Cel mai tare TRUC de bucătărie! Cum să menţii prospeţimea şi savoarea mâncării în farfurie, cât mai mult timp!
Publicat pe 29.03.2017 la 13:31 Actualizat pe 29.03.2017 la 14:15
Tu stiai asta?
Nu trebuie să fii un Chef ca să cunoşti secrete ale bucătăriei ce îţi pot transforma mâncarea într-o adevărată experienţă.
Începător, pasionat sau specialist, acest truc de bucătărie îţi va fi util, mai ales dacă te-ai confruntat şi tu cu situaţia în care ai pregătit o cină delicioasă, dar mesenii întârzie să apară...
Cum faci ca, odată pusă în farfurii, mâncarea să îşi păstreze savoarea şi temperatura?!
Nimic mai simplu: dacă serveşti o mâncare fierbinte, încălzeşte mai întâi farfuria, apoi pune mâncarea în ea.
Dacă serveşti un platou rece, atunci ai grijă ca recipientul să fie pus la răcoare, în prealabil.
Ţinând cont de acest mic truc, savoarea, prospeţimea, temperatura şi textura mâncării vor fi perfecte.