 lingurite ulei
Mod de preparare:
Carnea de porc se spala si se taie bucati.
Intr-o oala sub presiune se pune carnea, otetul, praf de chilli, coriandru, turmenic, cardamom, cuisoare, ghimbir si se lasa sa fiarba zece minute.
Cand carnea s-a fiert, se scoate surplusul de apa.
Uleiul se incinge intr-o cratita, se caleste ceapa si frunzele de curry.
Se adauga peste carne si se prajeste pana cand totul capata o culoare maronie.
Se serveste cu lipie.