Ce tip de paine trebuie sa consumam pentru a fi mai sanatosi?
Publicat pe 15.09.2010 la 22:19 Actualizat pe 15.09.2010 la 22:33
Multe persoane renunta complet la paine, convinsi ca orice ar alege ar rezulta in sute de calorii depuse pe solduri, abdomen, fund sau brate. Insa doctorii spun ca putem consuma acest aliment, cat timp stim insa sa alegem produsul potrivit.
Painea alba trebuie evitata cu orice pret, fiind considerata cea mai nociva dintre toate produsele fainoase. Faina alba, supra rafinata, folosita la crearea acestei paini, este vinovata de obezitate si nu are aport nutritiv.
Doctorii ii sfatuiesc pe oameni sa aleaga painea facuta din faina integrala sau faina cu multicereale. Aceste produse sunt obtinute din faina integrala, tarate de grau si faina din soia. La aceastea se adauga si enzime, fibre vegetale si gluten de grau.
Afla care sunt beneficiile consumului de paine integrala, direct de la doctori.