Cautare: 1478 rezultate dupa tagul "mancare"

Reţeta lui Chef Munti - Star Matinal: Saramură de crap reinterpretată

acum 1 zile

Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine pește, ardei gras, usturoi, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Saramură de crap reinterpretată".

Reţeta lui Chef Munti - Star Matinal: Risotto cu șofran și piept de pui

acum 2 zile

Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine piept de pui, orez, brânză, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Risotto cu șofran și piept de pui".

Numai la români se poate întâmplă așa ceva! Tragerea la sorți a Cupei României se face din caserolă pentru mâncare

acum 3 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", cum la tragerea semifinalelor Cupei României, pe zona de Ilfov, biletele cu numele echipelor, scrise cu pixul, au fost extrase dintr-o caserolă de plastic.

Asia Express. După o bere răcoroasă merge o masă copioasă! Răzvan Fodor și Sorin Bontea fac rost de mâncare fără să dea bani

acum 6 zile

După ce s-au răcorit cu visata bere rece, Răzvan Fodor și Sorin Bontea fac rost și de mâncare, fără să-și folosească dolarul. Cei doi sunt extrem de încântați că și-au asigurat energia pentru a doua zi.

Burgerul bate shaorma, micul și chifteaua în topul preferințelor românilor

acum 6 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un restaurant specializat în burgeri, a aflat secretul pentru care românii preferă în detrimentul shaormei.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ferma de capre, o afacere de familie tot mai căutată de români

acum 6 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la o fermă de capre din comună Valea Râmnicului, Buzău, ne arată ce înseamnă ce infintezi o fermă de capre.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ce alimente trebuie să consumăm în funcție de anotimp

acum 7 zile

Cristian Mărgărit, consultant în nutriție, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a explicat ce alimente trebuie să consumăm în funcție de anotimp.

Reţeta lui Chef Berry - Star Matinal: Negresă glazurată cu două tipuri de ciocolată

acum 7 zile

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine ciocolată, ouă, făină, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Negresă glazurată cu două tipuri de ciocolată

Neatza cu Răzvan și Dani. De Ziua Îndrăgostiților, dragostea trece prin stomac. Ce surprize au pregătit marile restaurante

acum 11 zile

De Ziua Îndrăgostiților românii petrec la restaurant, iar patronii îi întâmpină pe îndrăgostiți cu decoruri romantice, programe speciale și meniuri alese.

Reţeta lui Chef Berry - Star Matinal: Mușchiuleț de porc învelit în bacon

acum 11 zile

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine mușchi de porc, ardei, praz, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Mușchiuleț de porc învelit în bacon.

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Dragoste la prima vedere, un preparat delicios cu foarte puține ingrediente

acum 11 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține branzeturi, fructe, o varză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Dragoste la prima vedere".

Bunătăți ca la mama acasă. Platoul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, invadat cu produse tradiționale

acum 14 zile

Călin Matieș, președintele Federației Naţionale a Producătorilor de Produse Tradiţionale din România, a venit la Neatza cu Răzvan şi Dani cu câteva recomandări delicioase.

Prodanca și Reghe - Prețul succesului. Anamaria Prodan, răsfățata familiei: Soțul meu face mâncare, mă ajută și la curățenie!

acum 15 zile

Laurențiu Reghecampf este cel care gătește pentru familia Prodan-Reghecampf. Anamaria Prodan este răsfățata familiei.

Star Matinal. Ce pretenții are Vlăduța Lupău atuncă când vine vorba de mâncare

acum 16 zile

Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi şi. cu toate că este pe val, nu are şi "apucături" de divă! Vlăduţa Lupău a fost surprinsă de paparazzi Spynews într-un mod inedit!

Sushi, un preparat cu beneficii pentru sănătate

acum 18 zile

Potrivit specialiștilor, sushi, preparatul de orez învelit în alge de mare prezintă o serie beneficii pentru sănătate. Peștele și orezul sunt o sursă bună de proteine, carbohidrați, vitamine și minerale.

Agenția VIP. Mellina, clipe de coşmar. Iată ce a mâncat artista

acum 20 zile

Îi testăm simţurile, în direct. Una dintre cele mai provocatoare apariţii, Mellina, este victima Agenţilor VIP. Va trece prin clipe de coşmar, fără să ştie ce o aşteaptă.

Restaurantele cu mâncare ca la mama acasă sunt la mare căutare

acum 20 zile

Mâncare ca la mama acasă, căutată şi în restaurante! Şase din zece familii consumă zilnic mâncare gătită!

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani.. Sistem ingenios de a pune sare în mâncare

acum 28 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un tânăr care a inventat un sistem ingenios de a pune sare în mâncare.

Reţeta lui Chef Munti - Star Matinal: Biban de mare în crustă de cartofi cu piure de țelină și ulei de busuioc

acum 29 zile

Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine biban de mare, cartofi, telina, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Biban de mare în crustă de cartofi cu piure de țelină și ulei de busuioc".

Reţeta lui Chef Munti - Star Matinal: Mușchiuleț de porc cu sos de muștar boabe și andivă coaptă

acum 30 zile

Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine mușchiuleț de porc, mazăre, andivă, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț de porc cu sos de muștar boabe și andivă coaptă".

1
2
3
4
5
»